Super Blog

Sănătate, că-i mai bună decât toate…mai ales de Black Friday

Frunzele ruginesc și se îngălbenesc, săptămânile trec cu repeziciune, zilele călduțe alternează cu cele ploiase și de-a dreptul reci, vântul suflă așa cum vrea el iar vara…ei bine, vara e departe.

Toamna nu e tocmai anotimpul meu preferat dar, așa cum am mai spus, el are totuși câteva părți bune. Una dinte ele este că la sfârșitul lunii noiembrie, conform tradiției americane, este Black Friday, ziua mult așteptată în care toți comercianții au reduceri semnificative și este momentul ideal din an să-ți cumperi lucrurile pe care le-ai tot amânat. Acum nu mai avem nicio scuză.

Anul acesta m-am decis și eu să urmez această nouă tradiție și să mă bucur din plin de Black Friday la Farmacia la Pret Mic pentru a-mi face plinul de sănătate.

Așadar, ce-mi doresc de Black Friday de la farmacia mea preferată? A fost foarte greu de ales pentru că sunt așa de multe produse pentru fiecare categorie, preferatele mele fiind vitaminele, suplimentele alimenare și cosmeticele dar, până la urmă am reușit să mă decid asupra a 5 produse pe care vi le recomand și vouă, dacă sănătatea, starea de bine și frumusețea sunt importante și pentru voi.

1.Imunitatea este prioritară

Nu putem construi absolut nimic fără o imunitate puternică iar în sezonul rece, ea este oricum pusă la încercare. În fața tuturor pericolelor care ne pândesc la tot pasul sub formă de viruși și bacterii, cea mai bună strategie este să ne întărim imunitatea. Ea este un fel de cetate de apărare a organismului, dacă vreți.

De aceea, am ales complexul de multivitamine pentru imunitate, Alive de la Secom, sub formă de tablete delicioase. Acestea ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, mențin sănătatea psihică, reduc oboseala și stresul, mențin sănătatea sistemului osos – ca să enumăr doar câteva dintre proprietățile lor.

2.Energie la feminin

Ca femei, intră în responsabilitățile noastre să avem grijă de ceilalți, de copii, partener, părinți, prietene. Dar, ca să facem asta, trebuie întâi să avem grijă de noi iar vitaminele Alive Whole Food Energizer de la Secom conțin ingrediente speciale pentru femei, susțin creșterea nivelului de energie și ajută la întreținerea părului și unghiilor, ca noi să rămnem sănătoase și frumoase și să facem față cu brio tuturor activităților și provocărilor din fiecare zi.

3.Marțienii prietenoși

Vreau să spun – minimarțienii prietenoși cu imunitatea și vitalitatea copilului. Imunitatea copiilor poate fi și ea afectată în sezonul rece și, cum este mai bine să previi decât să tratezi, aceste vitamine îi pot ajuta să treacă mai bine peste provocările aduse de vremea rece și reîntoarcerea în colectivitate.

Am ales pentru fetița mea aceste vitaminele gumate cu aromă de mere și coacăze, care ajută la întărirea imunității. Astfel, ea va fi mai puțin predispusă la nesuferitele de răceli și sunt sigură că o să le adore, la fel de mult cum o făceam și eu când eram copil și trebuia să iau drăgălașele vitamine verzi.

4.Mereu în formă

Îmi place să am grijă de corpul meu și, în ciuda programului încărcat îmi fac timp pentru sport și încerc să rămân mereu activă.

Cu toate astea, nu pot să ignor adevărul: am un job sedentar și stau mult pe scaun, ies destul de puțin din casă, nu mănânc chiar corect, îmi plac dulciurile un pic cam prea mult și, anul ăsta, am făcut 30 de ani.

Așa că pielea și corpul meu ar avea nevoie de un mic ajutor. Am ales crema Collistar Anti-age pentru că asigură un lifting complet și de durată al corpului și promite o piele mai elastică, mai luminoasă și catifelată.

În plus, se aplică simplu, pe tot corpul, insistând pănă intră în piele – corpul meu îmi va mulțumi pentru masaj, cu siguranță.

5.Look natural

Nu am folosit niciodată multe produse de make-up și nici nu sunt adepta unui ten încărcat dar, uneori, ca să arăți natural ai nevoie de machiaj :))

Mi-am dorit să includ pe listă și un produs de frumusețe așa că am ales acest fond de ten de la Vichy – Tent Ideal, cu aspect de piele nudă și acoperire medie, pentru o piele satinată.

Mă va ajuta în realizarea machiajului meu minimal de zi cu zi, pentru că și dacă lucrez de acasă și nu mai merg labirou, tot consider că trebuie să mă îngrijesc. Acord atenție rutinei mele de înfrumusețare, îmi aleg haine drăguțe chiar dacă ies doar cu fetița mea în parc și sunt foarte atentă la igienă.

Nu folosesc multe produse, doar fond de ten, creion de sprâncene, mascara, blush, ruj și, uneori, o culoare pentru pleoape și puțin eyeliner, întrucât îmi place să rămân eu și să nu existe diferențe uriașe între cum arăt machiată și nemachiată.

Acestea au fost alegerile mele pentru mult așteptatul Black Friday, care sper să vă inspire și pe voi.

La final vreau să te întreb, tu ți-ai pus în coș produsele preferate de la Farmacia la preț mic?

Articol scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.

Author

admin@eunmicsecret.ro

CommentsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Colțișorul în care visez

October 16, 2020