Super Blog

Cu SpringFarma primăvara ține…chiar și toamna

Este din nou acea perioadă a anului în care plouă mult, soarele nu se arată uneori zile întregi iar când în sfârșit apare – dă pe afară de zgârcenie. Astenia se instalează și ea, energia se duce jos, tot mai jos și nu poți decât să te întrebi, nostalgic și cu părere de rău, cum și când de s-a sfârșit vremea frumoasă atât de repede și anul ăsta.

Știu că sunt oameni care iubesc toamna, zilele ploioase, foarte hygge de altfel, care te îndeamnă să stai în casă, în plapumă, cu o carte, o cană de ceai și o pisică torcându-ți în poală. Oameni cărora le plac culorile pe care le îmbracă deodată copacii și frunzele care cad, punând covoare multicolore pe alei, care adoră plăcinta cu dovleac și sărbătoarea de Halloween.

Din păcate, eu nu prea fac parte din această categorie și n-am făcut niciodată. Sunt născută la final de mai, când înfloresc toate florile dar mai ales trandafirii (căci nu degeaba se cheamă luna lui Florar) și vara este anotimpul meu favorit.

Știu, o să-mi spuneți că viața n-ar avea haz fără diversitatea celor patru anotimpuri, fără vreme intermediară, fără nopți lungi și oameni de zăpadă. Și poate că ar fi adevărat. Însă n-am trăit niciodată la temperatură constantă de 25-30 grade ca să vă pot contrazice cu vehemență, așa că n-o voi face, deși este tentant.

Și chiar dacă vremea rece, hainele groase, prognoza schimbătoare, întunericul care vine tot mai devreme după trecerea la ora de iarnă îmi cam dau de furcă, din fericire, știu cum să-mi păstrez sănătatea, bună dispoziția și starea de bine tot anul.

Echipa de specialiști care lucrează pentru mine – SpringFarma

Și, mai ales, știu cum să fac mereu din primăvară, toamnă – pentru că am un secret: îmi procur toate vitaminele, suplimentele alimentare și cosmeticele care mă ajută să îmi apăr imunitatea, frumusețea și sănătatea de la SpringFarma.

De vara aceasta, de la 1 iulie mai exact, Farmacia la Preț Mic a devenit SpringFarma, nume foarte potrivit dacă mă întrebați pe mine, în primul rând pentru că ador primăvara (Spring, în limba engleză) și apoi pentru că acest anotimp ne duce cu gândul la tot ce înseamnă vitalitate, energie și prospețime iar SpringFarma se aliniază întocmai cu aceste principii.

Sursă foto: SpringFarma și Canva, colaj editat cu Canva

Dinamismul cu care aceștia sar mereu în ajutor de fiecare dată când am nevoie de ceva se potrivește cu această imagine. În plus, la springfarma.com știu precis că găsesc o farmacie de încredere, o echipă de specialiști și profesioniști care sunt mereu alături de mine în alegerile pe care le fac pentru familia mea.

Iar de la o vreme, m-am obișnuit să comand direct de pe site-ul lor pentru că știu mereu că totul se va livra în siguranță și repede direct la mine acasă iar vremea de afară nu prea mă îmbie la plimbări mereu așa că prefer să ies doar când vreau să mă bucur de vremea blândă de toamnă și pentru activități mai plăcute, cum ar fi ieșitul în parc cu fetița mea. Comandatul online îmi oferă nu doar timp de calitate pe care-l pot petrece altfel decât la cumpărături dar și prețuri mai bune și confort.

Ce-mi comand? Tot ce am nevoie! Vitamine, suplimente alimentare dar și iubitele mele cosmetice.

Vitamina C și Multivitamine

Vitamina C este de bază la noi în familie, o preferăm pe cea efervescentă și luăm cu toții, chiar și fetița mea, ei îi place gustul foarte mult și pentru ea este ca o băutură răcoritoare. Luăm Vitamina C pentru că are numeroase beneficii și ne este de folos în timpul sezonui rece. Fie că o preferi în varianta sa masticabilă sau efervescentă, Vitamina C contribuie la:

  • Functionarea normala a sistemului imunitar;
  • Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
  • Reducerea oboselii si extenuarii;
  • Cresterea absorbtiei fierului;
  • Regenerarea formei reduse a vitaminei E;
  • Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea;
  • Formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii, a dintilor si a sistemului nervos;
  • Metabolismul energetic normal;
  • Mentinerea sanatatii psihice.

De asemenea, folosesc și un complex de multiminerale cu coenzima Q10 pentru un boost de energie și vitalitate. Acesta îmi oferă un plus de vitamine si minerale care mă ajută să fac față provocarilor sau aventurilor pe care mi le aduce ziua (și credeți-mă, fiecare aduce destule!). Fiecare comprimat se dizolvă ușor în apă și conține o combinație complexă de 13 vitamine, inclusiv vitamina C și complexul de vitamine B pentru a sprijini în mod natural producția de energie. Iar cele 9 minerale, inclusiv zinc și fier, susțin cu succes funcția cognitivă.

Fiole LaCabine la preț mic

Că îmi plac fiolele La Cabine nu este niciun secret, v-am mai povestit despre asta, ele sunt aliatul meu pentru toamnă, când pielea mea sensibilă se usucă iar părul tinde să cadă mai mult și să se rupă datorită agresiunilor externe – fiolele La Cabine fac adevărate minuni pentru mine. Preferatele mele sunt fiolele cu botox atât pentru ten cât și pentru păr dar le puteți găsi într-o varietate mare și să alegeți ceea ce vi se potrivește (cu vitamina C, acid hialuronic, retionl, cu efect de lifting etc.)

Sursă foto: Arhiva personală, SpringFarma și Canva, colaj editat cu Canva

Fiolele pentru păr restructurează fibrele de keratină, protejându-l de agresiunile externe, reparându-l și reducând riscul de rupere.

Formula sa cu ulei abisinian oferă strălucire, moliciune și protecție termică. Contribuie de asemenea la prevenirea pierderii de culoare, după vopsire – ceea ce eu fac lunar. Conține uleiuri de migdale și macadamia care hrănesc și îmbunătațesc aspectul părului, lăsându-l moale si ușor de coafat, instantaneu.

Beneficii LA CABINE – Flash Hair BOTOX KERATIN:

  • Restructurează fibrele părului
  • Reduc instantaneu efectul de frizzing
  • Protecție termică împotriva temperaturilor ridicate

De asemenea, pentru ten, folosesc La Cabine – Botox Like când am nevoie de un boost de prospețime pentru pielea mea. Fiolele din gama La Cabine pentru îngrijirea tenului sunt cei mai buni aliați ai mei, mai ales acum că am trecut de 30 de ani, pentru a-mi întreține frumusețea din interior.

Aceste fiole-minune îmi garantează hidratarea, suplețea si fermitatea pielii și, datorită concentratiei ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele sunt vizibile și de durată. Datorită lor, nopțile nedormite și zilele aglomerate nu se văd pe chipul meu, deoarece serul netezeste și înfrumusețează instant, are efect de umplere și reducere a ridurilor de expresie oferindu-mi un aspect relaxat.

De asemenea, acestea sunt produse cu ingrediente naturale și tehnologii inovative, fiolele cu ingrediente concentrate sunt testate dermatologic și sunt fabricate în Spania.

În concluzie…

….sunt fericită că există un loc unde este mereu primăvară, unde zumzetul prețurilor mici mă înconjoară permanent și de unde pot să-mi comand chiar acasă tot ce am nevoie pentru sănătate și frumusețe, ca întotdeauna, la preț mic.

Sursă video: SpringFarma

Sursă foto de copertă: SpringFarma, editat cu Canva

Articol scris în cadrul competiției de toamnă Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Casa minimalistă

November 2, 2021