favi
Super Blog

Colțișorul în care visez

Casa noastră este, sau ar trebui să fie, acel loc frumos și sigur în care să ne refugiem întotdeuna, fie că este după un moment mai greu, o zi complicată la muncă sau chiar și după o vacanță. Sigur, excursiile și călătoriile sunt minunate, dar după o vreme tot ne vom dori să ne întoarcem acolo unde ne este cel mai bine: la noi acasă.

În special acum că a venit toamna, cu zilele ei mai înnorate, friguroase și uneori ploioase, avem tot mai multe motive care ne îmbie să stăm în casă, la căldură, cu o cană de ceai, o păturică pufoasă și o carte captivantă, iar toate astea mie mi pare că ele creează o atmoseferă cât se poate hygge.

Despre curentul danez hygge v-am mai povestit, el presupune, pe scurt, arta de a te simți confortabil și bine la tine acasă, în timp ce desfășori activități liniștite cum ar fi cititul, gătitul mâncărurilor delicioase – singur, cu partenerul/partenera, cu familia sau cu prietenii cei mai apropiați.

Acest curent îmi place foarte mult și mi se pare foarte potrivit pentru ultimele două anotimpuri din an pentru că el ne îndeamnă să profităm la maximum de timpul petrecut în interior.

În plus, el ne îndeamnă să integrăm în viața npoastră niște elemente care mie îmi sunt foarte dragi: lumânări, pături, și veioze cu lumină caldă care să ne facă confortabile momentele petrecute la noi acasă.

Cei de la Favi.ro, m-au provocat astăzi să scriu despre colțișorul în care visez iar asta nu e greu pentru că întreg apartamentul meu micuț poate fi considerat un colț de visare.

Chiar dacă este mic, el este locul în care mă simt cel mai bine, în siguranță și la care mă întorc mereu din aventurile mele. În plus, de când îl am mereu mi-a făcut plăcere să îi acord timp pentru a-l aranja, iar cum eu sunt adepta silului minimalist de câțiva ani, nu am nevoie de multe lucruri pentru a fi fericită și a mă simți confortabil.

În living am o canapea roșie cu draperii asortate și acolo am petrecut destul timp privind seriale sau citind sau pur și simplu…uitându-mă pe fereastră și reflectând.

Iar dacă ar fi să aleg colțul din casă în care visez, acesta ar fi micul meu dormitor. De multe ori acolo visez la propriu :)) dar nu numai.

S-a dovedit a fi camera preferată a fetiței mele încă de când s-a născut și nu ne-a fost greu să ne dăm seama de asta. Pur și simplu îi place mai mult acolo, nu știu să explic de ce. Se liniștește mai repede când e supărată dacă o mut în dormitor și petrecem destul de mult timp în pat povestind sau citind povești.

Oricare ar fi colțul tău preferat din casă, poți conta pe Favi.ro să îl faci mai primitor. Au pe site-ul lor sute de mii de produse de la peste 200 de magazine și este așa de simplu să poți găsi tot ce ai nevoie într-un singur loc, fără să mai cauți din magazin în magazin, pierzând timp și nervi.

Iar la final vreau să te întreb, tu unde visezi?

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aventuri de casă nouă

October 13, 2020