Super Blog

Join the club! CashClub.ro!

Cu trei ani în urmă, ceva s-a întamplat și viața mea s-a schimbat cu totul. Și când spun asta vorbesc cât se poate de serios și în cel mai strict sens al cuvântului. Totul s-a schimbat și nimic nu va mai fi niciodată la fel. Nici eu, nici felul în care mă îmbrac, nici casa mea, nici soțul meu, nici ce cumpărăm, nici cum cumpărăm și, mai ales, nici bugetul nostru.

Ce s-a întâmplat? Cel mai frumos lucru din lume! A apărut fetița noastră și am rămas acasă în concediu de creștere copil, pentru a mă ocupa de ea așa cum trebuie. Dacă până atunci nu mă consideram tocmai adult responsabil, după acest eveniment a trebuit să mă includ definitiv în această categorie și să încep să mă gândesc mai serios la priorități, la viitor și la finanțe.

Odată cu asta, drumurile la mall s-au rărit sau au căpătat cu totul altă conotație iar eu m-am împrietenit mai mult ca niciodată cu modalitatea de a cumpăra online tot ce am nevoie și, natural, cu opțiunile de #smartshopping.

Deși niciodată n-am fost genul care să se înscrie în cluburi de mămici, pentru că nu mă regăsesc nicicum în ce se întâmplă pe acolo de obicei, n-am avut nicio problemă (dimpotrivă, am făcut-o cu multă bucurie) să mă alătur unui cashclub.

Cumpărăturile online m-au adus, cu ceva vreme în urmă, mai aproape de conceptul de cashback. Practic, eu puteam să cumpăr în voie și tot ce aveam nevoie și, prin intermediul unei aplicații, primeam înapoi un procent din cumpărături. Grozav, nu?

Chiar este. Și azi vreau să împărtășesc cu voi cum am făcut eu și cum puteți să câștigați bani în timp ce faceți cumpărături. Dar să o luăm cu începutul.

Ce înseamnă cashback?

Cashback este despre bucuria de a cumpara online, economisind bani! Practic, ai acces la prețuri mai bune decât în magazin, iar pentru fiecare tranzacție realizată, în contul tau se strânge GRATIS o sumă de bani. Astfel, între 1 si 30% din prețul produselor și serviciilor dorite, îți revine ție!

Încă vă mai întrebați cum funcționează? Materialul de mai jos sigur vă va răspunde la câteva întrebări.

Video realizat cu Canva

Pentru a beneficia de bani înapoi pentru cumpărăturile făcute ai nevoie, desigur, de o aplicație de cashback pe care o poți instala pe telefon sau o poți accesa adăugând o extensie browser. Anul trecut eu am făcut cunoștință cu CashClub – cea mai bună aplicație de acest tip pe care am folosit-o până acum, pentru că da, între timp am mai încercat câteva. Mi-am instalat pe smartphone aplicația Google Play dar este disponibilă și aplicația AppleStore.

Comparații, reduceri și avantaje

Ceea ce îmi place este că această aplicație este mai mult decât o simplă aplicație de cashback și oferă foarte multe avantaje și funcționalități, pe care altele de acest gen nu le au. Pe lângă varietatea foarte mare de magazine din toate domeniile (sportiv, beauty, fashion, sănătate etc.) aceasta oferă și cupoane de reducere la magazinele partenere.

Știți cum se spune, că nu este bine să te compari cu ceilalți? Sunt perfect de acord cu această zicală însă când vine vorba despre prețuri, clar nu se aplică. Evident că vreau să compar prețurile și să îl aleg pe cel mai bun pentru mine, care-mi va aduce produsele dorite fără să falimentez bugetul familiei.

Din fericire, aplicația CashClub știe să facă și asta, să compare prețurile ca tu să poți lua o decizie în cunoștință de cauză. Pur și simplu intru pe sesiunea Comparator, introduc în căsuța de căutare produsul dorit (să zicem o cremă de față) și imediat mă uit cum apar toate opțiunile. Astfel, știu cât costă produsul meu pe diferite site-uri pentru a alege varianta cea mai convenabilă și știu instant și care este procentul pe care-l voi primi înapoi.

Cât despre codurile de reducere, acestea sunt foarte simplu de utilizat. Intri în aplicație ta CashClub, te loghezi în contul tău, din aplicație alegi sub-cateogoria Cupoane de reducere, alegi cuponul pentru magazinul care te intereseaza, apeși ”Afișează codul”, apoi ”Copiază” iar la final îl introduci în coșul tău de cumpărături și te bucuri de discount.

În plus, ai posibilitatea de a sorta în aplicație cupoanele pe care le cauți și fie poți căuta pentru magazinul care te interesează direct sau după alte criterii, cum ar fi valoarea reducerii. Totul ca tu să beneficiezi de toate avantajele și cele mai bune promoții.

Sursă foto: CashClub.ro și Canva. Colaj realizat cu Canva

Împreună este mereu mai bine

Sharing is caring, nu așa se spune? Se aplică și în acest caz pentru că, dacă împărtășești veștile bune cu prietenii tăi despre cum pot și ei să beneficieze de reduceri și bani în plus dar mai ales dacă împărtășești cu ei link-ul de referral, primești 30 de ron pentru fiecare prieten care își creează cont și plasează cel puțin o comandă validă în această platformă. Practic, primiți amândoi bani care se adună în cont iar în momentul în care se atinge pragul de 50 de ron, îi poți transfera fără restricții în contul tău bancar personal.

Experiența mea în CashClub, în care am intrat deja de un an de zile, a fost mereu foarte bună. O prefer altor aplicații pentru că oferta de magazine este mult mai mare, nu mi s-a întâmplat niciodată să nu găsesc în platformă măcar un singur magazin de unde să-mi pot comanda produsele dorite iar pragul de 50 de lei se atinge foarte repede, pentru că bonusurile sunt consistente. De asemenea, aplicația se mișcă întotdeauna cu rapiditate, nu există erori și cu siguranță s-a îmbunătățit mult în ultimul an, oferind posibilități noi.

Una dintre acestea este aflilierea pe persoană fizică, avantaj pe care recunosc că încă nu l-am încercat dar intenționez să o fac întrucât această opțiune pare la fel de facilă ca și celelalte. Practic, la fiecare magazin partener ai un link ce poate fi copiat și, dacă îl distribui și cineva cumpără de pe linkul tău, tu încasezi bonusul!

Sursă foto: Cashclub.ro

#Smartshopping

În prezent, nu-mi mai pot imagina viața fără cashback și sunt puține cumpărături pe care nu le fac prin acest fel de aplicație. Încerc întotdeauna să gestionez totul astfel încât să-mi achiziționez prin aceasta lucrurile de care am nevoie, fără însă a face cumpărături nefolositoare. Cel mai convenabil mi se pare când pot achiziționa lucurile mai scumpe în acest fel, cum ar fi vacanțele sau electrocasnicele – pentru că de acolo procentul primit înapoi a fost semnificativ.

Ca rezultat, deja am retras de câteva ori bani anul aceasta și, câteva zeci sau sute de lei în plus (depinde strict de cumpărăturile tale) nu prisosesc niciodată în bugetul familiei, mai ales când este vorba despre o familie cu copii, dar nu numai.

Pentru tine care este modalitatea prin care reușești să faci #smartshopping?

Sursă foto de copertă: Canva, colaj editat cu Canva


Acest articol a fost scris în cadrul competiției de toamnă Super-Blog 2021.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *