Ganduri

Un an bun

Câtva ore au mai rămas din 2019 și este iar timpul să tragem încă o linie, să facem un mic bilanț, să ne gândim la noi și la viața noastră cu recunoștință pentru trecut și încredere și intenție pentru viitor.

2019 a fost pentru mine un an bun, un an frumos, liniștit. Am călătorit, am avut grijă de fetița mea, de mine. Am învățat multe, m-au interesat dezvoltarea personală și creșterea mea. Am citit și am început să scriu despre cărți frumoase, așa a luat naștere Toate cărțile frumoase – un proiect de suflet pentru mine.

Mi-am continuat rolul de spiriduș la Rami Deco prin promovarea continua a micii noastre afaceri de familie și de suflet cu lucrușoare hand made – a fost un an cu multe proiecte și comenzi frumoase.

A fost cu siguranță un an bun care a fost încununat de un sfârșit pe măsură, un Crăciun minunat cu familia, clipe magice împreună.

Sunt foarte entuziasmată mereu când mă aflu în preajma unui an nou, chiar și în momentele grele promisiunea unui nou început m-a animat și m-a încurajat să merg înainte. Totul este proaspăt, avem 365 de zile nou-nouțe să ne realizăm visurile, să le transformăm din foi albe, în povești spectaculoase.

2020 se anunță un an cu schimbări pentru mine și sunt foarte entuziasmată să văd cum voi reuși să le echilibrez pe toate.

Consider ca 2020 este o invitație de a privi spre viitor cu optimism, de a continua acestă minunată călătorie care este viața noastră și, de ce nu, călătoria spre cunoașterea de sine.

Tu ce ți-ai propus pentru 2020?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

January 1, 2020 at 8:39 am

La mulți ani!
Uite că am intrat și în 2020! A fost o noapte frumoasă și am avut parte de foarte multe artificii de la vecinii mei chinezi. Chiar m-am bucurat că am stat acasă, spectacolul a fost frumos. Așa că, se presupune, am îndepărtat spiritele rele prin grija vecinilor ��.January 2, 2020 at 1:26 pm

Ce frumos si ce vecini de nădejde ❤January 4, 2020 at 7:42 pm

La multi ani! sa ai un an nou plin de experiente minunate!!January 5, 2020 at 7:38 pm

Multumesc tare mult, asemenea va dorescLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *