karcher
Super Blog

Curățenia care contează pentru casă, grădină și terasă

Până nu demult, noi trei eram doar o mică familie obișnuită, cu zile mai bune și mai puțin bune atunci când venea vorba despre curățenia în casă și mai ales despre curățenia igienică. Dar, de ceva timp, lucrurile s-au schimbat pentru noi. S-a întâmplat ceva care ne-a transformat complet. Vă întrebați care să fie revelația? Ei bine, pur și simplu am lăsat tehnologia inovatoare să intre în viețile noastre și, împrietenindu-ne cu ea, am descoperit beneficiile pe care le oferă și ne-am îndrăgostit de curățenia wow.

Modul în care facem curățenie și exigențele noastre în materie, nu vor mai fi niciodată la fel de când folosim aparatele invoatoare Kärcher în toată casa. Curățatul cu înaltă presiune este igienică, sigură și modernă – exact pe gustul nostru. Suntem mai relaxați și mai liniștiți, gemaurile sunt mai curate și urmele de mânuțe dispar cât ai clipi cu aspiratorul de gemuri cu aburi de la Kärcher iar dacă fetița noastră mai mănâncă ceva de pe podea, nu ne mai impacientăm atât de tare, fiindcă știm că am curățat-o temeinic înainte.

Sursă foto: Facebook.com/karcher.ro

Ce să mai, nu că ne lăudăm, dar chiar avem casa pusă la punct și curățenia de Paști a devenit o joacă de copii pentru noi. Însă, când privim spre terasă și grădină, ne dăm seama că mai avem o provocare de trecut. Dalele de piatră, geamurile exterioare de la etaj, jucăriile din grădină, garajul, foișorul nostru din lemn – toate aceastea reprezintă suprafețe dificile, greu de curățat care, în multe cazuri, rămân necurățate ani de zile. Însă noi nu ne dorim asta, ne dorim curățenia wow nu doar în casă ci și în grădină și pe terasă și…peste tot. Iar pentru asta ne bazăm pe aparatele de spălat cu presiune de la Kärcher.

Acestea fiind spuse, l-am primit de curând în familia noastră pe, vă rog să-mi permiteți să vi-l prezint așa cum se cuvine, singurul, unicul, inegalabilul….

APARAT DE SPALAT CU PRESIUNE K 7 SMART CONTROL

Când l-am folosit prima dată nu ne-a venit să credem. Cine ar fi intrat prima dată la noi în curte ar fi zis că tocmai am pavat aleile și doar ce ne-am întors acasă cu o mașină nou-nouță. Ca să nu mai vorbesc despre mobilierul de grădină care era și el strălucitor și frumos ca în prima zi iar mușchiul părea că nu invadase niciodată diverse colțuri de asfalt și ziduri.

Curățenia ne-a luat astfel mult mai puțin decât de ne-ar fi luat cu mijloacele clasice și a fost mult, mult, ce vorbesc eu? incomparabil mai eficientă. Dar pe lângă asta, a fost și tare distractivă. Niciodată nu ne-a fost mai ușor să ne curățăm curtea. Mai ales că putem controla aparatul (aka noul membru al familiei) direct de pe smartphone. Este ca și cum avem un consultant în buzunar, care știe și găsește presiunea ideală pentru tot ceea ce cureți și explorează diversele accesorii care vor oferi întotdeauna rezultatul optim de curățare. Iar modul boost ne ajută să curățăm chiar și acele zone ”încăpățânate”. Dar cu putere suplimentară de curățare, murdăria este nevoită, până la urmă, ”să părăsească” zona.

Sursă foto: Karcher.com/ro

Noi nu suntem experți în așa ceva dar, aplicația Kärcher Home & Garden pur și simplu ne transformă. Curățarea devine mai ușoară și mai eficientă deoarece sfaturile din aplicație oferă indicații practice și trucuri cu privire la multe situații de curățare și obiecte de curățat, cum ar fi nivelul optim de presiune pentru obiectul care trebuie curățat.

În plus, toate Dispozitivele Smart Control au un mod Boost pentru o putere suplimentară. Pentru ca murdăria persistentă să nu mai fie o problemă, se aplică o presiune mai mare timp de 30 de secunde. Modul Boost poate fi activat prin intermediul pistolului de pulverizare sau al aplicației.

Aparatul de spălat cu presiune K 7 Smart Control se conectează foarte ușor la aplicația Kärcher Home & Garden de pe smartphone prin Bluetooth, iar curățarea devine mult mai ușoară și mai eficientă, deoarece aplicația oferă sfaturi practice și trucuri cu privire la multe obiecte și situații de curățare.

Are, de asemenea, multe alte funcții utile, cum ar fi instrucțiuni de asamblare, instrucțiuni de întreținere și îngrijire, precum și portalul Kärcher Service. Nivelul de presiune poate fi setat pe pistolul de pulverizare G 180 Q Smart Control cu afișaj LCD sau transferat la pistol prin intermediul aplicației. Echipamentul include de asemenea și lancea de pulverizare Multi Jet 3-în-1 pentru diverse aplicații, sistemul pentru detergent Plug ‘n’ Clean pentru schimbarea fără efort a soluției de curățare, mânerul telescopic din aluminiu de înaltă calitate pentru transport și depozitare.

În plus, pistolul de pulverizare cu afișaj LCD și butoane pentru reglarea presiunii sau pentru dozarea soluției de curățare, face totul mai ușor și îți permite să ajungi oriunde. Multijet-ul rotativ 3-în-1 cuprinde trei duze diferite pentru o schimbare ușoară. Adaptor Quick Connect pentru fixarea ușoară a furtunului și a accesoriilor de înaltă presiune.

Sursă foto: Karcher.com/ro

Cu ajutorul său, am reușit să curățăm întreaga curte, mai ales că este recomandat pentru o varietate mare de zone și obiecte, cum ar fi:

  • Biciclete
  • Pentru curățarea aparatelor și a uneltelor de gradinărit.
  • Mobilier de gradină /terasă /balcon
  • Pentru curățarea gardurilor, aleelor de grădină sau a pavajelor.
  • Pentru curățarea motocicletelor și a scuterelor.
  • Pentru cuățarea autoturismelor.
  • Pentru curățarea scărilor exterioare și a aleelor mai mari de grădină.
  • Pentru curățarea vehiculelor de dimensiuni medii.
  • Pereți de grădină și ziduri de piatră
  • Pentru curățarea rulotelor și a SUV-urilor.

Vă spun, fără acest aparat viața noastră nu ar fi fost nici pe departe atât de ușoară și liniștită. Vă închipuiți cum ar fi fost să curățăm totul cu buretele sau cu furtunul, nu ar fi fost același lucru și ne-ar fi luat zile întregi. Așa, curățenia de Paști deja este gata . După-amiaza ne-o petrecem cu fetița în curtea noastră care acum este lună iar pe seară avem prietenii adunați la noi, să vedem dacă și ei vor fi impresionați de curățenia wow.

Tu cum păstrezi curățenia în curte și/sau pe terasă?

Acest articol a fost scris pentru Spring Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *