Filmele lui Ralu

Recomandare pentru weekend: (încă) 3 seriale pe Netflix

Dacă nu aveți planuri foarte mari pentru weekend-ul acesta sau dacă pur și simplu vreți să urmăriți ceva drăguț seara, am pregătit pentru voi (încă) 3 recomandări de seriale drăguțe de văzut pe Netflix (în afară de acestea despre care v-am mai zis aici).

Am ales 3 seriale cu și despre femei care mie mi-au plăcut foarte tare și nu doar că mi-au plăcut, dar le-am urmărit cu sufletul la gură iar pe ultimul sper să-l termin de văzut în weekendul ce se anunță. Așadar, iată lista mea.

Valeria

Cum ar fi dacă Sex and the City s-ar fi filmat anul ăsta, cu tot ce implică asta, la Madrid și nu la New York, iar personajele ar fi vorbit în spaniolă?
Cum ar fi fost Carrie Bradshaw dacă n-ar fi avut tot timpul din lume și toți banii pentru pantofi și haine, ci ar fi fost o fată normală, cu probleme finaciare, care s-ar fi lovit de refuzuri la tot pasul, cam ca orice scriitoare la început de drum?
Ei bine, nu e nevoie să facem un efort de imaginație, pentru că deja s-a făcut un serial Netflix pe tema asta și se cheamă Valeria, după personajul principal.

Valeria are 28 de ani și este căsătorită. Își dorește să devină scriitoare dar viața reală și facturile o obligă să își găsească un job. Colac peste pupăză, în scenă apare un tip arătos și insistent care o face să-și pună toată viața la îndoială, inclusiv căsnicia. Noroc că le are alături pe cele 3 prietene ale ei, fiecare cu viața, cu personalitatea și problemele ei, ele fac ca toate întâmplările să fie mai ușoare și mai interesante.

Sursă foto: Bing.com

Va avea Valeria succes cu primul roman? Va reuși să ea să-l publice?
Ce compromisuri trebuie să facă pentru a-și realiza visul?
Va rezista ea tentației și va rămâne cu soțul ei?
Va realiza dacă merită să-și salveze căsnicia?

Nu vă rămâne decât să urmăriți serialul pentru a afla toate răspunsurile!

Centralistele (Las chicas del cable)

Înainte de a vă povesti despre acest serial spaniol, trebuie întâi să vă avertizez că nu o să vă ajungă doar un weekened pentru el.

Bun, deci suntem în anii 1930 și femeile fac primii pași timizi spre a-și câștiga mult râvnita independență. Suntem în Madrid si o însoțim pe Alba, personajul prinicpal, în călătoria sa prin viață. Ea este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o și comisarul care se ocupă de caz, îi cere să comită o infracțiune la Compania de telefonie.

Deși treaba pare simplă pentru o hoață experimentată cum este Alba, lucrurile se complică foarte mult când dă acolo peste iubitul ei din adolescență, cel care a adus-o la Madrid și a părăsit-o acolo, lăsându-o să se descurce de una singură. Acesta este căsătorit acum cu fiica proprietarilor și are o cu totul altă viață. La rândul său, cumnatul lui, este intrigat de nouă centralistă misterioasă.

Din fericire, tot ca din postura de centralistă, Alba își găsește complicele și aliatele ideale, în persoanele celor mai bune prietene ale sale.

Sursă foto: Bing.com

Cum vă spuneam și la început, acest serial este intens, plin de dramă și de răsturnări de situație și are multe sezoane iar dacă vă va prinde (și e foarte posibil să se întâmple asta) s-ar putea să vă țină treji o vreme pentru că pur și simplu trebuie să afli ce este cu toate secretele și cum se termină toate încurcăturile care se succed cu mare repeziciune.

Sex life

Billie trăiește în suburbie, are doi copii, un soț perfect și, per total, o viață pentru care milioane de femei ar ucide. Dar, undeva în sufletul ei, ea nu este mulțumită doar cu statutul de soție și mama și evadează din rutina căsniciei scriind despre aventurile sale sexuale din trecut și, în special, despre fostul ei iubit, băiatul rău, Brad. Dar când soțul ei îi citește jurnalul, lucrurile se complică foarte mult.

Filmul intercalează scene din viața de femeie măritată a lui Billie cu scene fierbinți de dinainte de a-l fi cunoscut pe Cooper, soțul ei, făcându-l foarte interesant de urmărit. Billie tinde să idealizeze trecutul ei și iubirea pe care a trăit-o cu Brad și să uite câtă suferință i-a produs acesta și cât de mult a rănit-o .

Ce va alege Billie?
Va înțelege ea că nu mai poate fi aceeași persoană ca în urmă cu 10 ani?
Își va sacrifica ea căsnicia pentru Brad, care jură că s-a schimbat?

Un serial foarte simpatic, amuzant pe alocuri, dramatic câteodată, plin de întrebări dar și foarte interesant de urmărit.

Voi la ce seriale vă mai uitați în weekend?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suflete paralele 2

September 1, 2021