Travel

I heart Sibiu

Nu-mi amintesc ca cineva să-mi fi zis vreodată ”Hai undeva” și eu să fi zis nu.

O fi fost vreodată cazul, dar sunt foarte sigură că am avut motive foarte bune de am refuzat și sunt și mai sigură că nu s-a întâmplat de multe ori.
Și asta pentru că eu sunt înnebunită să ies ”afară”.
Iar ”afară” ăsta poate fi doar o plimbare prin cartier sau o excursie spontană la Sibiu.
Căci acolo am fost.
Iubitul meu soț avea o treabă iar eu nu puteam rata ocazia. De altfel, cred că am fost la Sibiu doar de vreo 4 ori în viață, penultima dată acum vreo 7 ani. Așa că nu puteam scăpa prilejul și să nu mă duc.
Copilului i-am lăsat o zi de răsfăț total cu bunicii, iar noi am plecat în creierii nopții cu Memento Bus, pe care de altfel îi și recomand (preț mic, condiții bune, punctuali etc).
La 5:36 eram în centrul Sibiului.
Singuri.
Ningea ca în povești și era o liniște ireală. Și frig. Tare frig.
Ne-am plimbat prin Cetate și apoi prin Piața Mare, și a fost singura dată în viața mea când am văzut-o absolut goală.De data asta nu am avut timp de vizitat, întrucât am avut un scop anume și doar o zi alocată pentru asta.

Dar vreau să spun că ador Sibiul, este orașul meu preferat, pe același loc cu Brașovul. Este curat, frumos, cochet, lumea e mai politicoasă, mai așezată, parcă un pic mai zâmbitoare și se simte în aer o energie bună. L-aș vizita oricând, la orice oră, fie și doar în trecere.
Și vă recomand și vouă, oricând aveți ocazia, chiar dacă pare din scurt, chiar dacă vă scoate din zona de confort, să ieșiți ”afară”. Experiența poate fi minunată și chiar, cine știe, irepetabilă.
Tu ce făceai ieri la 5 dimineață?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Borcanul cu dorințe

January 11, 2019

De ce doar de sărbători?

January 17, 2019