Super Blog

Black Friday în pandemie? Să tot fie, cu Answear!

În ultimii ani, de când a intrat și pe piața din România conceptul de Black Friday, întâi mai timid apoi din ce în ce mai în forță și cu mare tam-tam, am fost mereu fascinată să descopăr reducerile, ofertele și să urmăresc prețurile.

Sunt un om care nu cumpără impulsiv aproape deloc, așa că îmi place să mă documentez temeinic înainte de a face cumpărături mai mari, pentru a nu fi dezamăgită și pentru a face cele mai bune alegeri pentru mine.

Anul acesta nu seamănă în mod clar cu cei dinaintea lui. Pandemia de Covid-19 a schimbat totul: ne-a modificat planurile, vacanțele, weekendurile. întâlnirile cu prietenii, modul de a lucra și…felul de a ne îmbrăca.

Dacă înainte unii dintre noi trebuiau să fie la patru ace în fiecare zi (și mă gândesc acum la soțul meu pentru care cămașa și costumul sunt obligatorii la birou), acum suntem cu toții mult mai relaxați lucrând de acasă, unde nimeni nu te poate certa că, dacă ți se face frig, îți iei halatul pufos pe tine în loc de sacou și papucii moi în locul pantofilor cu tocuri înalte.

În ceea ce mă privește, chiar dacă lucrez de acasă, țin în continuare la aspectul meu. Felul în care arăt și în care mă îmbrac îmi influențează starea și respectiv productivitatea. Iar cum vreau să fiu îngrijită în fiecare zi, lâncezitul în pijamale până la prânz este exclus.

Regula pe care o aplic de obicei când aleg hainele pe care să le port la home office, este că ele trebuie să răspundă cu ”Nu” la întrebarea: dacă ar trebui să ies chiar acum din casă, mi-ar fi rușine să cobor exact așa cum sunt îmbrăcată în acest moment?

Din martie și până acum, de când lucrez de acasă și am rărit foarte mult ieșirile în oraș și deplasările în București (pentru că eu stau în Ilfov), am deprins mult mai mult și mult mai bine obiceiul de a cumpăra online.

De aceea, anul acesta aștept cu mai multă nerăbdare sfârșitul lunii noimbrie. Mi-am propus să-mi înnoiesc garberoda cu haine frumoase și groase, de sezon, așa că aștept ca niciodată ziua de Black Friday pe Answer.ro pentru a profita de reducerile lor, care mă ajută să îmi permit tot ce îmi doresc.

Am făcut mai jos o selecție de haine la reducere pe care mi le doresc pentru acest sfîrșit de an și care sunt potrivite afară dar nu numai, având în vedere și recomandările de a rămîne cât mai mult în casă dar și frigul care deja s-a instalat. Iată deci cele 5 articole vestimentare pe care le-am selectat.

1.Geacă pufoasă

Frigul care se lasă în special seara, m-a făcut să îmi doresc o geacă moale, pufoasă și călduroasă, pe care să o iau pe mine când ies la magazin pentru câteva minute sau când ies cu fetița mea la joacă și luăm toate parcurile la rând timp de o oră sau două sau..mai multe.

La Answear am găsit geaca aceasta superbă de le Columbia – și unde mai pui că e și redusă.

Dar ceea ce îmi place cel mai mult la această geacă matlasată, pe lângă culoarea ei, este faptul că este ușoară și călduroasă, pentru că dispune de o tehnologie care păstrează temperatura corpului, permite umezelii să dispară și permite circulația aerului.

Îmbrăcată cu ea, pot ieși oricât de devreme sau târziu afară, fără grija frigului și a umezelii care să îmi strice cheful.

2.Colanți comozi

Aș vrea să vă spun că în fiecare dimineață mă trezesc și mă machiez, mă aranajez și mă îmbrac exact ca și cum m-aș duce la birou – dar asta ar fi o minciună vizibilă din avion.

Adevărul este că, acasă este mai multă treabă de făcut și nu văd motivul pentru care aș purta sacou sau cămașă în timp ce învârt o tigaie, în pauza de masă.

Prefer îmbrăcămintea comodă, așa că mi-au făcut cu ochiul acești colanți de la Guess. Arată foarte bine și îmi oferă libertatea de mișcare de care am nevoie pentru a duce toate sarcinile unei zile la bun sfârșit.

În plus, dacă după ce am terminat programul de lucru mai am energie și pentru exercițiile mele zilnice, trebuie doar să-mi întind covorașul în living și sunt gata de treabă.

3.Hanorac cool

De obicei nu port hanorace, dar acesta mi-a făcut cu ochiul de când mi-am dat seama că îl pot purta în multe feluri. Este o piesă versatilă și comodă, iar cum eu sunt înnebunită după imprimeurile florale, nu aveam cum să nu-l pun în coșul meu.

4.Un rucsac încăpător

Pentru mici cumpărături sau pentru lucrurile obișnuite, cum ar fi portofelul și sticla de apă, mă descurc mai bine cu un mic rucsac, pentru că îmi lasă mâinile libere pentru toate celalalte activități.

Am ales unul bej, din piele naturală de la Answear Lab, care poate fi purtat ca un rucsac sau ca o geantă de mână și care mă va însoți în plimbările mele de toamnă, în timp ce va purta lucrurile mele și jucăriile fetiței.

5.Cizme călduroase

Ultimele, dar cu siguranță nu cele din urmă sunt cizmele pe lista mea. Nu se poate face absolut nimic fără ele iarna. Am ales unele comode, de la Guess Jeans care cu siguranță că mă vor scoate din anonimat.

Tu ce articole alegi de Black Friday de la Answear?

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *