Super Blog

Cele mai frumoase cadouri pentru femeile importante din viața ta vin de la Indira Bijoux!

A fi femeie este o super-putere, la fel și a fi feminină. Odată cu darul de a ne naște femei, primim la pachet o mulțime de responsabilități. Suntem ficele părinților noștri, surori mai mari sau mai mici, prietene, angajate, însoțitoare, iubite, soții, mame și, în toate aceste roluri, ceilalați se așteaptă de la noi să alinăm, să purtăm de grijă, să fim prezențe calde și iubitoare, ca să nu mai spunem, săritoare. Se așteaptă și multe alte lucruri, să fim frumoase, să fim empatice, să fim devotate, gospodine – ca să enumăr doar câteva dintre cerințele societății.

A fi feminină nu înseamnă doar rochii vaporoase, ruj, machiaj impecabil și păr perfect așezat, indiferent de ocazie. Poate însemna și asta, cu siguranță. Detaliile fac întotdeuna diferența, felul în care arătăm ne poate ajuta să ne simțim mai bine, să fim mai încrezătoare și, de ce nu, să zâmbim mai mult. Dar nu cred că esența feminității este despre asta. Pentru mine, a fi feminină înseamnă a fi asumată. A fi blândă dar și a ști să spui ”nu” și a avea limite – în același timp. Să fii o persoană bună, sensibilă dar demnă și cu tărie interioară. Să trăiești în prezent, să fii pozitivă, încrezătoare și optimistă dar, în același timp, să accepți realitatea și să te concentrezi pe a găsi cele mai bune soluții.

Primăvara este prin excelență un anotimp feminin, ne reprezintă esența atât de bine. Natura se trezește la viață, totul renaște, ca să nu mai spunem că toți copacii și toate florile oferă cel mai frumos spectacol.

Nu întâmplător, ziua femeilor este chiar în martie. Pentru mine, cele mai importante ființe feminine din viața mea își serbează ziua tot în luni de primăvară, în aprilie și mai. Mama mea, la finalul lunii aprilie, fiica mea și prietena mea cea mai bună chiar la mijlocul lui mai și, nu în ultimul rând, tot în mai, pe 18, și eu.

În fiecare an este o provocare pentru mine să le găsesc cadouri frumoase, care să le reprezinte, să le surprindă și să le bucure. De-a lungul timpului am bifat multe dintre categoriile obișnuite: flori, haine de tot felul, obiecte personalizate, diverse experiențe. Din păcate, anul acesta, la fel ca anul trecut, nu este loc pentru concerte, excursii sau piese de teatru. Dar un obiect prețios, care să le aducă aminte de mine și pe care-l pot purta oricând își doresc, este ceva ce mi-aș dori să le ofer.

Indira îmi vine anul acesta în ajutor cu bijuterii deosebite, din argint, create chiar de ei într-o varietate foarte mare de stiluri și modele, pentru toate gusturile. De la bijuterii minimaliste la cele statement, cercei îndrăzneți, inele cu pietre naturale sau brățări de picior atrăgătoare – toate accesorizate cu pietre semiprețioase, bijuteriile Indira celebrează stilul și feminitatea.

Sursă foto: Instagram @indirabijoux

Indira împărtășește o idee care pe mine m-a călăuzit încă de când am devenit tânără femeie: aceea că bijuteriile nu sunt făcute pentru a fi purtate la ocazii speciale. Ca să fiu sinceră, nici nu știu ce ar putea fi aceea ”o ocazie specială”. Să fie doar o cină romantică, o nuntă sau un botez? Există vreo altă ocazie mai specială ca încă o zi de viață? Eu cred că nu. Pentru mine, fiecare zi este un dar și o ocazie. O ocazie de a fi mai buni, de a fi fericiți, de a ne îndeplini un vis sau de a fi pur și simplu.

Așadar, pe mine bijuteriile de argint m-au însoțit mereu, ca parte a fiecărei zi din marea mea aventură. Am purtat brățări din piele cu elemente din argint în adolescență, am purtat pandantive micuțe pe lanțuri delicate asortate cu rochii de seară, cercei lungi și subțiri atârnând elegant pe lângă ureche și gât, brățări de picior care pe mine mă duc mereu cu gândul la vacanță și, preferatele mele, inelele din argint, pe care încă le port în fiecare zi, indiferent cât de ocupată sunt.

De aceea, să le dăruiesc celor mai importante femei din viața mea, obiecte din argint care astfel vor deveni obiecte cu valoare sentimentală, este o idee pe care eu o ador. În plus, Indira are grijă de toate detaliile pentru ca eu să ofer cadoul perfect: ambalajul tip cadou este inclus la fel și felicitarea cu mesaj. De asemenea, oferă și posibilitatea să oferi un card cadou, dacă tu nu știi ce să alegi.

Nu mi se pare nimic mai potrivit de atât, ele sunt femei puternice, elegante, care vor aprecia și se vor bucura de bijuterii atent lucrate. Iată deci ce am ales pentru cele mai importante 3 femei din viața mea.

Pentru mama mea

Este cea mai importantă femeie din viața mea și ar dura enorm să explic de ce și să dau toată lista de motive dar, cred că nici nu este nevoie, pentru că vă puteți și voi închipui de ce. Îi datorez tot ceea ce sunt și n-aș fi reușit nimic fără susținerea, iubirea și ajutorul ei permanent. Este cea mai bună mamă și cea mai bună bunică, fără îndoială. În același timp este o femeie elegantă, ambițioasă, practică dar și tare încăpățânată uneori. Poate să mute munții și o face în timp ce îți vorbește liniștitor și te asigură că totul va fi bine.

Am ales pentru ea bijuterii cu ametist, pentru că este o piatră semi-prețioasă foarte potrivită pentru cineva în zodia berbec, așa cum este ea. Mai exact, un inel din argint Adaline, un colier din argint Flaunt și cercei din argint Sophie realizați din pietre naturale, toate având acest frumos cristal.

Sursă foto: Indira.ro, colaj realizat cu Canva.

Cum vă spuneam, ea este o persoană elegantă, serioasă și are un job pe măsură, unde are nevoie să fie mereu impecabilă. Aceste bijuterii discrete o pot însoți atunci când este office dar și în timpul ei liber.

Pentru prietena mea cea mai bună

S-a mutat departe de mine cu 3 ani în urmă și de atunci o văd de câteva ori pe an, în cel mai fericit caz. Cu toate astea, o simt aproape ca pe vremea când lucram împreună și ne vedeam în fiecare zi, în pauze sau după lucru la cafea. Și ei îi plac bijuteriile din argint și țin bine minte preferința ei pentru inelele de tip verighetă.

De aceea, am ales pentru ea un inel din argint, cu zirconiu, format din două inele, unul în formă de coroniță si celalalt tip verigheta, mi se pare că se potrivește foarte bine stilului ei. De asemenea, i-am ales și un colier foarte finuț, cu steluțe, care mă duce cu gândul la serile pe care le-am petrecut în oraș împreună.

Sursă foto: Indira.ro, colaj realizat cu Canva.

Pentru mine

M-am lăsat la urmă de data asta, de dragul articolului dar, în urmă cu ceva ani, mi-am promis să mă pun mereu pe primul loc. Și de atunci, mă țin de promisiune. Nu îmi iese mereu iar uneori este de-a dreptul imposibil dar, de cîte ori pot, încerc să îmi ofer și mie timp, atenție și iubire, așa cum le ofer și celorlalte persoane importante din viața mea. Așa că eu de ce nu m-aș răsfăța cu niște bijuterii? La urma urmei, ador argintul.

Mi-a luat ochii acest inel din argint Firefly turcoaz și, pentru că îmi plac foarte mult atât culoarea cât și această piatră semi-prețioasă, am ales o brățară de picior Feather pentru că deja mă duce cu gîndul la mare și la vacanța pe care deja am rezervat-o. Iar pentru că nu se putea fără un colier, l-am ales pe acesta, din zirconiu, cu trei inimioare discrete.

Sursă foto: Indira.ro, colaj realizat cu Canva.

Acestea au fost alegerile mele pentru cele mai importante femei din viața mea și știu că vor fi încântate de aceste bijuterii, pentru că ele le reprezintă așa cum sunt: frumoase și puternice.

Așa cum se spune foarte frumos pe site-ul Indira, ”cadoul perfect nu există, dar s-a plans cineva vreodată ca a primit bijuterii?” Eu cu siguranță, niciodată. Dar voi?

Acest articol a fost scris pentru Spring Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *