Filmele lui Ralu

3 seriale pe Netflix

Mai știți cum vă spuneam eu că eu nu sunt cu serialele și nu știu ce? Am mințit. Am mințit cu nerușinare și n-am știut. N-aveam Netflix și de aia nu eram cu serialele. Sigur, m-am mai uitat eu timid la The Tudors, dar cu Netflix e altă treabă. Nu mai fac nimic, seriale! here I come!

Glumesc, desigur, voiam totuși să împărtășesc cu voi 3 seriale foarte simaptice care m-au convins să le urmăresc. Iată lista mea.

Good girls

3 mame, dintre care două surori, au tot felul de probleme financiare. Una este mamă singură cealaltă află cu soțul i-a băgat în faliment, cea de-a treia are copilul bolnav și necesită un tratament foarte scump. Scadențele vin cu repeziciune iar când una dintre ele propune să jefuiască împreună magazinul la care lucrează, ideea nu mai pare atât de nebunească.

Cele 3 jefuiesc deci magazinul așa cum au văzut în filme și speră să găsească vreo 10.000 de dolari în seif. Însă când descoperă că au furat o jumătate de milion de dolari, lucrurile se complică.

Ai cui erau banii în plus de fapt și cum îi vor recupera? Vor reuși ele să nu se dea de gol?

Colac peste pupăză, una dintre ele realizează că a fost recunoscută și va fi denunțată dacă îi refuză avansurile celui care și-a dat seama. Ce se va întmpla cu cele trei hoațe de ocazie?

Dead to me

Jen își pierde soțul într-un accident de mașină și este devastată. Are doi băieți iar viața lor este pentru totdeauna dată peste cap. Ca să facă față, se înscrie într-un grup de suport pentru persoane care și-au pierdut apropiații. Acolo o cunoaște pe Judy iar cele două se împrietenesc foarte repede, pentru că au multe în comun dar se și completează foarte mult.

Jen este femeie de carieră pe când Judy este mai gospodină și o ajută în unele sarcini casnice, Jen este furioasă iar Judy este mai spirituală, în plus amândoua au pierdut pe cineva drag – sau nu?

Când primești o străină în casă, îți asumi foarte multe riscuri mai ales când afli că logodnicul despre care Judy a spus că e mort, de fapt e cât se poate de viu și este următorul client al lui Jen. Ce alte lucuri va mai afla ea despre prietena ei?

Vă spun, este o poveste nebunească cu o mulțime de răsturnări de situație, cu o mulțime de întâmplări la care nu se aștepta nimeni și, pe alocuri, destul de amuzantă. Din păcate, au fost doar două sezoane iar acum aștept să mai apară dar, vă spun, merită.

Rita

Rita este un serial danez care încă de la început m-a intrigat. Rita este profesoară și facem în primul rând cunoștință cu sistemul de învățământ în care copiii sunt așa de menajați încât ajung să își hărțuiască profesorii.

În plus, îmi place cum explorează relațiile dintre oameni, ca să nu mai spun că peisajele și decorurile sunt cât se poate de hygge.

Rita este nonconformistă, sarcastică, face multe greșeli, se folosește de oameni dar este o luptătoare, o mamă iubitoare în felul ei și, ce îmi place cel mai mult, este profund umană. Îmi place tare personajul, îmi plac pantofii ei cu toc, cămășile ei în carouri și geaca ei de piele. Ea este mamă singură și a crescut 3 copii care sunt mari de acum. Cum se va descurca ea cu provocările care apar în viața copiilor de acasă și de la școală dar și cu bărbații care roiesc în jurul ei și pe care-l va alege? Stay tuned.

Cum ți se par aceste seriale?

Tu ce seriale ai recomanda?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mai lasă telefonul ăla

August 24, 2020

Eu stau în trupul meu

August 26, 2020