Super Blog

Viața este despre călătorie nu despre destinație – SuperBlog, here I come again!

Mereu am fost de părere că în viață contează mai mult călătoria în sine decât destinația și, deși apreciez și sunt recunoscătoare pentru tot ce am realizat până acum, pe plan personal și profesional, cel mai mult valorizez toate experiențele care m-au adus până aici.

Fiecare dintre ele, chiar și cele care m-au pus în dificultate (sau poate mai ales acelea) au fost un dar în sine – nu aș fi putut înainta fără ele. Pentru că schimbarea se produce mereu în afara mult hulitei zone de confort.

Dar zona de confort nu este ceva rău, dimpotrivă, este cum ar fi casa noastră – locul sigur și cald unde nu ne lipsește nimic. Este acel ceva spre fiecare ființă vie tinde iar toate experiențele care ne scot din zona de confort nu fac decât să ne ajute să ne mărim zona de confort. Ca și cum am construi o casă mai mare și mai confortabilă, ca să zic așa.

Anul trecut mi-am adunat curajul și am luat decizia de a-mi părăsi carapacea pentru a mă îmbarca pentru prima oară în călătoria Super-Blog. Pe atunci nu bănuiam ce aventură incitantă mă așteaptă, câte obstacole voi depăși, câte lucruri voi afla și ce parteneri faini de turneu o să am.

A fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului și o competiție în primul rând a mea cu mine. Să fiu mai bună decât eram, să învăț mai multe, să fiu mai disciplinată și câte încă alte lucruri câștigate pe parcurs.

O provocare de felul acesta nu e niciodată ușoară, cum nici creșterea nu este. E inconfortabil, dificil și te trece prin toată gama de sentimente, de la extaz la disperare. Dar, la final, atunci când tragi linie, îți dai seama că merită și că nu există altceva mai bun pe care-l puteai face pentru dezvoltarea ta personală.

Așa că iată, este din nou toamnă și îmi adun iar puterile pentru a participa la Super-Blog. Știu că n-o să fie ușor dar știu sigur că o să merite.

Super-Blog, here I come again!

Author

admin@eunmicsecret.ro

CommentsSeptember 6, 2021 at 1:48 pm

Multumesc mult, Diana! Mult succes si tie!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *