Super Blog

1, 2, 3 și…curaj! Un super-blog ca prima zi de școală

Pentru orice început îți trebuie curaj. Orice început te aruncă cât colo și te dă cu capul de toți pereții zonei tale de confort. Da, o să-mi spui că tu n-ai , nu îndrăznești sau că e greu. Și eu spun asta, mai des decât mi-aș dori sau decât ar face-o sinele meu mai bun. Dar, să nu uităm că de fiecare dată când am făcut ceva nou și extraordinar în viață, ne-am folosit din plin de el.

De exemplu, ca în prima zi de școală.

Vă mai amintiți? Câte emoții, câte pregătiri, câte întrebări, câte neliniști.

Eu îmi amintesc vag experiența dar câteva lucruri mi-au rămas foarte clar în minte. Podul de flori făcut de elevii mai mari pe sub care am trecut, uniforma cea nouă și codițele făcute de mama, chipul învățătoarei, școala care părea uriașă. Și încă ceva, de emoții (probabil) m-am încălțat cu pantofiorii mei de lac invers și așa am rămas întreaga zi.

Așa și acum, tot toamna, începe cu mare vuiet Super-Blog 2020. Toată lumea se adună nerăbdătoare, să participe, să își testeze limitele, să își antreneze creativitatea și să câștige.

Este o competiție super-importantă pentru toți bloggerii pe care, de vreo doi ani, o urmăresc cuminte de pe margine. Blogul era mic, la fel și eu în ale scrisului, și n-am avut curaj. Dar acum, am decis să îmi pregătesc temeinic ghiozdanul, să pun în el toate cuvintele potrivite și să mă prezint la linia de start. Cu multe emoții, cu multe întrebări dar și cu mult curaj, adunat cu grijă. Sunt foarte nerăbdătoare și entuziasmată, știu că această competiție mă va antrena și mă va ajuta să cresc.

Chiar dacă, poate, la un moment dat, s-ar putea să realizez că și de data asta am încălțat pantofii invers, sunt dispusă să învăț, să râd și să nu mă opresc din drum.

Tu te-ai înscris la Super-Blog? Dacă ai uitat, aici ai toate detaliile despre Super Blog 2020.

Hai, curaj!, ne vedem acolo!

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eu stau în trupul meu

August 26, 2020