piscineieftine.ro
Super Blog

Mare e grădina ta, cu piscină în ea! Colțul nostru de rai devine realitate cu Piscineieftine.ro

– Mami, mami, te rog, te rog, aud a nu-știu-câta oară în după-amiaza asta și nu știu cât o să mai rezist fără să-mi pierd răbdarea și să țip. Acum sunt în bucătărie, am o oală mare și aburindă de supă pe aragaz, mă chinui să întorc o tavă în cuptorul încins și principala mea preocupare este să îndepărtez copilele de sursa de foc.

Mă prefac că nu știu despre ce este vorba, dar de fapt știu. Mi-au zis și ieri și alaltăieri și este perfect normal ca, pe căldura asta, ele să viseze doar mare, palmieri și piscine.

Doar că, deocamdată, nu este deloc realist. La mare nu putem merge din cauza pandemiei, în străinătate nici atât, iar piscinele sunt doar pentru oamenii bogați.

– Vă rog, nu mai stați în picioarele mele când gătesc, este periculos, ne putem răni, le spun eu în speranța că vorbele mele vor avea ecou.

– Este fierbinte? mă întreabă Eva în timp ce-și rotunjește la mine ochișorii perfecți și albaștri. Este cea mai mică și uneori regret când nu-i pot acorda mai mult timp sau nu îi pot îndeplini dorințele.

– Dar mami și afară este fierbinte! Noi nu mai rezistăm! îmi spune și Ava care este mai mare puțin și are deja pretenții de domnișoară. Nu crezi că este periculos pentru noi să stăm la soare fără apă?

Mă uit la mutrița ei serioasă, la cele două codițe blonde care-i atârnă ușor ciufulite de o parte și de alta a feței și mă bufnește râsul. Lângă ea, Eva, care încă nu înțelege tot ce spunem, începe să râdă și ea. Sunetul pur și cristalin mă topește, toate grijile mele se evaporă de parcă n-ar fi fost. Dau flacăra mai mică la aragaz și la cuptor, le iau de câte o mânuță și le așez în living, pe canapea, la aer condiționat și răcoare.

Ava are dreptate să se plângă de căldură. Este a nu-știu-câta zi săptămâna aceasta când mercurul din termometru a sărit de 35 de grade Celsius. Nici măcar seara nu se răcorește iar noaptea, doar foarte puțin.

– Se pare că aveți o mulțime de dorințe astăzi, nu-i așa? le spun eu în timp ce le privesc pe rând. Cel puțin, stau în sfârșit liniștite. Pentru vreo 30 de secunde.

– Îhâm, dă Eva din cap.

– Nu mami, nici vorbă, își susține Ava cauza. Avem doar o dorință. Una mai mare. Vrem la Mare!

– Da, întărește Eva, și vrem chiar acum, spune în timp ce tropăie din piciorușe a nerăbdare.

Asta era, vor la Mare! Au vrut și ieri și alaltăieri și azi din nou. Cum să le explic unor copii de 5 și 7 ani cât de periculos este să mergem la mare în perioada asta incertă și ciudată?

– Nu putem merge la mare încă, iubitele mele. Este încă pandemie.

– Mami, dar eu nu mai vreau să fie anemie. Vreau să ne bălăcim, să ne punem costumele de baie și colacele și să stăm pe șezlong sub umbreluțe, detaliază Ava.

Sursă foto: Arhiva personală

De ce să mint, și eu mi-aș dori același lucru. Mi-e dor de lucrurile mici și normale de vară, pe care perioada asta ni le-a răpit. Să poți să-ți planifici concediul fără teama că totul se va anula, cel mai probabil, în ultima clipă. Să poți să ieși la o terasă vineri seara pentru o pizza și o bere cu prietenii. Să mergem cu fetele în parcuri și la locuri de joacă, fără teamă de viruși și aglomerație.

Din păcate, a trebuit să le destram visul fetelor de a merge la mare, pentru că din cauza condițiilor actuale nu este încă sigur să facem asta. Ziua a trecut repede, mâncarea a fost gata, am luat cina, am udat gazonul și ne-am stropit cu furtunul – distracția preferată a copiilor. Apoi ne-am dus cu toții la somn doar că…nu puteam deloc să dorm. Nu eram împăcată cu situația actuală.

Și voiam să găsesc o soluție prin care să le ofer fetelor o alternativă la marea care, anul ăsta, se tot îndepărta de noi. Dacă de un an de zile, curtea noastră era loc de joacă și teren de fotbal și sală de sport, de ce nu ne-am putea crea un mic colț de rai în curtea casei? Așa că am început să mă gândesc tot mai serios la posibilitatea unei piscine, mai ales că, să fiu sinceră, aveam spațiul necesar pentru ea în spatele casei. Doar că nu știam cum vom face asta din punct de vedere al bugetului și cum ne vom permite o cheltuaială atât de mare.

Am coborât la parter, mi-am făcut un ceai și am început să răscolesc internetul în căutare de piscine ieftine. Așa am dat de Piscineieftine.ro

Sursă foto: Piscineieftine.ro

Inițial, am fost foarte sceptică. Nu credeam că vom găsi ceva care să corespundă veniturilor noastre. La urma urmei, nu ducem lipsă de nimic dar, ar fi o exagerare să spun că suntem bogați. Totuși se pare că exista o soluție pentru noi.

Cu o experiență de peste 15 ani, Piscineieftine.ro împlinește visurile a sute de clienți și aduce calitatea germană în curtea noastră, la un preț românesc. În plus, piscinele sunt de calitate superioară față de cele de pe piața asiatică și livrează direct din stoc, adică nu trebuie să așteptăm 3-4 săptămâni pentru livrarea materialelor.

Trebuia să discut și cu soțul meu această posibilitate și mi-am propus să abordez subiectul la micul dejun. Clătitele, gofrele și sucul de portocale, au darul de a te ajuta să iei decizii bune – eu una, asta cred. M-am dus deci la culcare împăcată. A doua zi dis-de-dimineață….

…..mama și tata erau deja în bucătărie și discutau de zor. De obicei nu se trezeau decât foarte rar înaintea noastră și era nevoie ca eu, Eva și Bubu, cățelușul nostru drăgălaș, să tragem de ei până reușeau să se dea jos din pat și să ne facă de mâncare. Astăzi, însă, ceva este diferit. Stau aplecați peste laptop, privesc la ceva și șușotesc de zor. Hm,ce ciudat. Mama a făcut și clătite și gofre și suc de portocale proaspăt stors! De obicei nu face asta decât când vrea să-l convingă pe tata de ceva. Sau când îi dă vreo veste despre o nouă poznă făcută de noi. Doar că… noi n-am mai făcut de mult nicio poznă. Ce să fie oare? Rămân cumințică pe scări, încă în pijama, ca să aflu despre ce este vorba.

– Important este că avem deja spațiu pentru ea și uite, cu Psicineieftine.ro, cheltuiala nu este atât de mare iar calitatea este garantată, spune mama calmă.

– Așa este. Dar mă gândesc dacă este o investiție inteligentă pe termen lung, spune și tata în timp ce mai bea o gură de cafea din cana lui preferată, aceea cu mustață.

– O piscină proprie are foarte multe avantaje, spune mama în timp ce îi arată ceva. Iată:

Material realizat cu Canva.com

– Da, poate că nu este totuși o idee rea. Ne-am putea bucura de ea fără teamă că nu ne vom recupera investiția, spune tata care este mereu ”pracmatic”, așa zice el.

– Acum, zice și mama, trebuie să ne gândim de care piscină ar fi mai bine să punem în curtea noastră, ca să profităm din plin de spațiu. Ovală, rotundă sau dreptunghiulară?

– Stai puțin, o oprește tata, structura este cea mai importantă. Avem de ales dintre piscine metalice și piscine din otel. Din ceea ce am văzut eu, cele mai apreciate piscine sunt cele cu structura metalică. Prețul lor este extrem de accesibil, montarea este facilă iar calitatea este germană.

– Sună foarte bine, este mama de acord. Cred că pentru curtea noastră ar merge cel mai bine una ovală.

– Da, așa cred și eu. A, și uite, beneficiem de transport gratuit pentru ea, în toată țara!

– Asta da veste bună. Uite aici caracteristicile:

  • Piscinele metalice au formă rotundă sau ovală, cu adâncimi standard de 1.20 m, 1.35 m sau 1.50 m
  • Peretele din otel galvanizat, precum și linerul aferent, au grosimi care variază intre 0.6 mm si 1 mm.
  • Constructiv, pot fi ingropate partial sau in totalitate, iar anumite modele pot fi instalate și total suprateran
  • Se comercializează sub forma unui kit complet, care include  bazinul  din  otel  galvanizat , liner prefabricat, sistem de filtrare  optim dimensionat , skimmer , duze de refulare si de aspiratie, pasla antimicrobiană, scara din oțel inoxidabil, racorduri și fitinguri PVC.

– Atunci pe aceasta să o comandăm, bate mama din palme fericită de nici nu-mi vine să cred. Adâncimea poate fi de 1.20, este suficientă pentru noi și pentru fete.

Sursa foto: Piscineieftine.ro

Wow, deci nu îmi vine să cred. Nu vom merge la mare pentru că încă este ”anemie” în lume, cum ne-a spus doamna la școala online, dar vom avea un colț de mare chiar la noi acasă. Deodată simt că mă dărâm de parcă ar fi cutremur. Mă uit și văd că nu este niciun cutremur, doar Eva care mi s-a urcat în spate:

– De ce stai aici pitită? Nu mergem la mare? Hai să ne pregătim costumele de baie!

Acest articol a fost scris pentru Spring Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *