Frumusete

Un trend care nu se demodează niciodată: cerceii din argint

De când mă știu am fost atrasă de bijuterii, fără să fac discriminare între ele. Fie că era vorba de bijuterii din argint sau aur, cu pietre colorate, albe sau chiar fără pietre (prețioase sau nu), în forme rotunjite sau ușor mai pătrățoase dar mereu șlefuite perfect – bijuteriile m-au fascinat întotdeauna. Iar dintre sutele de opțiuni pe care le avem la ora actuală în materie de bijuterii, cel mai mult îmi plac chiar și acum cerceii din argint cu pietre.

Este ceva deosebit la bijuteriile cu pietre (semi)prețioase, de orice fel ar fi ele, nu știu exact să spun ce anume le face atât de deosebit dar, este, cu siguranță, acel ceva care îți ia ochii. Așa că nu este de mirare că, atunci când am împlinit un an și mi s-a pus în față tăvița cu obiecte de pe care să le aleg pe cele care-mi vor dezvălui destinul, unul dintre cele trei obiecte alese a fost un inel cu o piatră mare, lila.

Sursă foto: Janette.ro

Bijuteriile din argint – preferatele mele

Mai târziu, personalitatea mea s-a cristalizat și gusturile mele odată cu aceasta, iar preferința mea pentru bijuteriile din argint alese a devenit cât se poate de evidentă. Sunt multe motive pentru care prefer argintul mai presus de orice altceva atunci când îmi aleg bijuteriile, fie că este vorba de cele pe care le port zilnic sau la ocazii. Astăzi voi împărtăși cu voi câteva dintre ele:

  • Argintul are un efect benefic asupra stării noastre de spirit, ne întărește emoțiile, ne trezește intuiția și absoarbe energiile negative.
  • Purtate zilnic, bijuteriile din argint, calmează stresul, nervozitatea, sensibilitatea și chiar durerile de cap.
  • Are capacitatea de a pastra longevitatea, de a stimula imunitatea și de a reduce ridurile, ionii de argint având un puternic efect imunomodulator.
  • Se spune ca argintul protejează împotriva deochiului, motiv pentru care, de multe ori, acesta se folosește în descântece pentru deochi, având ca rol îndepărtarea energiilor negative.

În plus, argintul intensifica efectele benefice ale pietrelor pretioase si semiprețioase, ceea ce îl face perfect pentru a fi îmbinat cu aceastea, combinația aceasta fiind una căreia eu nu îi pot rezista niciodată.

Argintul în sine are o energie feminină. Acesta este asociat cu Luna și cu esența feminina Yin, motiv pentru care alchimiștii îl considerau metalul lunii și al zeițelor. Iar eu nu am cum să nu le dau dreptate – pur și simplu nu cred că există ceva mai elegant și mai rafinat de atât.

Sursă foto: Janette.ro

Bijuterii alese de pe Janette.ro

Când vine vorba despre proveniența argintului și designul bijuteriilor, îmi place să fiu atentă întotdeauna la calitate și să aleg produse deosebite, dacă se poate, chiar unicat. Așa am ajuns să descopăr magazinul online de bijuterii Janette.ro unde poți găsi sute de produse superbe care celebrează feminitatea, create pentru a sublinia frumusețea femeilor și a le întări încrederea în forțele lor.

Unul dintre lucrurile care îi face deosebiți, este că bijuteriile lor sunt în ediție limitată sau chiar unicat – ceea îți va garanta o apariție originală. În plus, bijuteriile sunt lucrate manual în țările lor de origine, ceea ce le conferă suflet și poveste – pentru că vin încărcate de simboluri ale culturilor din care provin.

Cerceii din argint – trendul care nu se demodează niciodată

Și pentru că nu aveam cum să ies din acest magazin (fie el și online) cu mâna goală, am ”ochit” niște perechi minunate de cercei din argint. Am optat pentru cercei de data asta pentru că sunt bijuteriile pe care le port în orice împrejurare, fără să am nevoie de vreo ocazie specială.

Poate că mai ies, în grabă, din casă fără verighetă dar nu ies decât extrem-extrem de rar fără cercei. Aceste mici accessorii sunt indispensabile pentru mine, mi se pare că nu există un mod mai subtil de a-ți pune în evidență trăsăturile și de a-ți evidenția feminitatea.

Două perechi mi-au atras atenția în mod deosebit și, bineînțeles, ambele perechi sunt împodobite cu pietre semiprețioase. Primii, sunt cerceii din argint Marcia, cu pietre ovale din chihlimbar, care mi se par perfecți pentru zile călduțe și ținute casual, dar elegante, de zi iar a doua opțiune a fost o pereche ce cercei mai eleganți, cu piatra mea preferată – ametistul.

Cerceii din argint Acara sunt perfecți pentru o ieșire în oraș și cred că merg aproape la orice ținută, pe care o vor ”ridica” în mod sigur datorită aspectului lor spectaculos. Eu nu mi pot închipui altfel decât împreună cu o rochie neagră, foarte elegantă și o pereche de tocuri amețitoare.

Sursă foto: Janette.ro, colaj creat cu Canva

Tu ce bijuterii preferi și cum te asiguri că sunt de calitate și absolut fabuloase?

Sursă foto de copertă: Janette.ro și Canva; colaj realizat cu Canva.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *