Lifestyle / Parenting

Cu BeKid.ro ne construim locul de joacă mult visat

Anul nou și-a scurs zilele cu repeziciune și iată că suntem deja la mijlocul lui februarie. Ziua a început să se tot mărească puțin câte puțin, primii ghiocei au scos de ceva vreme capul din zăpadă (sau nu) iar zilele tot mai calde ne fac să visăm cu ochii deschiși la momentul în care primăvara va veni în toată regula.

Ce e drept, ea nu este prea departe. Sfântul Valentin deja a poposit cu ale lui inimioare, îl urmează Dragobetele ceva mai tradițional și apoi, gata! Mărțișorul anunță sfârșitul oficial al iernii, afară și în sufletele noastre.

Visând cu ochii deschiși la un loc de joacă exterior

Soarele, fie el și cu dinți, ne cheamă tot mai des afară și ne îmbie să petrecem mai multe ore în aer liber, sănătate curată – atât pentru noi cât mai ales pentru copiii noștri. Nu e de mirare că, de o vreme, visez cu ochii deschiși la a rări vizitele la locurile de joacă din parcuri și de a construi unul în toată regula chiar la noi în curte.

Inițial nu am știut de unde să încep dar apoi mi-am amintit de Bekid.ro, care mi-a mai fost ”partener de joacă„ și în alte ocazii, cum a fost, de exemplu, în primul an de viață al bebelușului. Așa că a fost, natural, prima mea alegere pentru a porni în această aventură.

Nu am fost deci surprinsă deci să constat că, pe lângă varietatea mare de produse de toate felurile pentru copii, pe Bekid.ro am găsit foarte multe jucării de exterior de calitate, care mai de care mai atrăgătoare. Navigând printre cateogrii, mi-aș fi dorit foarte mult să am o curte mai mare pe care să o pot amenaja dar, cum asta nu este încă posibil, a trebuit să mă hotărăsc la anumite articole mai importante, cel puțin pentru moment.

Alegeri, alegeri

Am implicat-o pe fetița mea, care este și clientul final (hihi), în acest proces și împreună ne-am aventurat în lumea minunată a jucăriilor de exterior. Ne-am făcut un plan, am întocmit necesarul creând o listă cu lucrurile esențiale și apoi ne-am pus serios pe investigat.

Prima noastră alegere, au fost desigur leagănele. Nu există loc de joacă fără așa ceva, cel puțin nu în concepția noastră. Dar câte să luăm? Unul ar fi prea puțin, pentru că poate fetița mea vrea să-și invite și prietenii și ar fi drăguț să aibă mai multe opțiuni când se întâmplă asta și să nu se certe pe el. Am decis deci că avem nevoie de trei leagăne, două de copii mari și unul pentru bebeluși – întrucât un frățior este deja pe drum și va veni la noi la vară, așa că vrem să se simtă deja inclus în familie.

Complexul de joacă – o alegere excelentă pentru copii mai mari

Mie mi-a plăcut foarte mult ideea de complex de joacă, cum este complexul de joacă Fungoo Funny 2, pentru că bifează dorința noastră de a avea două leagăne pentru copii mai mărișori dar aduce la pachet și un tobogan și o căsuță , fiind practic centrul locului nostru de joacă.

Sursă foto: Bekid.ro

Desigur, acesta este potrivit pentru copii cu vârsta de peste 3 ani, așa că deși este potrivit pentru fetița mea, acum și pentru încă multă vreme, frățiorul ei va trebui să mai crească până să înceapă să se cațăre pe el.

Dar nu este nicio grijă pentru că timpul zboară, mai ales când ai copii mici, iar acest complex de joacă este făcut din lemn natural întreg, este rezistent la intemperii și raze UV și este tratat împotriva mucegaiurilor și ciupercilor, așa că știm sigur că ne vom bucura de el foarte mulți ani, atât noi cât și copiii noștri.

Leagănul pentru bebeluși – prima jucărie de exterior a copilului

Desigur, așa cum am spus mai sus, pentru că vrem să amenajăm spațiul de joacă din curte gândind pe termen lung, avem nevoie de jucării și pentru bebeluși. Prima alegere a fost un leagăn adecvat care poate fi folosit începând cu vârsta de 9 luni și pe care intenționăm să-l montăm la adăpost, în foișor. Suntem siguri că micuțul va fi foarte încântat de îndată ce va putea să îl folosească și la fel se vor bucura de el micii vizitatori ai prietenilor noștri, care ne trec pragul împreună cu părinții lor.

Sursă foto: Bekid.ro

Trambulina – o distracție pentru toate vârstele

Trambulina este întotdeaua distractivă, atât pentru copiii mititei cât și pentru puștii ceva mai mari. Unde mai pui că te poți juca în ea cu prietenii iar țopăitul nu se demodează niciodată.

Așa că am ales una și pentru curtea noastră și ne-am dorit să fie mare, încăpătoare și sigură. În cea din imagine pot sări liniștiți 4-5 copii pentru că aceasta suportă până la 150 de kilograme și este tolerantă cu săriturile intense datorită stâlpilor metalici solizi acoperiți cu spumă și a suprafeței de sărit foarte rezistență. Suntem siguri că nu va sta goală prea multă vreme iar noi ne vom bucura de 10 minute de liniște în acest răstimp.

Sursă foto: Bekid.ro

Acestea au fost alegerile noastre principale pentru locul de joacă exterior și de abia așteptăm să ne jucăm în curte, cum zice vorba românească: zi de vară (dar nu numai) până-n seară!

Tu de unde îți procuri accessoriile și jucăriile necesare copilului tău? Ai comandat până acum de pe Bekid.ro? Sunt curioasă să aflu răspunsul tău în comentarii.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dragostea e în fiecare zi

February 14, 2022