Cartile lui Ralu

Recomandare de lectură pentru week-end – Peste cinci ani, de Rebecca Serle

Dannie trăiește viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. Locuiește în New York, este avocată de succes și este logodită cu bărbatul perfect – David. O întâlnim chiar când cele două dorințe fierbinți i se împlinesc: este acceptată în firma de avocatură la care visa dintotdeauna și este cerută în căsătorie de iubitul ei în modul cel mai perfect cu putință, dacă-mi dați voie să spun așa.

Așa debutează romanul ”Peste cinci ani” de Rebecca Serle, o carte care m-a surpins în mod neașteptat de plăcut. Când m-am apucat de ea nu mai știam exact de ce am cumpărat-o dar bănuiam că nu e chiar genul meu. Ei bine, nu puteam să mă înșel mai tare.

Este un roman foarte bine scris, personajele sunt bine conturate, atmosfera New-York-ului este descrisă foarte plăcut și, per total, are un aer de Sex and the City. Dar, cel mai interesant este că are o intrigă foarte neașteptată și chiar foarte multă dramă. Ce să mai, este o carte care se citește cu sufletul la gură. Eu am citit-o într-o singură zi pentru că pur și simplu TREBUIA să aflu ce naiba s-a întâmplat acolo de fapt :))

Dar să revenim la Dannie. Chiar în seara logodnei sale, ea trăiește ceva foarte straniu. Se trezește din somn și constată că este într-un alt apartament, în cu totul altă parte a New-Yorkului. Are pe deget un alt inel de logodnă decât al ei și alături îi este un bărbat pe care nu l-a mai văzut niciodată. Este îngrozită, dezorientată și se gîndește la toate scenariile din lume. Apoi, privirea îi cade pe televizor și ce vede acolo o tulbură încă și mai tare. Data este 15 decembrie 2025, adică 5 ani în viitor.

Debusolată, Dannie revine la viața ei obișnuită dar nu poate uita visul straniu și nici pe necunoscutul atrăgător din el. Nu poate discuta despre asta nici cu David, iubitul ei, nici cu prietena ei de o viață, Bella, care tocmai a cunoscut pe cineva care promite să pună capăt tuturor relațiilor pasagere pe care aceasta le-a avut până atunci.

Cine este bărbatul din vis și ce se va întâmpla atunci când acesta se va materializa în realitatea lui Dannie? Ei bine, întrebarea asta m-a făcut să nu mai las cartea din mână.

Așadar, dacă vă doriți o lectură de week-end captivantă, recomandarea mea este această carte iar eu am de gând să caut și celelalte romane ale autoarei.

Tu cum te-ai simți dacă ai putea trage cu ochiul și să vezi ce va fi în 5 ani de acum?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *