Super Blog

La Cabine – o poveste de dragoste cu iz spaniol

Deschid ochii brusc, fără să înțeleg mare lucru. Se aude uruit de roți, vagonul trenului se zdruncină ușor, doi ochi mari, rotunzi, deasupra mea, mă privesc cu atenție. Recunosc chipul blând și degetele care îmi desenează conturul feței.

Încep să îmi amintesc frânturi din ziua precedentă ca și cum aș pune la loc piese mici dintr-un puzzle. Ieri am avut parte de surpriza vietii mele. Când iubitul meu s-a înfățișat la mine cu cel mai mare zâmbet pe chip și ceva misterios în mâna stângă. Hm. Nu prea îi stătea lui în fire să facă surprize. Ce l-o fi apucat de data asta? Iar zâmbetul ăsta șugubăț, la el, o fire atât de serioasă, nu-l puteam interpreta nicicum.

Ceva indicii erau. Luna mai nu este pentru noi doar luna în care înfloresc trandafirii, ci și luna a două aniversări importante: a mea și a noastră. Iar anul ăsta, sărbătoream, cum s-ar spune, cifre rotunde. Eu 30 de ani, ea 10 ani. Relația, adică. 10 ani de împreună la bine și la greu, de momente frumoase presărate ici-colo cu momente de cumpănă care, una peste alta, ne-au ajutat să creștem împreună și să ne iubim mai mult.

Cu toate astea, nimic nu m-a pregătit emoțional pentru ce avea să-mi spună în acea zi de vineri. A venit la mine, poznaș, cum v-am povestit și nu mi-a zis decât atât:

– Fă-ți bagajul!

Apoi s-a răsucit pe călcâie și dus a fost. Era oare posibil? Să fi fost ăsta sfârșitul? Un lucru era sigur. Nu-și găsise persoana potrivită căreia să îi spună asta. Nu mă cunoștea oare deloc, nu știa cât sunt de încăpățânată?

Nu-mi făceam niciun bagaj și nu plecam nicăieri. Ha! Dacă cineva trebuia să plece, acela era el. Am decis deci că eu nu mă duc niciunde și m-am apucat să scriu pe blog. Eram deja în urmă cu nici nu mai știam câte deadline-uri.

S-a întors vreo două ore mai târziu și a intrat peste mine fără să spună un cuvânt. La drept vorbind, îmi dau seama că imaginea pe care o creasem în jurul meu era una care-ți cam lua piuitul. Ambele laptopuri deschise și eu bătând cu furie când într-unul, când în celălalt, foi întinse peste tot, cărți cu fundul în sus și pisica mieunând tare, semn că uitasem cu desăvârșire de ora mesei. Peste toate eu, exact în hainele de casă în care mă lăsase, cu părul strâns în vârful capului, concentrată și în plin proces creativ și, bineînțeles, nicio urmă de bagaj.

– Ce faci? Nu te-ai apucat încă? îi aud vocea tremurată și mă uit la el peste umăr cu a rămas în ușă, uimit și nevenându-i să creadă.

– Știi ce, îi spun eu, fără să-l onorez cu privirea, m-am gândit. N-am de ce să-mi strâng lucrurile, eu nu plec nicăieri. Dacă tu vrei să pleci, n-ai decât.

L-am simțit atunci că vine să mă ia în brațe și, deși mă supărase, l-am lăsat. M-am cuibărit la pieptul lui și el m-a mângâiat pe păr.

– Nu e ce crezi tu, mi-a spus ușor. Mergem undeva frumos. Împreună. Și trebuia să fie o surpriză.

Ce să mai zic, chiar fusese o surpriză. Iubitul meu și surprizele, ca să vezi.

Sursă foto: Unsplash.com

– Când plecăm? Și unde? am zis mai revenind la sentimente mai bune.

– La 10.

– Adică mâine dimineață?! întreb impacientată.

– Nu, în seara asta la 10, spune el calm și încă zâmbind.

– Ce, poftim?! Cum adică în seara asta la 10?!

Nunununununu. Era mult prea din scurt. Erau atâtea de făcut. Am nevoie să mă organizez, nu puteam pleca în…câte ore mai erau?! 6 ore! O adevărată nebunie! Dar de ce mai așteptase atât, de ce nu-mi spusese la 9:30?!

– E totul aranjat, nu trebuie să te preocupi de nimic. Poți să fii fără grijă.

– Excat fraza asta mă face să-mi fac foarte multe griji, îi spun sceptică știind că dintre noi doi eu sunt cea organizată.

– Hai, la treabă acum! Ai toată casa de împachetat și nu mai avem mult timp.

M-am uitat la el și am bufnit în râs.

