Filmele lui Ralu

Am fost la “A star is born”

Pentru că am zis să fiu rebelă.
Am zis: gata cu fotosinteza!
Gata cu filmele cu roboți și nave spațiale și submarine și extratereștrii și mașini și în cel mai bun caz Marvel și lumi imaginare cu super-eroi la care am tot mers cu iubitul meu (soț).

“Vreau să văd un film de fete!”, am bâzâit. Așa că mi-am luat prietena de mână și am hotărât să mergem la acest film, la care nici soțul ei n-ar fi mers, de altfel. Eram pe aceeași pagină și auzisem amândouă de la alții că ar fi mișto. “Viva la revolución!”, am zis încântate.

Doar că nah. După aia a început filmul. Și știți voi : Lady Gaga. Care a început în forță măcelărind “La vie en rose”.
Pe scurt, filmul este despre o cântăreață wannabe (interpretată de Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei adevărat) care cântă într-un bar de travestiți și pe care o descoperă un star pe bune, interpretat de Bradley Cooper. Jackson Maine este un foarte celebru cântăreț de muzică country, cu o viață foarte tumultuoasă în spate și mari probleme cu alcoolul și drogurile. Bineînțeles, el o promovează, ei se îndrăgostesc iar ea devine faimoasă.

Pe parcursul filmului am tot încercat sentimente amestecate. De aceea am să subliniez câteva puncte tari și puncte slabe.

Puncte tari
1. Melodiile sunt minunate – mi-au plăcut mult de tot. Știam deja că Lady Gaga are voce, dar nu știam că poate cânta și piese mai sensibile și mai normale.
2. În filmul ăsta Lady Gaga arată și ea ca un om. Fără machiaj prea extravagant, fără rochii de carne sau mai știu eu ce. Arată aproape normal și pe alocuri aduce cu J.Lo.
3. Am plâns cu muci la final. Dacă l-ai văzut deja ști de ce și poate că mă înțelegi. Scena de final în care ea cântă melodia asta m-a făcut să dau uitării restul filmului, care nu mi se pare așa de bun.

Puncte slabe
1. Cam restul filmului.
2. Interpretarea nu e minunată, unele momente sunt cam penibile.
3. Relația aia are la probleme că nici 10 psihoterapeuți n-ar descâlci-o în 10 ani.

Deci, îmi pare rău că am fost? Nu. A fost un film de fete.
Vreau să-l mai văd o dată? No way!
O să îi caut coloana sonoră? Abso-fuckin-lutely.

A doua zi am mers cu soțul la Hunter Killer. Mi-a plăcut mult mai mult.
Imagini pentru a star is born

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

December 3, 2018 at 8:48 pm

Nu am văzut filmul dar pare interesant, în weekend am la ce mă uita.December 4, 2018 at 7:31 am

Minunata vocea lui Lady Gaga, clar! Multumim de recenzie, i-as da o sansa, macar pentru coloana sonora :).December 4, 2018 at 7:37 am

Clar, coloana sonoră merita!December 4, 2018 at 7:37 am

Da 🙂 poate fi un film de weekendLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shoebox 2018

November 29, 2018

La voi a venit Moșul?

December 5, 2018