Ganduri

Trăgând linie la final de 2021

Nu știu voi, dar mie îmi plac sfârșiturile de an pentru că ele mereu mă fac să visez la unul mai bun ce tocmai va începe. O carte nou-nouță și albă, pregătită să fie scrisă cu 365 de povești noi – unele uimitoare.

Uneori este chiar așa cum visez eu și se întâmplă întocmai, alteori nu – dar ăsta este farmecul tuturor începuturilor și în asta constă surpriza. 2021 a fost un an care a început cu multe dorințe doar ca să realizez pe parcurs că ele nu reflectau ceea ce îmi doresc. Ca de obicei, viața bate filmul iar realitatea îți dă peste cap planurile, iar uneori ăsta este un lucru bun.

Încheiind al doilea an de pandemie

Una peste alta, acesta a fost al doilea an de pandemie și chiar dacă nu a fost la fel de greu ca precedentul, a avut totuși neajunsurile sale proprii. Partea bună este că deja anumite lucruri fac parte din viața noastră zilnică și le-am integrat de-a binelea în viața noastră, cum ar fi lucratul de acasă, vizitele mai rare pe la prieteni și ieșirile mai puțin frecvente în locuri aglomerate.

Îmi doresc să revenim la normal dar parcă pare deja o dorință greu de atins. Nu știm ce ne rezervă viitorul iar tot ce putem face este să-l primim și să ne adaptăm cât mai bine la el, pe măsură ce prezentul se desfășoară.

Sursă foto: Canva.com

Cu siguranță am devenit mai recunoscători pentru lucruri care altădată ni se păreau firești. Anul ăsta am mers la cinema și la Therme după aproape 2 ani în care nu mai călcasem pe acolo și nu pot să vă descriu entuziasmul nostru. De asemenea, condițiile relaxate mi-au permis să particip la prima mea gală super-blog, în vară, ceea ce m-a umplut de bucurie și recunoștință. Chiar a fost o experiență pe care îmi doresc să o repet.

Schimbări necesare

Altfel, a fost un an care mi-a adus o schimbare (necesară) de job și m-am pomenit că deodată lucrez într-un mediu mai prietenos cu niște oameni care mă învață enorm despre creștere și colaborare – iar asta chiar e mai mult decât am sperat.

De asemenea, ne-am bucurat de vacanțe la munte și la mare, de timp cu familia și revederi cu prietenii și chiar dacă unele întâmplări ne-au mai pus dificultăți, până la urmă am scos-o mereu la capăt cumva.

Pentru fetița mea a fost anul în care a început experiența ei de fetiță mare ca pre-școlar în grupa mică. Până acum grădinița nu a fost așa cum ne așteptam noi și nici nu i-a plăcut acolo pe cât speram. Ne dorim ca anul ce vine să găsim o soluție care să ne avantajeze pe toți 3 și care să îi permită să frecventeze grădinița fără atât de multă dramă – iar asta probabil va implica alte schimbări.

Privind spre 2022

Terminăm anul în liniște, fără necazuri dar și fără planuri. Cum v-am spus, eu sunt entuziasmată de posibilitatea de a scrie o poveste nouă într-un an nou. Cu siguranță este un an care va aduce transformare căci deja sunt noi posibilități care se ivesc la orizont. Timpul le va aranja cum știe el mai bine pe toate și sunt recunoscătoare pentru o nouă șansă care se cheamă 2022.

Tu cum închei anul 2021?

Sursă foto: Canva.com

Sursă foto de copertă: arhiva personală, colaj editat cu Canva

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

December 27, 2021 at 4:50 pm

Eu închei anul cu bine, chiar am bifat chestii la care nu mă așteptam și chestii pe care le doream… a fost un an reușit! Un an nou minunat, Ralu! P.S. Sper să ne vedem mai des!December 28, 2021 at 9:52 am

Închei anul bine, cu multe lucruri bune pe care nu le așteptam și cu unele mici neajunsuri pentru care nu mă amărăsc deoarece nu țin de puterea mea în rezolvare.
Îți doresc un an nou plin de bucurii!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Într-o zi

December 26, 2021