– Păi și unde mergem?

– Încă nu pot să-ți spun.

– Pffff! Și eu de unde știu care parte din casă o împachetez? Cea de vară sau cea de iarnă?

– Cea de vară, de foarte vară, a spus el râzând.

– Sper că nu râzi de mine să mă duci să văd urșii polari iar eu să fiu în pantaloni scurți.

– Ar ieși niște poze foarte interesante, a spus el și m-a sărutat ușor.

Am decis să nu mă mai pun eu de-a curmezișul si să-l apreciez că s-a străduit atât pentru a îmi face o surpriză. Așa deci, m-am apucat de bagaj: haine de vară, cremă de soare, sandale și teniși, cosmeticele pentru rutina mea zilnică și, bineînțeles, micul meu secret pentru tenul meu fără imperfecțiuni, pe care iubitul meu îl admiră atât, La Cabine Anti Imperfection.

Folosesc fiolele La Cabine Anti Imperfection pentru îngrijire intesivă atunci când pielea mea are nevoie de un boost de prospețime și am deplină încredere pentru că, fiolele La Cabine sunt produse cu ingrediente naturale si tehnologii inovative, au ingrediente concentrate, sunt testate dermatologic și sunt fabricate în Spania. 

Datorită concentrației ridicate de ingrediente active si a texturii cu absorbtie rapidă, rezultatele sunt vizibile și de durată. Impuritățile de pe piele sunt eliminate, porii sunt neteziți iar tenul meu este matifiat. În plus, are și efect de prevenire a imperfecțiunilor. Iar asta, datorită blisterelor dermopurificatoare concentrate, care contin acid salicilic, alantoina si Buchu.

Două ore de decizii importante și un troller mare, plin doar cu lucrurile mele, mai târziu, am intrat victorioasă (și transpirată) în living, unde iubitul meu stătea liniștit la TV.

– Bagajul e gata.

– Bravo iubita mea și al meu este gata, îmi spune el arătând cu degetul spre un rucsac cam jerpelit care, sincer, avusese și zile mai bune.

Aș fi vrut să spun că sunt surprinsă, dar nu eram. Îl cunoșteam prea bine ca să mă mai surprindă cu așa ceva. Cu ce avea acolo, putea trăi bine-mersi vreo 2 săptămâni. Nu ca în cazul meu, unde doar cosmeticele și fardurile ar fi avut nevoie de un troller doar al lor, dacă aș fi împachetat chiar tot ce mi-aș fi dorit. Apoi mi-am dat seama că nu pusesem o întrebare importantă.

– Dar cât o să stăm? întreb eu gândindu-mă cu groază la posibilitatea de a nu rămâne fără pisică la întoarcere.

– Asta pot să îți spun. Nici prea mult, nici prea puțin. Fix o săptămână, cu un weekend foarte special.

– O săptămână! Wow! eram cu adevărat impresionată. Era pur și simplu…perfect.

– Acum hai, la duș și să ne îmbrăcăm. Nu mai este mult timp. Trebuie să ajungem din vreme la aeroport.

În cea mai mare viteză ne-am pregătit și am plecat în grabă, lăsând pisica pe mâini bune: ai noștri aveau să vină să stea cu ea, pe rând.

Eram deja în aeroport și era pentru prima dată în viața mea când habar n-aveam în ce zbor mă îmbarc. Iubitul meu însă mă ținea de mână și mă ducea ba colo, ba dincolo, deja nu mai puteam de picioare, cred că o făcea intenționat, ca să nu mă prind eu unde mergem. Când am ajuns la poarta de îmbarcare însă, mi-am dat într-un final seama. Și am început să țip și să mă agit de bucurie:

– Barcelonaaaaa?!! Mergem la Barcelona? În sfârșit! De ce nu mi-ai spus?!

– Știam cât de mult îți dorești și am vrut să fie o surpriză adevărată. De câteva luni pregătesc asta, deja devenise prea greu să țin secretul.

Aveam ochii în lacrimi și, lucru greu de crezut pentru mine, rămăsesem fără cuvinte. Am rămas câteva minute, pe loc, cu mâinile mele într-ale lui și privindu-ne în ochi, fără să ne mai spunem nimic, până când ne-am dat seama că restul pasagerilor se îmbarcaseră și trebuia să o facem și noi, dacă nu cumva voiam să se aleagă praful de vacanța noastră.

Sursă foto: Unsplash.com

Am ajuns în Barcelona, cum vă închipuiți, noaptea târziu și nu ne-a interesat decât să ne găsim mai repede drumul spre hotel, ca să tragem un bine-meritat pui de somn. Eu una, simțeam nevoia să dorm muuult dar iubitul meu avea alte planuri.

