Vindem Ieftin
Super Blog

Ce nu i-a spus nimeni Meșterului Manole: O sesiune de consultanță, ține neplăcerile la distanță

Meșterului Manole nu îi venea să creadă ce vedea astăzi pe șantier. Se freca la ochi incapabil să înțeleagă cum de i se întâmpla asta, tocmai lui, din nou! Era a zecea oară la rând în care tot ceea construise cu o zi înainte cu meșterii săi, se surpase peste noapte.

Cei nouă meșteri mari, calfe și zidari, începuseră deja să vocifereze, să bolborosească în barbă și să se întrebe dacă Manole zece chiar îi întrece și nu cumva Negru-Vodă ar fi putut alege un șef de șantier mai răsărit, ca să clădească mândra mânăstire, pentru pomenire.

Meșterul Manole se scărpina în cap nedumerit. Era clar depășit de situație, mai ales că în mai puțin de o săptămână trebuia să apară Vodă, ca să vadă cum decurg lucrurile la Monastirea Argeșului. Cum avea să îi explice că încă o dată au depășit bugetul și nu au nicio mânăstire, doar un zid blestemat care se tot surpă?!

Sursă foto: Pexels.com

Manole stătea supărat la umbra unui salcâm bătrân iar meșterii se duseră să-și înece amarul în niște…suc și bere fără alcool – că doar erau cu toții în timpul programului și nu aveau voie să consume altceva. Și cum stătea așa meșterul, adâncit în gânduri, el căzu într-un somn adânc și avu un vis. Când s-a trezit, și-a chemat ajutoarele și le-a zis: nu vă mai îngrijorați, știu cum să facem să îndepărtăm blestemul și să terminăm lucrarea. O șoaptă de sus, aievea mi-a spus că trebuie să aducem jertfă și să zidim pe cea dintâi….

– Ce de bazaconii, se auzi spunând Dorel cu îndrăzneală, cel mai mic dintre ucenici în timp ce restul meșterilor se mulțumiseră doar să-și dea ochii peste cap.

– Ce-ai spus? întrebă Manole căruia nu-i venea să creadă că cineva îndrăznește nu doar să-l întrerupă ba chiar și să-i conteste autoritatea.

– O să te zidesc chiar pe tine, pe toți, v-oi zidi de vii, chiar la temelii! tună Manole supărat.

– Dar nu-i nevoie de carnagiu, zise Dorel plictisit. Însă este clar ca lumina zilei că nu ne descurcăm și că avem nevoie de Consultanță.

– Consu…ce? spuseră ceilalți meșteri în cor.

Consultanță în privința materialelor de construcții, desigur. Să recunoaștem, mergem în orb de când ne-a tocmit Negru Vodă pentru lucrare. În mod cert ne trebuie ajutor de specialitate când vine vorba despre materialele de construcție.

Manole nu mai zicea nimic. Îi era greu să recunoască faptul că Dorel avea dreptate dar Mânăstirea trebuia terminată cumva.

– Te ascult, Dorel, zise el într-un final lăsând garda jos. Spune-ne mai multe despre consultanță, ajutor și profesioniști. Se pare că avem nevoie de ajutor.

Sursă foto: Vindem-ieftin.ro

– Păi uite, eu nu cunosc alți profesionști mai buni pe piața materialelor de construcții decât cei de la Vindem-Ieftin.ro, toți clienții lor le-au lăsat recenzii excelente astfel că riscul unei colaborări cu ei este zero – mergem la sigur. Doar știți și voi și nu trebuie să vă mai spun eu cât de dinamică este această piață și care este realitatea în construcții. Înainte de bătălie turcii ne dau un preț, după bătălie un alt preț, mai mare și, tocmai când ne înțelegem, aflăm că nu au pe stoc toate materialele și ne-am agitat degeaba.

– Așa e, așa e, se aud meșterii în cor. Hei, Manole, nu vrei să nu ne mai complicăm și să schimbăm odată furnizorul? Hai să-l ascultăm pe Dorel! spuse cu speranță și meșterul Georgel, dând glas opniei majorității.

– Dar ce va spune clientul, Negru-Vodă? întreabă Manole îngrijorat. Fără el nu avem buget și fără bani nu putem termina construcția. La cât de rău a mers până acum, mi-e că nu o să mai vrea să audă nimic și o să-i subcontracteze pe oamenii lui Sobieski.

– Nici pomeneală, îi răspunde Dorel sigur de sine. Ofertele despre care vorbesc eu sunt atât de avantajoase și avem atât de multe benficii, încât nu are cum să nu fie de acord până și Negru-Vodă! Ia uitați aici:

Colaj realizat cu Canva

– Măi, Dorele, uneori o mai dai tu în bară cu lucrările dar de data asta chiar ai nimerit-o. Cu Vindem-Ieftin.ro sunt sigur că o să reușim să terminăm la timp construcția și Negru Vodă o să fie mulțumit.

– Cel mai mult îmi place că nu mai trebuie să mergem la o mulțime de depozite după materiale și nici până la Stanbul ca data trecută. Alegem totul de pe site, dăm comandă și avem și livrare asigurată în toată țara.

– Exact, Meștere, uite, putem lua direct de la ei de toate: materiale pentru structură și fundație, tâmplărie PVC, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare – ce să mai! tot ce ne trebuie ca să zidim mânăstire-naltă, cum n-a mai fost altă.

– Să nu uităm ce este mai important, se băgă unul dintre meșteri în vorbă. Consultanța! Avem nevoie de consultanță ca să aflăm cum să înlăturăm blestemul și să nu ni se mai surpe lucrarea!

Meșterul Manole, ajutat de Dorel care se descurca mai bine cu tehnologia, i-a contactat pe cei de la Vindem-ieftin.ro și împreună cu un consultant de specialitate au hotărât care materiale se pretează cel mai bine proiectului lor.

Acest lucru a contat enorm și a făcut toată diferența, salvând echipa de la a irosi timp și bani, pentru că specialistul cunoaște materialele, producătorii și cele mai bune oferte, așa că le-a recomandat în cunoștință de cauză cele mai potrivite soluții.

Au comandat totul online și în câteva zile au avut tot le ce trebuie direct pe șantier. Ca rezultat, după toată aceast aventură, meșterilor nu li s-a mai surpat niciodată construcția și au putut finaliza totul fără greșeli.

Sursă foto: Vindem-ieftin.ro
Colaj realizat cu Canva

S-au apucat cu râvnă să construiască și, până când a venit Negru-Vodă în prima inspecție, lucrarea erau foarte aproape de finalizare iar mânăstirea albă, mândră, înaltă și luminoasă i-a luat domnitorului piuitul.

– Ei, șefu, ce zici? îl întrebă Manole mândru nevoie mare, cu toți meșterii împăunâdu-se în spatele lui.

– Măi băieți, trebuie să recunosc, nu mă așteptam deloc la asta. V-ați întrecut pe voi înșine. Însă nu mă pot abține să nu vă întreb: cum ați reușit? Data trecută când am venit în inspecție, totul era un dezastru!

– Ei bine, să zicem doar că până acum n-am avut materialele potrivite.

– Orice ați fi făcut, băieți, felicitări! N-am mai văzut niciodată în viața mea ceva mai frumos!

Meșterii i-au dezvăluit lui Negru Vodă micul lor secret pentru materiale de construcții de calitate și lucrări finalizate cu bine. Acesta a fost foarte impresionat de avantajele Vindem-ieftin.ro și a promis să apeleze la ei pentru toate ctitoririle sale viitoare.

Prin Vindem-Ieftin.ro, meșterii au avut access la toți producătorii premium din România și au putut negocia prețul în funcție de cantitate și zona de livrare. Au trimis lista de materiale și imediat au fost sfătuiți de un consultat dedicat. Au comparat oferta cu cele pe care le primiseră deja – dar chiar nu exista comparație pentru că nu au plătit în plus pentru manipulări de stoc, depozitare și pierderi sau transport.

– Ia uite, Manole, se auzi Negru-Vodă spunând deodată, vine și Ana cu mâncarea!

– Ce bine, chiar mi-era foame! Las-o să vină, o să stăm cu toții la masă! Hei, Ana, aici!

Indiferent că ai o lucrare amplă, ca Meșterul Manole, că îți renovezi locuința sau că îți ridici singur căsuța visurilor tale, Vindem-ieftin.ro oferă materiale de construcții și soluții care te ajută să schimbi povestea și să construiești fără bătăi de cap, fără riscuri, economisind timp și bani. Pentru că, nu uita: o sesiune de consultanță, ține neplăcerile la distanță!

Sursă foto de copertă: Vindem-ieftin.ro, editată cu Canva.

Articol scris în cadrul competiției de toamnă Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

October 17, 2021 at 5:08 pm

Foarte faină abordare, mi-ai smuls câteva zâmbete!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *