Astrologie / Dezvoltare personala

Am fost la astrolog

De când mă știu am fost fascinată de zodii, astrologia reprezentând pentru mine o lume atrăgătoare dar misterioasă și de nepătruns.

Îmi doream de foarte multă vreme să mi se facă astrograma personalizată pentru că, în viața asta, am întâlnit persoane care au avut parte de așa ceva și mi s-a părut foarte interesant că poți obține atât de multe informații despre tine și viața ta doar în funcție de data, ora și locul nașterii tale, unele dintre ele potrivindu-se nesperat de bine.

Ca toată lumea, și eu am fost reticentă de aceea am amânat, poate, așa de mult momentul – nu cred că eram cu adevărat sigură că acest lucru este pentru mine sau mă poate ajuta.

Așadar, anul trecut am decis să îmi fac de sărbători cadou o consultație astrologică. Vă dau voie să ridicați din sprânceană, poate și eu aș fi făcut la fel în alt punct al vieții mele. În acesta însă, consider că a fost o decizie bună.

De asemenea, aș vrea să împărtășesc cu voi unele aspecte ale acestei experiențe. Cine știe, poate veți dori și voi la un moment dat să accesați acest gen de informații.

Cum am ales astrologul
În primul rând, am ales un astrolog pe care îl urmăream de mai bine de doi ani și care m-a atras foarte mult prin felul accesibil și realist în care își prezintă munca și prin felul de a fi cald și prietenos.

Consider că, dacă iei decizia să consulți un specialist în acest domeniu, să alegi unul care îți inspiră încredere și cu ideile căruia rezonezi. Pentru mine, cineva care ar fi fost mult prea mistic sau ezoteric, nu ar fi fost potrivit, pentru că sunt destul de sceptică când vine vorba de aceste lucruri. O persoană caldă care mi-a vorbit pe  înțelesul meu, care m-a și ascultat asemenea unui prieten, a fost o alegere foarte bună.

Ce este astrograma natală
Astrograma natală este, spus simplu, harta cerului așa cum arăta ea în momentul în care te-ai născut. Ea constituie baza tuturor interpretărilor astrologice și este amprenta noastră energetică. Ea cuprinde toate informațiile despre noi și despre personalitatea noastră.

Îți prezice viitorul?
Clar nu. Dar îți poate spune niște posibilități, niște momente favorabile sau nu, în niciun caz nu îți va spune ce vei face. Pentru că avem toți liberul arbitru. Nu e scris în stele ce vom face, acolo sunt doar niște repere, niște direcții, povestea se scrie pe parcurs – noi  o scriem.

Cum a fost?
Întâlnirea a durat o oră și s-a desfășurat la cabinet, într-o atmosferă foarte caldă și prietenoasă. În acest timp am purtat o discuție liberă pornind de la harta mea astrală, am putut să pun toate întrebările și să aduc toate completările- m-am simțit ascultată și înțeleasă. M-a încântat că am aflat foarte multe lucruri despre mine. Sigur, pe majoritatea le cunoșteam deja dar pentru mine confirmările au fost binevenite.

Mi s-a părut ireal cum, cineva cu totul străin, îmi poate spune: ai talent pentru scris, ești talentată pe toată partea artistică și tot ce vei face în această arie va fi bine – continuă. Acesta este doar un exemplu, au fost multe altele, întâlnirea a fost încărcată de intensitate și emoție, subiecte delicate au fost atinse dar, ce vreau să spun e că, pentru mine, acesta a fost încă un pas în călătoria mea spre cunoașterea de sine și consider că este un instrument foarte bun de auto-cunoaștere.

Cineva m-a întrebat dacă mi s-au spus doar lucruri pozitive la această întâlnire. În niciun caz. Mi s-au adus în vedere atât calitățile cât și defectele, însoțite de explicații. Am primit sfaturi prețioase despre direcția în care ar trebui să continui, am primit atenționări despre lucruri neplăcute la care pot fi predispusă și cărora trebuie să le acord atenție, am conștientizat încă o dată ariile personalității mele unde mai am lucruri de îmbunătățit.

Aș mai merge?
Poate doar o dată la câțiva ani, dar nu știu sigur. Mi se pare genul de experiență once in a life time și nu cred că aș vrea să o repet de prea multe ori. În plus, plantele se învârt și ele într-un anumit interval, așa că informațiile nu se înnoiesc chiar așa de repede.

În plus, eu mi-am dorit să mi se facă și să mi se interpreteze astrograma pentru că îmi doream să aflu mai multe despre mine și liniile vieții mele, nu mă interesa prea mult să aflu ce se poate sau ce nu se poate întâmpla în viitor.

