Ganduri

Despre magia începuturilor

Începuturile sunt minunate, sunt mereu o ocazie de a o lua de la capăt, de a scrie o poveste nouă. Dar, pe lângă magia și energia proaspătă pe care o aduc, începuturile te scot mereu din zona de confort.

Cineva foarte drag mie îmi spune mereu că treaba cu zona de confort este supra-aperciată. La urma umeri, orice sistem caută să stea și se simte bine chiar acolo, în zona de confort. Doar că, întotdeuna ca să ajungem în zona aceea de confort, trebuie mai întâi să ieșim din zona de confort. Ciudat, nu? Nicio evoluție nu se produce altfel.

Chiar nașterea în sine este o ieșire din zona de confort pentru copil, la propriu. Mâncatul, mersul, vorbitul – toate etapele de dezvoltare care contribuie la creșterea noastră, presupun provocări, obstacole și, în cele din urmă, noi achiziții.

După cum ați observat poate, blogul și-a schimbat căsuța. I-am făcut o căsuță nouă și drăguță cu ajutorul cele de la Sitebunkers, cărora le mulțumesc și pe care îi recomand.

Sigur, încă mai am de lucrat la el, în special la aspect. Dar important este că sunt pe drumul cel bun, domeniul există, blogul a fost importat – pași mari pentru mine, care sunt total atehnică. But hey, look at me! I’m blogging!

Da, începuturile sunt frumoase și grele în același timp, dar fără ele am rămâne mereu în același punct, fără să avansăm în călătoria asta minunată care este viața noastră.

Tu când ai început ultima dată ceva nou?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

August 16, 2020 at 10:26 am

Eu am început ceva nou când am trimis o nuvelă unei edituri. P.S. Blogul arată tare bine 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *