Lifestyle

Shoebox 2018

Am fost foarte entuziasmată când am văzut mesajul pentru campania shoebox de anul acesta, fiindcă am participat cu mare bucurie și în anii trecuți.Ce e shoebox mai exact? Pe scurt, un mod simplu de a face o bucurie în preajma sărbătorilor unor copii care chiar au mare nevoie.

Cum se face? Tot pe scurt, iei o cutie (goală) de pantofi și o umpli cu lucrușoare noi pentru un copil de o vârstă anumită. Copiii au între 2 și 18 ani și sunt deopotrivă fetițe și băieței. Dacă vrei să donezi pentru o fetiță sau pentru un băiețel sau de ce vârstă sau dacă vrei să pregătești mai multe cutii – este doar alegerea ta.

Regula este ca lucrurile pe care le donezi să fie noi și să încapă într-o cutie de pantofi (nu se acceptă saci, cutii sau obiecte mari în această campanie). De asemenea, alimentele perisabile nu sunt permise. Cel mai simplu este ca atunci când compui conținutul cutiei, să te gândești la un cadou cum ți-ar plăcea și ție să primești 🙂

Am fost placut surprinsă să aflu că mai mulți cunoscuți de ai mei s-au implicat în această campanie, devenind chiar organizatori pentru a ajuta copiii defavorizați din comunitatea lor.

Fiecare ne putem implica după voie și posibilități, dar cred că putem fiecare să pregătim și să donăm o astfel de cutie, efortul fiind unul minim dar totodată având puterea de a bucura pe cineva.

Perioada de strângere a cutiilor este 1-15 decembrie în locațiile anunțate.

Mai multe despre această campanie, despre ce e bine sa conțină cutiile și unde sunt locurile în care le puteți lăsa, direct pe site-ul oficial al campaniei : https://www.shoebox.ro/2018/11/19/start-shoebox-2018/#.W_phYXn8s0N

Ma duc să-mi pregătesc cutia 🙂

Cu mult drag și pe data viitoare,
Raluca

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am fost la "A star is born"

December 2, 2018