Ganduri

Scufița roșie cu un ciocan

Mi-am amintit de întâmplarea asta dubioasă și amuzantă petrecută cam acum…oh..îmi ia mult să calculez.
În 2005 mai exact (I know. I’m old). Dar am decis să o împart cu voi pentru că e un pic mind-fuck și funny, în același timp.

Un fel de Scufița Roșie dar cu un ciocan.

Așa. Aveam cinșpe ani și cred că eram într-o vacanță sau era weekend, nu mai știu. O zi cu soare, nu prea călduroasă, poate toamnă, poate primăvară. În fine. Era acasă când mă sună mama.

Ea lucra pe atunci la o casă de schimb, într-un fel de complex pe un hol lung în care funcționau mai multe magazine. Vecina ei de butic îl plătise pe unchi-miu să-i facă ceva amenajări și se pare că treburile devenind mai serioase, i-a trebuit un ciocan.

Atunci m-a sunat mama ca să vin să i-l aduc. Bun. Iau ciocanul. În ce să-l pun? Nu mi-a venit o idee mai bună așa că l-am pus într-o pungă lunguiață de cadou, cam ca alea în care se dau sticlele de vin.
Am pornit îmbrăcată în blugii mei 3/4 și cu o bluză roz cu mânecă lungă, bucuroasă de ziua frumoasă și total nepăsătoare.

N-am ieșit bine în bulevard că m-am întâlnit cu un grup de ultrași, habar n-am de unde au apărut sau unde se duceau. Erau în vervă. Imediat s-au aliniat pe lângă mine și încercau să se bage în seamă.
Fata, pisi etc.
Unde te duci?
Ce ai în pungă?
Cadoul e pentru mine?

Eu am continuat să merg și să nu răspund. Ei au continuat cu întrebările. Însă numai până când unul dintre mi s-a uitat în pungă și a zis tare : Băăăăh!!! Asta are un ciocan în pungă!!!

În momentul ăla m-au lăsat în pace și au dispărut tot cum apăruseră.
A fost magic.
MAGIC.

Încă mă amuz groaznic când îmi amintesc.

Ai pățit vreodată ceva asemănător? Care este cel mai dubios  lucru pe care a trebuit să-l cari după tine până acum?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tu cum stai cu încărcătura?

December 27, 2018

Voi ce vă doriți în 2019?

December 28, 2018