Stare de bine din salină… direct la tine acasă
Știți banalul îndemn ”Respiră adânc” pe care-l primim atunci când suntem într-un impas, furioși, dezamăgiți sau pur și simplu într-o situație dificilă?
Ei bine, uneori acest sfat binevoitor este imposibil de urmat.
Nu vi s-a întâmplat niciodată? Înseamnă că sunteți tare norocoși dar nu cred că prea multă lume intră în categoria aceasta. De multe ori răcelile, alergiile, rinita sau sinuzita ne pun probleme și nu ne lasă să profităm de momentele frumoase din viața noastră.
Este destul de greu să fii optimist sau bine-dispus când ai nasul înfundat, iar asta face totul mai supărător.
În special în sezonul rece dar nu numai, pentru că eu oricum am ceva probleme cu sinuzita, mi s-a întâmplat de foarte multe ori ca răceala și nasul înfundat să-mi facă probleme și nu cred că sunt singura.
Sunt uneori situații în care pur și simplu nu poți să respiri adânc, iar lucrul ăsta este teribil de frustrant.
Anul trecut, prin septembrie, la 1 an și 4 luni, fetița mea a făcut prima ei răceală în adevăratul sens al cuvântului. Știu, o să-mi spuneți că este ceva banal și cât se poate de obișnuit la copiii mici și asta cred și eu acum dar, la momentul ăla, acest eveniment m-a luat complet pe nepregătite.
Febra mare cum n-a mai avut niciodată, starea ei de moleșeală și iritare, nasul înfundat și complicațiile generate de faptul că nu putea respira așa cum trebuie, m-au făcut să mă îngrijorez peste măsură. Aș fi făcut orice să o văd din nou veselă și plină de energie.
Afecțiunile respiratorii sunt foarte frecvente și ne fac existența complicată peste măsură. Mai ales acum că am intrat deja în sezonul rece, începeam deja să mă îngrijorez că ele vor face probleme familiei mele și de data asta.
Din fericire, anul acesta am decis să preîntâmpin aceste probeleme și, după ce m-am informat, mi-am dat seama că terapia salină ar putea fi soluția.
Aceasta este folosită în afecțiunile repiratorii cu efecte benefice și are ca rezultat mărirea rezistenței la răceli.
O vizită la salină în această perioadă de pandemie nu era posibilă, în plus, fetița mea are de abia doi ani și nu are voie acolo. Sunt foarte multe restricții pentru a vizita o salină, chiar dacă efectele sării asupra organismului sunt binecunoscute și foarte apreciate. Copiii sub 3 ani nu au voie să intre, nici femeile însărcinate, nici persoanele cardiace – iar lista de contraindicații poate continua.
Și astfel, căutând o soluție alternativă dar la fel de sănătoasă, am ajuns la Salin – terapia salină de la tine de acasă.
Purificatoarele de aer Salin folosesc beneficiile sării pentru a crește calitatea vieții noastre și a ne oferi un aer mai curat în locuință.
Cum funcționează purificatoarele Salin?
Ele trateaza aerul folosind o procedură modernă care implică trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu, obținând astfel o mulțime de beneficii.
Cel mai important mi se pare a fi creșterea imunității, care este primordială în această perioadă – imunitatea este efectiv baza sănătății noastre.
Apoi, este de mare ajutor în rinite, sinuzite și laringite dar și în afecțiuni mai grave, cum ar fi astmul, bronșita sau recuperarea după TBC. De asemenea, mărește rezistența organismului la răceli și este de ajutor și în cazul alergiilor – probleme pe care le-am avut în trecut.
În special la sfârșitul acestei veri, alergia la polen și praf i-a dat mari bătăi de cap fetiței mele iar pe mine m-a făcut din nou să simt că nu știu ce să mai fac, doar să o văd bine din nou. De acum, vom putem spune adio alergiilor nesuferite.
Mai mult, cu Salin Plus, aparatul meu preferat din gama Salin, ne vom bucura de un aer mai curat și o atmosferă mai proaspătă în casă.
Și să vă spun un secret care vă va crește confortul psihic, cu siguranță: nu numai că asigură un somn liniștit și odihnitor dar are și efect de ameliorare a sforăitului – o veste bună pentru toate familiile, nu-i așa?
Purificatoarele Salin au cu siguranță capacitatea de a ne ajuta sănătatea în timp ce ne transformă casa în cel mai plăcut loc.
Voi cum vă protejați sănătatea și starea de bine?
Articol scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.
Comments