Super Blog

Poți realiza orice îți dorești dacă ai accesoriile potrivite

9 septembrie 2020

Este dimineață și deschid ochii cu entuziasm. Lumina din cameră îmi spune că este deja ora 7, soarele jucăuș mă invită să-mi încep rutina iar cerul senin promite numai lucruri bune. Zâmbesc. Mă ridic din pat, trag draperiile, deschid geamurile să aerisesc și pun apă într-un ibric ca să îmi fac un ceai aromat.

Dimineața este partea mea preferată din zi pentru că, în acel moment, totul este proaspăt, totul este nou, iar ziua ce tocmai începe își desfășoară surprizele, având potențialul de a deveni din banală, extraordinară.

Trec în revistă mental tot ceea ce am de făcut în această zi. Mă așteaptă multe activități, se anunță a fi o zi încărcată, plină de provocări, de task-uri și de lucruri de învățat. Însă totul merită, știu că toate astea sunt spre binele meu și mă ajută să cresc, să mă dezvolt. Toate oportunitățile vin mereu deghizate în provocări.

Îmi pregătesc biroul, îmi așez laptopul și mă pregătesc pentru o nouă zi de muncă. Îmi iau telefonul, fericită să văd cine mi-a mai scris, să mă pun la curent cu tot ce s-a mai întâmplat, hotărâtă să fiu foarte productivă astăzi în tot ceea ce voi face. Cu aceste gânduri îl iau din locul în care stă peste noapte la încărcat, vreau să îl deblochez și el…rămâne închis. Negru. Mort.

Nu mă dau bătută. Apăs mai tare pe pornire. Nu merge. Apăs toate butoanele. Încerc să îi dau hard reset. Nimic. Panică.

Deci telefonul meu s-a dus și eu ce mă fac acum?! Nu pot lucra, nu pot fi găsită de cei dragi dacă au nevoie de mine, nu pot suna pe nimeni dacă am vreo problemă, nu pot nici măcar să o anunț pe șefa mea – telefonul ăsta este indispensabil și nu există un moment mai clar în care să realizezi asta decât cel în care rămâi, pe neașteptate, fără el.

Mai înainte de asta însă…

Să începem cu începutul. În luna martie a acestui an, am decis că a venit momentul în care să îmi schimb telefonul. Foarte fericită, am ales un model simplu dar care să nu mă priveze de nimic. Mi-am schimbat și abonamentul ca să îl pot folosi în voie, ce să mai, totul părea să fie perfect și chiar ar fi fost dacă nu aș fi făcut o greșeală fatală.

Am fost extrem de neinspirată când , plină de entuziasm pentru jucăria cea nouă, am decis să încep să folosesc telefonul fără să îi achiziționez husă și folie de protecție, promițându-mi că voi face asta ”mai târziu”.

După cum puteți bănui, și așa cum se întâmplă aproape întotdeauna, acel ”mai târziu” n-a mai venit. Zilele de amînare au devenit săptămâni, apoi luni. În tot acest timp, am continuat să-mi folosesc noul telefon fără griji și fără menajamente. Iar elementul surpriză și definitoriu în această poveste, a fost că fetița mea l-a folosit și ea pentru cântecele, desene animate, ca suport pentru mâncare sau ca să testeze cum sună podeaua.

Așa se face că, telefonul meu nou, a fost repede înlocuit de o versiune ”vătămată”, zgîriată, ciobită, uzată și…lentă. Momentul culminant a venit însă în vacanță, când telefonul meu a făcut și el plajă (nu întrebați) iar nisipul intrat peste tot i-a displăcut profund.

Cât am încercat eu să îl curăț și să îi vorbesc frumos, deznodământul a fost același. Telefonul meu nu a mai putut fi reparat. Iar asta ne aduce la înapoi la începutul poveștii noastre.

Era clar, nu puteam sta fără telefon, sunt efectiv pierdută fără el. Așa că am decis să-mi asum greșeala și să-mi achiziționez unul nou, chiar în aceeași zi. Din fericire, am găsit exact același model care-mi plăcuse așa de mult, ba chiar la reducere, așa că paguba nu a fost chiar foarte mare.

Eram însă hotărâtă să nu mai repet greșelile care m-au adus în această situație.

Aveam nevoie de husă și folie de protecție și nu-mi doream decât cea mai bună calitate posibilă. M-am pus pe căutat temeinic până când am găsit ceea ce îmi doream. Un distribuitor serios și de încredere, extrem de atent la calitatea produselor pe care le oferă: BrandGSM.

Cum alegem husa de telefon

Accesoriile pe care le alegem pentru telefonul nostru sunt foarte importante, ele pot determina starea în care se găsește acest obiect indispensabil și chiar durata lui de viață. Cum eu am învățat acest lucru pe propria piele, aș vrea să împărtășesc cu voi 5 lucruri la care ar trebui să fim atenți atunci când ne alegem folia și husa de telefon.

