Super Blog

Gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look – născută sub semnul evoluției. La fel ca mine!

Mă tot foiesc în pat dar somnul nu vrea să mi se lipească de gene. Am tot încercat să număr stele, am încercat să număr oi – fără succes. Sunt entuziasmată și inima îmi bate tare. Dar cum aș putea să dorm? Sunt încântată ca un copil în Ajunul Crăciunului. Mâine este ziua mea!

Anul acesta este unul important pentru mine. Nu, nu mai schimb prefixul, l-am schimbat deja și, cum anul trecut marea mea aniversare de 30 a picat exact în carantină/izolare, planurile mele mărețe de a marca intrarea în al treilea deceniu de viață într-un mod memorabil, s-au dus de unde au venit. De data asta, lucrurile se vor desfășura ca la carte și mă voi putea sărbători cu toți cei dragi mie.

Nu e nicio supărare, însă, că a mai trecut un an. Frumusețea, ca și tinerețea, înseamnă în primul rând o stare de spirit, iar mie nu-mi lipsesc niciodată optimismul, pofta de viață și dorința de a scoate tot ce e mai bun din absolut orice situație, fie că este pandemie sau nu.

Îmi ador zilele de naștere chiar dacă asta înseamnă de fapt că îmbătrânesc. De fapt, n-aș putea spune chiar că ador să îmbătrânesc (deși ar putea fi parțial adevărat) dar sunt recunoscătoare pentru fiecare an de viață. Ador toată atenția pe care o primesc în această zi, ador surprizele, urările, cadourile, mesajele, tortul de acasă, bomboanele, întâlnirile cu familia și prietenii – ce să mai! Este momentul meu favorit din an!

Sursă foto: Unsplash.com

Marele 30

Când eram (mai) tânără, marele 30, care se tot apropia cu fiecare an, părea destul de înspăimântător. Când am ajuns însă la el, l-am îmbrățișat fericită. Pentru că a adus multe lucruri bune în viața mea, despre care nici nu știam că am atâta nevoie: echilibru, stabilitate în viața mea personală și profesională, mai multă detașare, ceva înțelepciune și una peste alta, sentimentul că viața devine din ce în ce mai bună la fel cum și eu devin, încet-încet, cea mai bună versiune a mea.

Când vine vorba despre frumusețe, mereu m-a preocupat felul în care arăt și am acordat o mare atenției tenului meu. Nu sunt un vreun exemplu, nu vă gândiți că ronțăi toată ziua doar semințe de kia, port pălării mari în zile călduroase și nu uit niciodată SPF-ul (îl mai uit). Nu, nici gând, îmi place prea mult să mănânc pizza, să fac negresă și să stau la soare dar, chiar și lucrurile de bază au un impact foarte, foarte mare pe termen lung. Crema hidratantă, apa micelară, gelul de curățare a feței, crema contur de ochi și crema de corp sunt produse de care eu nu mă lipsesc niciodată.

Gerovital – Doctor în frumusețe

Primele cosmetice pe care le-am văzut în copilărie, cele ale mamei, au fost cele de la Farmec și am continuat și să eu să le folosesc, cu 100% încredere în orice produs 100% românesc. Laptele Doina era nelipsit din casa noastră iar mie crema depilatoare de la Farmec îmi va mirosi mereu a pregătiri pentru mers la mare. Așa că, firesc, nu am ezitat niciodată în a-mi numi marca preferată de cosmetice.

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări

Și că tot vorbeam de aniversări, Gerovital – doctor în frumusețe, a fost sărbătorit anul acesta. Pentru a marca aniversarea de 10 ani a gamei Gerovital H3 Evolution, Farmec, și-a extins portofoliul prin lansarea liniei Perfect Look, sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution. Astfel, specialiștii Gerovital au creat produse complementare celor existente, dezvoltate după ultimele tendințe în cosmetologie, având o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare.

Sursă foto: Farmec.ro

De ceva vreme, gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look este micul meu secret de fiecare zi pentru un ten perfect, care nu-mi arată vârsta. Pur și simplu, este născută sub semnul evoluției…la fel ca mine!

Cu acid hialuronic 4D și ulei natural de tradafir sălbatic, pentru un efect radiant sănătos și un ton natural de roz, gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look te face să spui: Sunt cine sunt și un pic mai mult! Fantastic, nu? Mie îmi place la nebunie, este și motto-ul meu.

Uleiul din semințe de Trandafir Sălbatic acționează în sinergie cu Acidul Hialuronic, stimulând efectele de hidratare și creștere a elasticitații și fermității pielii, pe când extractul de Gatuline Expression conferă un efect de lift instant. Efectul antirid este susținut și de Sepilift DPHP®, sursă importantă de aminoacizi, iar complexul de vitamine Niacinamidă, Vitamina C lipozomală și Vitamina E maximizează efectele de regenerare și redensificare a pielii.

Potrivită pentru toate tipurile de ten, gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini cele 3 mecanisme de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active: SOD, supranumită „superenzima anti-îmbătrânirii”, Trylagenul, ce acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, și GP4G, care regenereaza tenul din interior.

Noile produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look, precum și produsele GH3 Evolution pot fi achiziționate din rețeaua de magazine Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din supermarketuri, magazine din comerțul tradițional și din farmacii.

Am încercat întâi crema de față din această gamă și pentru că mi-a plăcut enorm, am decis să îmi celebrez vârsta și cu rema Fermitate Contur Ochi și Crema Hidratantă Fermitate Corp. Iată chitul meu zilnic de ”supraviețuire”:

Material realizat cu Canva

Nu știu când am adormit sau cât timp am reușit să dorm. Deschid cu greu ochii cârpiți de somn și realizez cu bucurie că asta e. Azi e ziua mea! Lumina intră strălucind prin draperiile semi-transparente inundând toată camera iar de undeva din spatele meu aud o voce groasă cântând: ”Astăzi e ziua ta, zi frumoasă ca tine…”

Acest articol a fost scris pentru Spring Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

April 11, 2021 at 8:45 am

Toate femeile din familia mea folosesc produse Gerovital!❤Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *