Parenting

Mămică de bubu călător

Mi-am propus încă de dinainte să o aduc pe Bubu pe lume, că n-am să-mi pierd libertatea de mișcare (foarte importantă pentru mine, de altfel) și că am să o iau cu mine peste tot unde se poate și este în siguranță.

Mai ales că aveam să constat de când am adus-o acasă că fetița se simte foarte confortabil în mașină, în landou la început și mai apoi în scoicuța ei. Acum, pe măsură ce înaintăm în luni și kilograme, ne gândim tot mai serios la un scăunel adecvat.

Acestea fiind spuse, la nici 3 luni, prin iulie, am mers cu Bubu la Bâlea lac, pe Transfăgărășan, și în Piatra Craiului, totul într-o excursie de o zi.
Privind în urmă, cred că am exagerat puțin. Deși totul a decurs bine, spre seară se vedea că este obosită și a adormit cu greu în landoul ei în timp ce mai aveam de parcurs o bună bucată de drum până acasă.

În prima zi de septembrie, am zis că nu se poate ca eu să nu văd marea pe anul ăsta. Așa că am mers cu bubu la mare, în Neptun. Era fascinată de ditamai cădița și a dormit cuminte șezlong. Am avut desigur ajutor, căci i-am cooptat pe bunici în această mini-călătorie.

Am stat o singură zi, nu a fost caniculă deci am putut să stăm pe plajă la umbră, mai mult timp. Și nu, nu am băgat-o în apă, am ținut-o doar cu piciorușele deasupra.

Iar prin noiembrie, pentru că bunicii erau la Călimănești, am dat și noi o fugă să-i vizităm iar de data asta nu ne-am mai întors în aceeași zi. Nici nu știam că este așa de frumos acolo. Iar a doua zi am vizitat Cozia, care este minunată, și ne-am plimbat cu vaporașul pe Olt, cu Bubu cu tot

Toate acestea sunt amintiri frumoase pentru noi, și vor fi și pentru ea când va fi mai mare și îi vom povesti. De abia așteptăm să mai strângem experiențe minunate din excursiile cu iubita noastră și anul acesta.

Voi ce experiențe aveți din excursiile cu bubuții voștri?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mare brânză

January 31, 2019

Suntem pulbere de stele

February 7, 2019