1.Produsul potrivit

Suntem diferiți iar stilul nostru de viață asemenea, la fel și personalitatea noastră și gusturile – iar asta este minunat. Așa cum ne alegem un telefon care să ne reprezinte, care să ne ajute să ne exprimăm și să ne permită accesul la tot ceea ce ne dorim, la fel și husa trebuie să se ”asorteze” cu felul nostru de a fi și să fie de ”partea noastră” pentru a ne sprijini în a ne atinge obiectivele de fiecare zi.

Pentru că sunt o persoană foarte ”îndemînatică” și nu scap niciodată lucruri din mână și nici nu sparg nimic, am ales de la BrandGSM o husă antișoc care să îl protejeze de mâinile mele alunecoase și de experimentele pe care vrea să le facă fetița mea cu el.

Preferata mea a fost aceasta, Husa Ultra Hybrid de la Spigen pentru Samsung Galaxy Note 20 ,cu margini de silicon și tehnologia Air Cushion, care protejează telefonul de zgîrieturi și șocuri și este certificată Military grade – exact ceea ce aveam nevoie.

În plus, mi-a plăcut că este transparentă și nu adaugă volum telefonului, de fapt, de abia se vede iar asta mi se pare un mare plus. Nu este nevoie nici să o dau niciodată jos, pentru că oferă acces la toate funcționalitățile telefonului iar astfel el rămâne protejat 100% de incidente nefericite.

2. Calitatea

Calitatea este cea mai importantă când aleg orice, dar mai ales când aleg accesorii de care depinde durata de viață a telefonului care îmi permite să îndepinesc atât de multe sarcini mai ușor.

În timp, am învățat că lucrurile sunt rareori ce par a fi iar dacă ceva prea bun ca să fie adevărat, de cele mai multe ori chiar așa este. Un produs nesperat de ieftin nu are cum să fie calitativ, nu vă lăsați amăgiți, pur și simplu nu se poate.

Mai rău, dacă prețul cel mai mic este singurul criteriu după care alegeți husa sau folia, fără să țineți cont de specificațiile produsului, s-ar putea să vă treziți foarte curând în postura în care să faceți o nouă cheltuială pentru a repara stricăciunile făcute de un produs neadecvat, ajungând în final la o cheltuială mai mare decât dacă ați fi cumpărat un produs de calitate bună.

Cel mai bine este să cântărim obiectiv situația și să alegem de la început produsul potrivit, chiar dacă este mai scump, chiar dacă poate trebuie să facem un efort pentru el, ca să nu fim nevoiți să schimbăm întregul dispozitiv din cauza daunelor ireparabile.

3. Brandul

Așa cum am spus mai sus, calitatea este foarte importantă și, de cele mai multe ori, aveam nevoie de un brand care să o garanteze.

O să îmi spuneți că un produs non-brand poate fi tot la fel de bun ca unul de brand. Dar un brand nu este doar un cuvânt simandicos, este un cumul de experiență, exigență și seriozitate pe care producătorul le-a dobîndit în timp și prin care a câștigat încrederea clienților săi care nu au mai nicio îndoială că le vor fi îndelinite toate așteptările atunci când achiziționează acel produs.

La BrandGSM am găsit branduri de top atât pentru huse cât și pentru folii iar preferatul meu este Lemontti.

Folia Lemontti oferă o claritate superioară față de alte produse similare, duritatea este mai mare și oferă garanția rezistenței la șocuri, salvîndu-ți telefonul în cazul unui căzături mai puternice. De asemenea, este ultra-slim și păstrează sensibilitatea obișnuită a ecranului iar toate aceste caracteristici m-au făcut să o aleg fără rezerve pentru noul meu telefon.

4. Funcționalitatea

Folosim telefonul pentru foarte multe lucruri: pentru a plăti facturi, pentru muncă, pentru promovare în online, pentru poze, video sau editare iar lista poate continua la nesfârșit. Este foarte important ca folia și husa să ne ajute și să nu ne împiedice din a ne realiza activitățile obișnuite. Ele trebuie să fie discrete dar puternice și de încredere, ușor de montat și de scos și să ne lase acces la toate funcționalitățile telefonului.

5. Aspectul

Nu în ultimul rând, telefonul chiar este un accesoriu iar el ne însoțește permanent. Studiile spun că cei mai mulți oameni își țin telefonul la o distanță nu mai mare de un braț în cea mai mare parte a timpului, iar dacă întind acum mâna pot spune că acest lucru este corect în cazul meu.

De aceea, este foarte important ca el să arate bine, iar o husă fashion va face toată diferența și te va scoate din anonimat. Dacă hainele tale trebuie să fie fashion, telefonul de ce nu ar fi? La BrandGSM găsești huse fashion gen Lagerfeld, Guess, Ted Baker care să se potrivească stilului tău și outfiturilor tale.

La final…

Aș vrea să te întreb, tu cum ai grijă de telefonul tău? Ai încercat pănă acum produsele BrandGSM?

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *