Super Blog

Moș Crăciun putem fi oricare dintre noi – cu Answear

A nins din nou întreaga noapte și fereastra îmbrăcată brusc în perdele albe, subițrele și mătăsoase pe exterior, îmi arată un adevărat peisaj de iarnă: acoperișuri purtând căciuli groase și albe, mașini învelite în pături pufoase, pini îngreunați sub povara vălurilor albe care-i înfășoară ca niște ghirlande, aranjați anume pentru această perioadă, trandafirii încă plini de flori surprinși de bogăția norilor de iarnă și ninsoarea abundentă.

Ciocolata caldă îmi aburește cana pe care o țin cu ambele mâini, ca un copil, în timp ce îmi desfăt, din căldura casei mele, privirea cu peisajul feeric și înghețat.

Îmi este bine în papucii mei pufoși, mă strâng mai bine sub halatul moale și mă gândesc cu recunoștință la anul pe care l-am parcurs, până acum, cu bine, cu sănătate, cu familie și cu destul de puține restricții.

Casa încă doarme, așa că profit de liniștea primelor ore ale dimineți ca să mă ocup de subiect la care mă gândesc de mult: cadourile de Crăciun.

Sursă foto:: unsplash.com

Primele zile ale lunii decembrie se succed cu rapiditate iar noi știm cu toții ce urmează. Deja am intrat în luna cadourilor și rotițele în minte încep să se învârtească mai repede decât de obicei.

Îmi place foarte mult să dăruiesc și, chiar dacă nu sunt întotdeuna 100% pregătită sau sigură că am ales ce trebuie pentru fiecare persoană în parte, îmi fac mereu temele temeinic și îmi dau toată silința să aduc o mică bucurie în ziua de Crăciun pentru cei mai dragi oameni din viața mea.

Sclipirea din privire pe care o au oamenii când desfac cadoul, momentul în care ochii li se măresc de surpriză atunci când descoperă ceva mult dorit în cutia frumos împachetată – aceste clipe generează sentimente de satisfacție greu de egalat și presară atât de multă bucurie peste sărbătoarea magică a Crăciunului.

Anul acesta îmi doresc să ofer persoanelor dragi cadouri foarte frumoase, calitative și, în primul rând – practic. Trec în revistă mental, cui trebuie să iau cadouri. Fetiței mele, soțului, părinților mei, părinților lui, prietenei mele – ei sunt cei mai importanți.

Dar ce aș putea să le iau de Crăciun?

O păpușă pentru fetița mea? Ei aș! are destule păpuși și jucării pe care le înșiră prin casă fără să se joace cu ele. Dar pentru soțul meu? Un parfum? I-am mai luat unul, de ziua lui. Iar mamei mele, iarăși lumânări parfumate?

Nu, anul ăsta vreau să fie altfel. Vreau să aleg cadouri pe care să le poarte zi de zi, cadouri care să le fie aproape de inimă (chiar la propriu) și care să le amintească de mine. Și dedoată îmi vine ideea salvatoare și intru pe Answear.ro – aici au tot ce îmi trebuie.

Sursă foto: unsplash.com

Acum că m-am hotărât că voi alege haine și accesorii pentru toți cei apropiați mie, Answear.ro este alegerea firească. Au 15 ani de experiență în România, peste 300 de branduri internaționale și o selecție impresionantă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii originale – pentru toată familia. În plus, odată înscris în Clubul Answear, ai reduceri la fiecare comandă şi acces la super evenimente, precum VIP Sales.

Așa că am început să aleg tot ce am nevoie și am început cu fetele. Prima pe listă…

Mama mea cea elegantă

Intuiția mea m-a îmboldit să caut printre rochiile de damă din magazinul meu online preferat și nu am greșit procedând astfel. Mama mea este o persoană foarte activă, inteligentă, care reușește să fie mereu elegantă, parcă fără a depune niciun efort.

Ea poartă des fuste și rochii și știam cu siguranță că încă una nu ar face decât să o încânte. Așa că am ales pentru ea o rochie Morgan, clasică și extrem de versatilă. O poate purta, dacă vrea, la birou cu un sacou peste sau la o seară în oraș sau chiar..în noaptea de revelion.

Știu că va fi foarte impresionată de ea și de abia aștept să îi văd reacția când va deschide pachetul pe care am de gând să îl împachetez foarte, foarte bine, astfel încât nerăbdarea să amplifice surpriza!

Sursă foto: Answear.ro

Soacra mea cea darnică

Soacra mea este o femeie foarte activă și reușește să facă foarte multe peste zi, cu mare succes. Privind-o cât îi este de ușor să coacă cele mai bune prăjituri, să facă cele mai avantajoase cumpărături, să meargă în diverse locuri pentru a rezolva o mulțime de treburi și să mai și găsească timp pentru odihnă – ai spune ziua are mai multe ore pentru ea.

Întotdeauna împarte cu noi bunătățile gătite și, pentru că îi sunt recunoascătoare, dar și știu că este o fire foarte practică, am găsit ceva care să o ajute în activitățile ei zilniceși care i s-ar potrivi. Așa că, uitându-mă la pulovere de damă, am ales unul lejer, într-o culoare neutră care poate fi purtat pe toată durata zilei, cu mânecă în raglan și împletitură impresionantă.

Sunt sigură că îi va plăcea puloverul ales de mine și că îi va fi tovarăș loial întreaga iarnă, apărând-o de frig și umezeală.

Sursă foto: Answear.ro

Fetița mea cea dulce

La fel ca mulți copii de azi, fetița mea nu duce lipsă de nimic când vine vorba de jucării. Are toate păpușile și toți ursuleții iar la fiecare sărbătoare mai primește încă o tranșă de animăluțe, mașinuțe și alte obiecte vorbitoare sau nevorbitoare, menite să o amuze.

Anul ăsta am ales să nu mai contribui și eu la haosul din cutia cu jucării și să las asta în grija bunicilor. În schimb, îmi doresc să fie cea mai frumoasă în ziua de Crăciun când ne va cânta și ne va spune poezii de sezon în timp ce suntem adunați cu toții în jurul bradului împodobit.

De aceea, am ales o rochiță tricotată cu personajul ei preferat: Ana, din filmul de animație Frozen.

Știu că va fi tare fericită și probabil o să vrea să se îmbrace cu ea peste hainele pe care le poartă deja iar asta înseamnă că darul meu și-a atins scopul. O și văd cum râde fericită și bate din palme strigând: Fozen, Fozen.

Sursă foto: Answear.ro

Prietena mea cea mai bună

Este tonică, ambițioasă și are o energie extrem de pozitivă. A fost alături de mine în tot felul de momente și încă suntem complice în orice. S-a mutat departe de câțiva ani dar mereu ne vedem când vine acasă de Crăciun. Anul acesta vreau să o surprind cu ceva ce poate purta zilnic și în același timp să îi amintească de mine.

Este sportivă și mereu prinsă în tot felul de activități iar poșetuțele mici și pretențioase i se potrivesc foarte rar. Gândul m-a dus deci către rucsacurile de damă și i l-am ales pe cel de la Guess, pentru că este versatil si ușor de asortat și, cel mai important, își poate căra sticla de apă în el.

Sursă foto: Answear.ro

Soțului meu

Soțul meu este o persoană cu foarte multe hobby-uri dar are nevoie și de o geacă nouă. Îi plac mașinile, motoarele și, în special, tot ceea ce ține de partea militară. Așa că atunci când am găsit printre gecile de bărbați această geacă de la Caterpillar, cu imprimeu flecktarn așa cum i-ar spune el (un tip de camuflaj patentat de armata germană), am știut cu adevărat că totul este posibil cu Answear.

Nu bănuiește încă nimic așa că surpriza va fi cu atât mai mare și nu am nicio îndoială că în foarte scurt timp, această geacă va deveni obiectul său de îmbrpcpminte favorit și îl voi vedea purtând-o în nenumărate ocazii.

Sursă foto: Answear.ro

Pentru bunici

Nu vreau să le iau ciorapi flaușați și nici mănuși sau fulare celor doi bunici iubitori, așa că m-am uitat întât la portofele pentru bărbați unde am găsit ceva perfect pentru socrul meu. Un portofel elegant de la Tommy Hilfinger, care se potrivește cu sitlul său clasic și care îl va ajuta de acum să se organizeze mai bine.

Sursă foto: Answear.ro

Încîntată de alegerile făcute, am început să mă uit printre cămășile de bărbați și am dat de această cămașă relaxată de la Tommy Jeans. Mi-a plăcut așa de mult că l-am și văzut pe tatăl meu îmbrăcat cu ea la prânzul pe care-l luăm în weekend-uri cu toții și cred că i se potrivește foarte bine.

Sursă foto: Answear.ro

Să alegi cadourile cele mai frumoase de Crăciun pentru toată familia, nu este deloc o treabă simplă dar cu un partener de nădejde precum Answear, totul devine mai ușor și mai plăcut pentru toată lumea.

Acum, că nu mai am grija cadourilor și știu sigur că toată lumea va fi fericită cu ce va primi de la mine, mă pot concentra pe alte decizii acum, cum ar fi decorarea casei și meniul pentru ziua de 25 decembrie.

Sunt recunoscătoare pentru acest an care se încheie, așa cum a fost el, și sunt nerăbdătoare să petrec sărbătorile cu familia mea, să fim împreună, liniștiți, sănătoși și senini.

Sursă foto: unsplash.com

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Super-Blog 2020.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A fi sau a nu fi Influencer

November 30, 2020

Cuvinte de iarnă

December 6, 2020