Relatii

Când un bărbat îți spune așa, crede-l

Nu sunt pregătit pentru o relație
Nu sunt pregătit pentru căsătorie
Nu sunt pregătit pentru o relație serioasă
Nu sunt pregătit pentru un copil chiar acum
Ești o femeie minunată dar…

Nu sunt cuvintele pe care ne-am dori să le auzim de la bărbatul din viața noastră sau de la un bărbat pe care ni l-am dori în viața noastră. Știu. Nu e ușor și nu ne place. Ne-ar plăcea să fie altfel. Însă.

Dacă ai un bărbat, sau dacă ai avut, în viața ta un bărbat care îți spune așa ceva, consideră-te norocoasă. Îți spune adevărul el și nu te minte.

Știu. Aceste afirmații nu te fac să te simți norocoasă dar ele chiar îți oferă această oportunitate. O portiță. Este șansa ta, acum este momentul. Când auzi astfel de afirmații, este un singur lucru de făcut. Ești gata?

Crede-l. Fă-ți o favoare și crede-l.

Este șansa ta să ieși din ceva ce clar nu îți dorești pe termen lung și să îți mai dai o șansă. Ai șansa să scapi de ceva care 100% va deveni neplăcut în scurt timp și poate să încerci iar.

Nu, oamenii nu se schimbă. Sau, cel puțin, nu când vrem noi.

Este greu să ne schimbăm, chiar și atunci când vrem. Este nevoie de perseverență, de repetiție, de acțiuni concrete, efort și, mai ales, de o dorință foarte puternică. E greu, când funcționăm după tipare consolidate de-a lungul anilor, să le schimbăm peste noapte. Și e imposibil de făcut dacă nu ne dorim cu adevărat schimbarea pentru noi.

Așa că, dacă îți spune că nu e pregătit pentru următorul pas, indiferent care este acela în situația voastră, fă-ți o favoare și crede-l.

Dacă îți spune că ești minunată și nu te merită și poți să găsești pe cineva mai bun-crede-l. Chiar poți, meriți și îți datorezi asta.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Totul se termină cu noi

June 17, 2021