Super Blog

Spune ”Te iubesc” cu o ChocoTelegramă

Nu mai țin minte când ne-am cunoscut, probabil că eram doar o copilă atunci când mi-a fost prezentată. Ceea ce țin minte cu siguranță, este că mi-a făcut o impresie memorabilă și de atunci mi-am dorit-o mereu prezentă în viața mea. Și chiar dacă acel moment nu mi-l mai amintesc cu exactitate, pot însă să spun cu certitudine că după asta nu ne-am mai despărțit.

Nu ne-am văzut zilnic, desigur, dar ne-am întâlnit la ocaziile cele mai importante. A fost cu mine la fiecare aniversare, la fiecare serbare, la toate petrecerile, în toate sesiunile. Înainte de examene dar și după, ne-am întâlnit mereu pentru o porție zdravană de fericire. Am primit-o și am dăruit-o mereu cu aceeași plăcere și bucurie.

De ficare dată, am strecurat câte una în punguța de cadou înainte de a merge le orice petrecere, pentru că, fără ea, magia momentului nu ar fi fost completă.

Iar dacă tot veni vorba despre cadouri, pur și simplu nu consider că există altceva mai potrivit care să le transmită persoanelor din viața noastră ceea ce simțim pentru ele. Cred că v-ați dat seama deja despre ce este vorba.

Este unul dintre cele mai îndrăgite alimente din lume, iar asta nu are cum să ne mire. Gustul, aroma și starea de bine pe care ne-o aduce, o fac să fie preferata tuturor. De altfel, ea nu este doar foarte delicioasă dar poate fi și extrem de sănătoasă, consumată cu moderație și preparată așa cum trebuie – cu un conținut foarte mare de cacao și fără adaos de ingrediente dăunătoare.

Ce este așa de special la ciocolată? Iată (încă) 10 lucruri interesante despre aceasta în cazul în care încă mai trebuie să fiți convinși de proprietățile sale.

1. Simplul miros al ciocolatei ridică nivelul de radiații Theta din creier, creând o stare de relaxare.

2.Ciocolata neagră, consumată zilnic, reduce cu 33% riscul apariției unei boli de inimă.

3.Denumirea științifică a arborelui de cacao este Theobroma, care se traduce prin ”mâncarea zeilor” (mai e nevoie să spun mai mult?!).

4.În timpul unui studiu realizat la Londra în 2004, s-a descoperit că aproape 70% dintre oameni și-ar spune unele dintre parolele folosite la PC sau telefon, în schimbul unui baton de ciocolată (hahaha).

5.Există și un al patrulea tip de ciocolată pe lângă cea albă, neagră și cea cu lapte . Acest sortiment poartă numele de ciocolată blondă.

6.În anul 1947, sute de copii canadieni au protestat împotriva creșterii prețului unui baton de ciocolată de la 5 cenți la 8 cenți.

7.Cacaoa este mai eficientă în prevenirea cariilor decât fluorul. Un studiu efectuat de cercetatori din Japonia a concluzionat faptul că anumite părți din boabele de cacao neutralizează bacteriile din gură și cariile dentare.

8.Cacaoa reprezinta alimentul cel mai bogat in magneziu din lume. Magneziul acționează ca factor de creștere, tonic general, regenerator, echilibrant psihic, antidepresiv și tranchilizant.

9.Cacaoa reprezintă alimentul de origine vegetală cu cel mai mare conținut de fier.

10.Cacaoa reprezintă cea mai bogată sursă de antioxidanți din lume. În boabele de cacao exista mai mulți antioxidanți decât în vin roșu, afine, acai, rodii și goji – luate împreună! Antioxidanții reprezintă o categorie de nutrienți care ajută organismul în eliminarea acțiunii nocive a radicalilor liberi, molecule care produc oxidarea celulelor și pot conduce la apariția a numeroase boli.

Și, așa cum spune un citat care pe mine mă distrează foarte tare, dar care nu mai știu cui aparține:

”9 din 10 persoane iubesc ciocolata, iar a 10-a persoană întotdeuna minte.”

Așa este, ciocolata îi face pe toți să zâmbească iar un cadou din ciocolată este mesagerul sentimentelor frumoase pe care le purtăm. Pentru astfel de momenente nu există nimic mai potrivit decât o ChocoTelegramă.

O ce, o să mă întrebați? O ChocoTelegramă! Adică un mesaj din ciocolată, personalizat și creat din ciocolată belgiană premium, potrivit pentru ocazia la care îl vei dărui și exact pe gustul persoanei care îl va primi.

Când sunt potrivite cadourile din ciocolată? Tot timpul! Fie că vorbim despre ziua îndrăgostiților (că tot se apropie), de 1 sau 8 Martie, de Paște, de Crăciun, la zile aniversare și onomastice dar și atunci când vrei să faci o propunere…de ne-refuzat!

Sursa foto: Chocolissimo.ro

Prezenți deja de 6 ani pe piața din România, Chocolissimo oferă peste 300 de tipuri de produse din ciocolată, realizate manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. Toate aceste aspecte dar și calitatea produselor și serviciilor oferite către clienți și seriozitatea lor îl fac pe Chocolissimo aliatul perfect atunci când ești în căutarea celor mai bune idei de cadouri .

Toate produsele Chocolissimo sunt realizate din ciocolata belgiană premium de cea mai bună calitate, create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar sau Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, dupa rețete tradiționale bine păstrate.

Varietatea de cadouri din ciocolată belgiană premium este mare, acestea fiind create special pentru diferite ocazii și adresându-se atât publicului larg cât și companiilor care doresc să ofere cadouri frumoase angajaților, pe care să-i mențină fericiți și motivați.

Experiența pe site-ul Chocolissimo este una aparte și este foarte ușor să creezi cadoul visurilor tale. Poți configura Chocotelegrama exact cum îți place, cu un mesaj de suflet pentru cei dragi ție, alegând dintre modelele potrivite pentru fiecare ocazie, selectând dimensiunea tabletei și decorând-o așa cum te îndeamnă imaginația. Poți opta chiar și pentru caractere speciale sau pentru elemente din ciocolată decorativă și chiar pentru un ambalaj fin și deosebit, care să se asorteze ocaziei.

În familia mea, ciocolata este tare apreciată, eu, soțul meu și acum și fetița noastră, fiind mari amatori de dulciuri de calitate. Încercăm să alegem cu mai multă grijă dulciurile pe care le consumăm, pentru că de multe ori opțiunile din marile magazine nu sunt tocmai cele mai sănătoase.

De Crăciun, chiar am fost foarte fericiți să primim o astfel de Chocotelegramă ca și cadou corporate, care ne-a bucurat pe toți 3. Atunci m-am și convins de calitatea ingredientelor și mi-am propus să fac din Chocolissimo complicele meu când este vorba de surprize dulci.

De aceea, pentru că Valentine’s Day este după colț (pe 14 februarie, în caz că ați uitat) mi-am căutat inspirația pe site-ul Chocolissimo. Au o întreagă secțiune dedicată acestei sărbători a iubirii care a prins așa de mult avânt și la noi, iar opțiunile sunt delicioase și variate: ciocolate care spun ”te iubesc”, cutii cu praline în formă de săruturi dulci din ciocolată, tablete de ciocolată în formă de inimă din ciocolată belgiană, acadele din ciocolată neagră, figurine deosebite din ciocolată. Cu așa de multe opțiuni inspirate și atent create, nu ai cum să nu găsești ceva care să-i taie respirația partenerului și care să te facă memorabilă în ochii lui.

Chiar dacă mi-a fost greu, până la urmă m-am decis: o să comand o astfel de ChocoTelegramă pentru soțul meu. El este o persoană mai pretențioasă, are multe pasiuni despre care eu nu știu prea multe (cum ar fi mașinile, motoarele și armele) iar cadourile clasice pentru bărbați (ceas, cravată și parfum) nu sunt tocmai pe gustul lui. Dar cu un cadou din ciocolată belgiană premium, știu sigur că nu am cum să dau greș și că voi reuși să exprim tot ceea ce simt pentru el, la această ocazie frumoasă din an.

Sursă foto: Chocolissimo.ro

Ce spui, tu cui ai dărui o ChocoTelegramă și la ce ocazie?

Acest articol a fost scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bagaj emoțional

January 29, 2021