Filmele lui Ralu

Am fost la ”The Hustle” / ”Ticăloasele”

Vă mai povesteam eu că uneori tânjesc să merg la câte un film de fete (v-am mai spus aici despre experiența mea la melodramaticul A star is born).
Așa că de mult voiam să merg la comedia “The hustle” (Ticăloasele), mai ales că juca în el preferata mea, actrița Anne Hathaway.
Despre ce este vorba pe scurt? Despre două escroace, foarte diferite din toate punctele de vedere, care ajung să nu mai aibă loc una de cealaltă în micuțul și idilicul orășel de pe coasta franceză, Beaumont sur Mer, care este locul de joacă al bogătașilor din întreaga lume. Ce loc ar fi putut fi mai bun pentru două escroace pricepute care doresc să-și etaleze talentele și să-și mărească averile?!
Josephine este stilată, inteligentă și milionară. Ea locuiește în Beaumont sur Mer și o are ca aliată pe inspectoarea Brigitte Desjardins care o ajută în toate loviturile sale. Tactica sa este să se folosească de bărbați speculând naivitatea și inocența pe care aceștia le atribuie femeilor.
Penny Rust (Rebel Wilson) nu are nici educația, nici flerul și nici bogăția rivalei sale, dar are școala vieții și ambiția de a reuși. Oricât încearcă Josephine să o înlăture, Penny rămâne fermă pe poziții. Ea tocmai și-a dat seama ce își dorește: vrea viața și averea pe care o are Josephine și vrea ca aceasta să o învețe cum să le obțină.
Vor reuși cele două să își împartă bogătașii din oraș?
Vor deveni până la urmă aliate?
Va reuși Penny să devină o escroacă de primă clasă?
Cine va ceda prima?
Totul se complică când în scenă apare un miliardar din domeniul tehnologiei, Thomas, pe a cărui avere cele două pun un pariu. Oare cine îl va câștiga pe frumosul miliardar?
Per total mi-a plăcut destul de mult filmul, deși pe alocuri nu este foarte strălucit iar unele glume sunt cam nesărate. Dar poate fi un film relaxant, cu multe faze amuzante și surprize, de văzut într-un weekend.
Mi-a plăcut interpretarea lui Anne Hathaway, este simpatica când joacă rolul fetei prostuțe și mi-a amintit de prestația ei din Oceans 8, un alt film care merită văzut.
De asemenea, filmul are un ușor aer retro, începând de la generic, până la mașini și peisaje, care mi-a plăcut și mi-a amintit de filmele vechi cu decoruri de pe Riviera Franceză.
Tu ai văzut acest film până acum? Ce părere ai despre această comedie?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

July 22, 2019 at 11:05 am

Am văzut atâta publicitate despre el, încât mă întrebam dacă chiar se merită sau nu să îl vezi la un cinematograf. Cred că o să mă uit în curând, că tot e vacanță 🙂July 22, 2019 at 1:17 pm

Un film de fete face tare bine la moral. Chiar voiam să îl văd, acum sunt și mai nerăbdătoare 🙂July 23, 2019 at 8:22 am

Simpatic, chiar imi era dor de o comedie dpraguta.

July 24, 2019 at 9:31 am

Numai bun pentru week-end. Chiar îmi era dor de o comedie.Anonymous
July 24, 2019 at 12:55 pm

Anne face parte si dintre actrițele mele preferate. De-abia aștept sa vad si eu filmul.

Madi@CasutaOliviei.July 24, 2019 at 4:15 pm

Fain ai descris!
Nu l-am văzut, dar parcă m-ar tenta acum, după ce ți-am citit articolul.
Mă bucur că recurgi la metoda aceasta de ieșit/vizionat cu fetele.
Mulțumesc pentru recomandare!July 24, 2019 at 6:17 pm

De fapt, de data asta l-am târât pe soț 😶 el si ceilalti 4 bărbați din sală au rezistat eroic 🤣July 24, 2019 at 6:17 pm

Super! E destul de amuzant

July 24, 2019 at 8:21 pm

Nu am văzut comedia. E pe lista mea de ceva timp.July 24, 2019 at 9:35 pm

Încă nu am văzut filmul, dar am văzut de multe ori reclama înainte să apară. Nu prea am mai avut timp de cinema în ultima lună 🙁July 25, 2019 at 6:06 am

Chiar eram curioasa cum este acest film, trailerul era destul de funny. O sa profit de vacanta si o sa l vad.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rochia albă

July 11, 2019

O viață veche

July 22, 2019