– Nu mai sta pe telefon, mi-a zis el, trebuie să ne odihnim. Mâine ne trezim devreme.

– Ne trezim devreme? De ce? Doar avem destul timp de vizitat într-o sătptămână, am ripostat eu, cumva enervată că iar dispunea de timpul meu după bunul lui plac.

– Acest weekend este foarte special. Îl vom petrece la Palatul Regal.

– La Palatul Regal? Dar ăsta este în Madrid. Noi suntem în Barcelona!

– Nu-ți face griji, aici ne vom petrece toate săptămâna viitoare, dar în weekendul acesta vei avea parte un tratement special.

– Tratament? Mergem la Madrid ca să fac un tratament? am spus consternată. Doar nu sufăr de nicio boală!

– Ba da! Ești foarte frumoasă! Iar asta este o boală incurabilă! mi-a spus el curpinzându-mă cu tandrețe, iar eu am început să râd.

Să vă spun ce se întâmplase, iar asta ne aduce înapoi la începutul poveștii și la motivul pentru care ne aflam în tren. Iubitul meu a plănuit pentru noi o escapadă în Barcelona dar în timp ce făcea asta și-a dat seama că poate aranja pentru noi un weekend spa, nu oriunde ci chiar la Palacio de Oriente – Palatul Regal din Madrid. Cum era asta posibil? Cu ajutorul La Cabine Romania care ne-a invitat să le testăm produsele chiar la ele acasă. Iar acum, eram chiar în trenul spre Madrid care urmă să ne ducă spre această experiență unică.

De prodsele La Cabine chiar nu eram străină. Ele făceau parte din rutina mea zilnică de mai multă vreme (și le aveam chiar și în bagaj!) dar să le testez în plenitudinea lor în capitala Spaniei…asta chiar era ceva cu adevărat nou și la care nu mă așteptam.

Și pot să spun că iubitul meu nu putea avea o idee mai bună. Să mă bucur de două zile de SPA, să vizitez Madridul și să testez și produse noi La Cabine, a fost cea mai grozavă experiență pe care nici măcar nu mi-am putut-o închipui.

Și, dacă tot eram la capitolul experințe noi am decis, ca orice femeie trecută de 30 de ani de acum, să încerc Botox pentru ten. La Cabine Botox, adică. De ce? Pentru că fiolele La Cabine Botox netezesc și înfrumusețează instant.

Au efect de umplere și reducere a ridurilor de expresie, care sincer, deja au început să apară la mine de la atâta râs și încruntat. Ce să zic, sunt orice mai puțin ceea ce s-ar chema a Poker face. Emoțiile și părerile mi se citesc pe chip. Din fericire, fiolele concentrate cu efect de botox îi vor oferi feței mele un aspect mai relaxat. Mai mult, conține beta-glucani, acid hialuronic și peptide care atenuează ridurile, în special pe cele de expresie (yes!).

Am fost absolut încântată de toate produsele La cabine pe care le-am testat și de toți oamenii extraordinari pe care i-am cunoscut cu această ocazie. Iar vestea cea bună pentru mine este că nu trebuie să aștept următoarea vacanță pentru a mă bucura de fiolele mele favorite, ci le pot procura cu ușurință acasă, online sau offline, de la Farmacia la Preț mic.

Una peste alta, weekendul în capitala Spaniei ne-a relaxat complet, eram amândoi veseli și mai îndrăgostiți ca niciodată.

– Iar tu radiezi, mi-a spus iubitul meu cel tandru.

– Doar datorită ție și surprizelor tale, i-am răspus eu râzând.

Sursă foto: Unsplash.com, Facebook La Cabine Romania, arhiva personală.
Colaj realizat cu Canva.

Ne-am continuat vacanța în Spania vizitând Barcelona, așa cum mi-am dorit întotdeauna. Am văzut Sagrada Familia, Arcul de triumf și Palatul Guell. Ne-am plimbat pe vestitul bulevard La Rambla, unde ne-am făcut amândoi caricatura – cea mai simpatică amintire pe care o puteam lua cu noi. Am văzut monumentul lui Columb, orientat spre continentul pe care l-a descoperit și ne-am bucurat de atmosfera de poveste a acestui oraș fantastic.

În ultima noastră zi în Spania, ne-am plimbat pe faimoasa plajă urbană Playa Barceloneta înainte de a ne părăsi destinația noastră de vacanță și a ne întoarce acasă. Iar acolo, chiar la apus, iubitul meu mi-a mai făcut o surpriză pe care nu o voi uita niciodată, la fel cum nu voi uita nici această vacanță.

Sursa foto: Unsplash.com

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021 

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pomul cunoașterii

March 22, 2021