Super Blog

Marea Neagră te cheamă la ea pe Litoralulromanesc.ro

Este 5 dimineața și în sfârșit fac ceva ce-mi doream de mult dar. cumva, nu reușisem deloc să mă mobilizez până atunci. În sfârșit, iată-mă. Stau cu degetele bine înfipte în nisip în timp ce las valurile să mi se spargă la picioare. Și aștept. Nu fac nimic special, doar privesc și mă bucur. Se naște o nouă zi și cerul se îmbracă în nuanțe portocalii de ”să aveți o zi bună!” în vreme ce marea devine tot mai strălucitoare.

Respir conștientă în timp ce privesc în larg și las peisajul superb să-mi clătească privirea și să îmi curețe gândurile. Marea este cel mai bun medicament, ea te curăță și spală, vindecând toate rănile, fizice sau sufletești.

Îmi permit un moment în care să simt recunoștință profundă pentru clipa prezentă, pentru ziua care se desfășoară în fața noastră ca o pânză albă plină de posibilități nesfârșite și pentru că mă aflu aici.

Un an întreg am visat, am așteptat, am ezitat. La un moment dat, părea că nu va fi posibil. Gândurile despre concediu au fost multă vreme ”puse în cui”, preocupările au fost altele iar reîntâlnirea cu marea părea foarte, foarte departe.

Sursă foto: Arhiva personală

Dar iată că, dacă nu-ți abandonezi visurile, întotdeauna pot apărea soluțiile care să te ajute să le transformi în realitate. Așa că, iată-ne pregătiți pentru mare reîntâlnire și curioși cum va fi acest nou episod din viața și vara noastră: Litoral 2021.

De când mă știu am iubit marea iar pasiunea aceasta o împărtășeșim cu toții în familia mea, atât părinții mei cât și soțul și fetița mea, iar în ultimii ani am fost în vacanță doar împreună.

Pur și simplu, vara nu este vară și vacanța nu este vacanță, fără a merge la mare. Care mare? Ei bine, asta e o întrebare mai complexă. Prima mea dragoste a fost bineînțeles Marea Neagră apoi gândurile au zburat spre alte mări, ceva mai albastre.

Însă, de acum 3 ani de când s-a născut fetița noastră, am decis că vom petrece următoarele câteva veri doar în țară, din motive de siguranță și proximitate. Ne-am ținut de promisiune în utimele 3 veri, mai ales că anul trecut, la fel ca și anul ăsta, ne-am dorit să avem o vacanta in sigurantă, așa că am știut fără ezitare că vom alege tot litoralul romanesc.

Anul acesta, din dorința de a fi mai organizați și mai eficienți, ne-am dorit să apelăm la o agenție de turism. Nu de alta, dar nu strică niciodată să ai niște prieteni…la malul mării, la care să poți apela oricând.

Cu peste 15 ani experiență, parteneriate cu cele mai bune hoteluri și servicii ireproșabile care îl fac turoperatorul numărul 1 de la Marea Neagră, nu a fost o decizie dificilă să alegem Litoralulromanesc.ro ca partner.

În plus, oferta lor pentru Înscrierile Timpurii Flexibil Litoral 2021 au fost foarte atrăgătoare pentru noi. Suntem genul de familie care își rezervă din martie vacanța pentru luna iulie (ba chiar anul ăsta am rezervat-o din ianuarie). În alți ani mergeam la târguri de profil pentru a vâna reduceri și oferte dar, cum anul acesta, totul s-a mutat în online, a fost foarte simplu să găsim ceva care să ne avantajeze.

Așa că ne-a interesat această ofertă specială care permite turistilor să își achizitioneze vacanța la preț redus, cu tarifele valabile cu oferta Înscrieri Timpurii. Care sunt, totuși condițiile pentru turiști:

  • Să efectueze plata integrala cu cel putin 60 de zile inainte de inceperea sejurului.
  • Să achite un avans de minimum 20% din valoarea sejurului în termen de 5 zile din momentul efectuării rezervării pentru garantarea rezervarii
  • Rezervările efectuate cu această ofertă se pot anula fara penalizare pana la data expirarii ofertei în cazul fiecărui hotel în parte.
Sursa foto:Facebook/LitoralulRomanesc.ro

De asemenea, fiind 5 persoane toate cu personalități și dorințe diferite, lista de exigențe a fost destul de lungă. Eu mi-am dorit neapărat un hotel cât mai aproape de plajă și eventual cu vedere la malul mării, soțul meu a spus că el are nevoie de cazare de minimum 4 stele, fiica mea de 3 ani a cerut nepărat loc de joacă cu ”țopăială” (nota traducătorului: trambulină ) și piscină, bunicul a vrut să avem 3 mese pe zi asigurate iar bunica…să nu mai aibă nicio grijă.

Această dorință era cam greu de îndeplinit pentru că bunica își face griji din orice și nu suportă gândul că lucrurile ar putea scăpa de sub control, Așa că, în loc să o aprovizionez cu magneziu și pastile de tensiune, am decis că mai bine îi fac o Asigurare Storno, ca să se poată relaxa fără griji.

Din fericire, Litoralulromanesc.ro, asigură și așa ceva, mai ales în această perioadă tulburată de Covid-19. Când i-am arătat-o, a fost mai mult decât fericită și a răsuflat ușurată: În sfârșit, nu mai trebuie eu să-mi fac griji pentru toate!.

E o persoană exigentă și pretențioasă, așa că m-am mirat că am reușit că să o mulțumesc. Dar cu această asigurare, chiar puteam sta cu toții liniștiți.

Material realizat cu Canva

Și acum, că ne-am găsit partenerul ideal care să ne asigure o vacanță în siguranță, suntem mai mult decât pregătiți să ne începem marea aventură..la Mare. Hăinuțe mari și mici? Bifat. Încărcătoare? Desigur. Hard extern? Doar vom face o mulțime de poze. Ochelarii de soare? Deja pe nas. Rezervorul e plin? Hai atunci, să pornim.

Păzea, Mare! Venim!

Articol scris pentru Spring Super Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *