trenduri toamna
Super Blog

Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

Anul acesta a fost cu siguranță unul neobișnuit iar zilele lui s-au scurs mai repede ca niciodată. Nu e de mirare deci că toamna ne bate din nou la ușă iar noi ne pregătim să o primim cu bucurie și nerăbdare (sau nu).

Suntem deja în octombrie, chiar dacă zilele frumoase tot încearcă să ne spună altceva. Da, încă mai putem îmbrăca dragile tricouri și încălța sandalele care ne-au fost alături toată vara – dar nu vă lăsați păcăliți. Vremea rece se va instala în curând și vom avea nevoie de unele piese noi în garderobă.

Toamna nu este chiar anotimpul meu preferat, însă trebuie să admit că are și câteva părți bune: după-amiezele ploiase petrecute citind cu o cană de ceai alături, coloritul minunat al copacilor, frunzele care împodobesc aleile și peticele de iarbă și, bineînțeles, cumpărăturile pentru noul sezon.

Dar de unde?

Inițial m-am întrebat unde aș putea găsi aceste piese de calitate, care să-mi vină perfect și care să-mi fie livrate acasă (în contexul actual, cumpărăturile clasice ies din discuție pentru mine). Și desigur că mi-am dat seama imediat.

Pentru că, la întrebările legate de modă, Answear este întotdeauna răspunsul.

Încă vă mai întrebați de ce? Pentru că aici găsesc peste 300 de branduri internașionale, 100% originale, pe care le pot proba acasă, în fața oglinzii, iar ceea ce nu mi se potrivește pot să returnez.

Lansat în 2015, Answear oferă o multitudine de produse, extrem de variate, potrivite pentru toate gusturile dar și pentru momentele în care trebuie să ne încadrăm într-un anumit buget.

Astăzi vreau să vă povestesc despre șapte piese esențiale din garderoba de toamnă. Poate alegerile mele vă vor inspira și pe voi atunci când vă veți alege hainele care să vă înfrumusețeze zilele și plimbările.

1. Botine

Primul lucru pe care eu îl schimb când se schimbă sezonul este încălțămintea iar cu o pereche de botine, nu ai cum să dai greș în această toamnă.

Cum îmi place să port tocuri, n-am avut cum să las aceste botine de la DKNY să treacă neobservate. Au un toc solid și platformă care nu-mi vor da dureri de picioare și sunt suficient de chic pentru a fi purtate toată ziua. Pur și simplu le ador.

2. Rochie

Trebuie să vă spun un secret: îmi plac rochiile foarte mult. Am o mulțime! Iar vremea rece nu este deloc un motiv să renunț la ele. Mai ales că am ochit pe Answear mai multe modele mai grosuțe care mi-au plăcut foarte mult iar dacă ar fi să aleg numai una, aceasta ar fi cea de la Desigual. Pur și simplu nu e nimic mai tomnatic de atât.

3. Blugi

Cred că blugii ar trebui să fie nelipsiți din garderoba oricărei doamne. Pur și simplu nu există aliat mai bun decât o pereche preferată de jeans. Iar când spunem blugi, nu avem cum să nu ne gândim decât la Levi’s.

Alegerea mea a fost o pereche de jeans skinny, cu buzunare oblice – perfecți pentru a arăta bine și a fi apărată de frig.

4. Pulover

Bluzițele subțiri și tricourile vor fi acum urcate pe un raft mai sus în dressing, pentru a face loc puloverelor mult mai călduroase. Eu am ales unul colorat de la Desigual, care să învesealească zilele mohorâte și să dea bine cu jeanșii și botinele.

5. Palton

Nu ai cum să treci prin toamnă fără un palton bun iar eu am găsit acest trenci de la Answear care mi-a plăcut foarte mult și, pe deasupra, mai era și redus, prețul fiind extrem de atrăgător (doar 130ron!). L-am ales pentru că mi se pare drăguț, confortabil și că îl pot purta atât la rochii/fuste dar și cu pantaloni.

6. Geantă

Suntem ocupate, avem o mulțime de sarcini și de lucruri de făcut în fiecare zi iar pentru asta avem nevoie de o geantă frumoasă, rezistentă și încăpătoare. Mie mi-a plăcut tare aceasta de la DKNY și mi se pare o alegere potrivită la orice ținută. Este geanta perfectă de fiecare zi, care te face să arăți chic și să te simți invincibilă.

7. Eșarfa

Nicio ținută de toamnă nu mi se pare completă fără o eșarfă. Ea este nota finală care desăvârșește un outfit iar dacă lipsește, ei bine, ținuta va părea incompletă.

Iar cum eșarfele au darul de fi foarte versatile și a transforma orice ținută, nu am putut să aleg doar una.

Am ales una jucăușă și subțire de la Furla pe care să o leg la gât în zilele călduțe,

și un șal de la Haily’s care să-mi țină de cald atunci când am nevoie.

Pentru voi care sunt piesele esențiale din garderoba de toamnă?

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *