Ganduri

Votul meu contează

Astăzi suntem puternici.
Astăzi avem super-puteri.

Astăzi e rândul nostră să alegem, să spunem ce vrem pentru încă 5 ani. Vocea noastră contează și e timpul să ne facem auziți.

Nu te lăsa păcălit de clișee precum: votul meu nu contează, nu se schimbă nimic, sunt toți la fel. Le-am încercat pe toate și am văzut cu toții ce a ieșit. Mi-a luat mult timp să înțeleg dar, cum am mai spus, uneori e mai bine să recunoști că ai greșit și să te îndrepți : Votul meu contează. 

Voturile noastre împreună fac diferența. 

Și înainte să spui că nu se schimbă nimic, uite că se schimbă, chiar și cu pași mici. Față de ultimele alegeri, cele din mai, unde am avut parte de cozi și bătaie de joc, acum lucrurile chiar s-au schimbat.  Am avut ocazia să votez în străinătate pe 26 mai și am văzut cu ochii mei cozile și am auzit de la cunoscuții mei care erau tot acolo, cum ei nu au putut vota, chiar și după multe, multe ore de așteptare – chiar și după 8 ore petrecute la coadă. Atitudinea noastră, implicarea, protestele noastre au făcut diferența.

Mai este timp până la 21:00 să votezi, dacă nu ai făcut-o deja. Nu îți irosi, super-puterea, fă-ți vocea auzită: acum e momentul. Gândește-te doar ce fel de persoană vrei să te reprezinte, doar atât. Ai acum ocazia să alegi.

Tu ai votat deja?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locuințe

November 4, 2019

Am fost la Joker

November 11, 2019