Dacă mi-a plăcut?
Mi-a plăcut la nebunie și consider că m-a ajutat. Am plecat de acolo plină de încredere în mine, cu sfaturi folositoare pe care deja le-am inclus în rutina mea, mai conștientă de misiunea mea și de trăsăturile la care trebuie să mai lucrez.

Tu ce părere ai despre astrologie, ți-ai făcut vreodată astrograma?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

January 15, 2020 at 6:49 pm

Oh Dumnezeule! De ce a trebuit să citesc tocmai articolul ăsta după ce articol am scris? Să fie astrele, oare?
Oh, stele răzbunătoare și rele!

Aș putea spune că e doar un Adevăr Personal și să o las așa, dar eu cam am mâncărici pe limbă și am rămas și în pană de șmirghel.
Văleu!
Cred că înainte de a lua decizia asta ți-ai pus întrebările corecte care să te împingă în luarea acestei decizii. Ni se întâmplă tuturor, prietenii „bine intenționați” ne influențează pe toți. Ăsta e un lucru bun uneori, dar…

Nu, nu mi-am făcut astrograma niciodată și cel mai probabil nici nu mi-o voi face.
Mai mult ar fi de prisos, dar am să-ți spun asta:
Bazează-te pe gândirea ta, ești prea inteligentă ca să te lași influențată de opiniile altora!
E un articol convingător. Felicitări, Raluca!January 15, 2020 at 8:07 pm

Nu am fost la astrolog, nici nu cred că ajung, nu știu, nu zic ba dar nici da. Nu am curajul de a înfrunta necunoscutul……
Pe de altă parte te înțeleg, așa cum înțeleg persoanele care merg la ghicitoare. Pentru că n-am crezut în așa ceva, nu merg, nu dau banii pe ele. Dar…undeva în viața mea au existat trei momente care m-au pus pe gânduri. Primul și singurul pe care-l spun aici a fost o joacă de fapt cu gazda unei colege, în timpul liceului. Pe scurt, ghicea în cărți și cafea. Am acceptat o singură dată și mi-a spus chestii de care am râs până la terminarea liceului: te vei căsători pe malul unei ape foarte mari după ce treci alte două ape și vei lua un băiat cu două uniforme, șapcă și halat alb. A fost distracție maximă, eu râdeam că va fi bucătar la CFR. După 4 ani mă căsătoream exact pe malul mării, cu un purtător de șapcă și halat alb dar nu bucătar ��. Ne cunoscusem în primul an de facultate, veneam din zone diferite! Abia atunci am luat în serios problema, plus că de-a lungul vieții s-au mai împlinit câteva din cele spuse de femeie.
Deși e puțin pe lângă articolul tău, am scris pentru că înțeleg dorința ta de a pricepe mesajul astrelor, mai ales că toți suntem conștienți că dincolo de noi e ceva.January 15, 2020 at 9:25 pm

Fiecare om are perceptia sa. Eu am studiat astrele de la 5 ani cand un prieten de-al tatei (astrolog) mi-a zis ca „am un diamant perfect, foarte rar” in astrograma. Si am vrut sa aflu ce e cu el.
Stelele spun multe… celor care vor sa le asculte. Cine nu vrea sa auda, nu aude. A nu se confunda astrologia cu horoscopul!January 16, 2020 at 8:06 am

de aia iti spuneam că nu prea cred in adevarul obiectiv :)) Cred ca e timp în viață pentru tot felul de experiențe, iar asta a fost una dintre ele. Nu, nu m-a sfatuit anturajul, probabil că cei mai multi nu ar fi fost de acord. Poti sa si razi, dar consider că experiența asta m-a îmbogățit 🙂January 16, 2020 at 8:06 am

This comment has been removed by the author.January 16, 2020 at 8:08 am

Da, inteleg ce spui si e frumoasa povestea ta, uneori ni se întâmplă in viata lucruri pe care nu le putem exlica. Legat de vizita mea la astrolog, nu a fost vorba despre a înfrunta necunsocutul ci despre a afla mai multe despre mine, ca personalitate si misiune 🙂January 16, 2020 at 8:09 am

Da, si mie mi se pare fascinanta astrologia. In horoscop nu cred neaparat, pentru ca e destul de general de cele mai multe ori. De aceea mi-am dorit ceva personalizat.October 9, 2023 at 9:57 pm

Thanks for posting. I really enjoyed reading it, especially because it addressed my problem. It helped me a lot and I hope it will help others too.October 10, 2023 at 9:36 pm

Thank you for your articles. I find them very helpful. Could you help me with something?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *