House of Gucci
Filmele lui Ralu

Recomandare de film pentru weekend: House of Gucci

Astăzi vin cu o recomandare captivantă în cazul în care căutați un film bun de văzut în weekend, este vorba despre pelicula House of Gucci. Indiferent că sunteți sau nu împătimiți între ale fashion-ului, acesta este un film care merită văzut.

Inspirat din fapte reale și din istoria faimoasei familii Gucci, filmul ne prezintă intrigile din interior și ne facem părtași la povestea adevărată (sau aproximativ adevărată) din spatele renumitului brand de lux.

Mi-a plăcut foarte tare distribuția, orice film cu Al Pacino este unul pe care n-ai voie să-l ratezi, iar surpriza de proporții a constituit-o pentru mine rolul lui Lady Gaga, pe care aceasta l-a jucat excepțional.

Până acum nu i-am acordat foarte mult credit ca actriță, poate pentru că nu m-a convins în A star is born dar, rolul acesta i-a venit mănușă. Poate pentru că este italiancă, nu știu dacă acesta este singurul motiv poate pur și simplu i s-a potrivit mai bine, cert este că a fost extrem-extrem de credibilă, cel puțin pentru mine.

Adevărata familie Gucci

Povestea ne poartă în anii 1970 când facem cunoștință cu tânărul, și timidul, Maurizio Gucci care, departe de a se lăsa atras în afacerea familiei, studiază pentru a deveni avocat. Acesta o cunoaște pe Patrizia Reggiani, fiica unui transportator, și deodată pare că aceasta îi iese în cale peste tot unde se duce.

Adevăratul caracter al tinerei se dezvăluie rapid, ea este tenace, ambițioasă și extrem de hotărâtă. Pentru că tatăl lui Maurizio s-a opus relației celor doi, acesta a trebuit să lucreze la firma familiei Regiani pentru a se întreține și pentru a-și întreține proaspăta soție.

Și deși soțului ei îi place mult să lucreze în industria transporturilor, Patrizia nu este de acord cu asta, pentru că ea vrea mult mai mult. Așa cum îi spune ghicitoarea ei personală, Pina (care, apropo, e interpretată nici mai mult nici mai puțin decât de Salma Hayek), Patrizia vrea totul. Și dacă Patrizia vrea să intre în familia Gucci și să pună mâna pe moștenirea familiei, nimic nu îi poate sta în cale.

O poveste cu foarte multă intrigă, cu dramă, cu întorsături de situație dar și cu scene frumoase, romantice, amuzante, vintage, din ani apuși, cu o atmosferă elegantă specifică, în care poate unii dintre noi nu am avut norocul să trăim.

Ce s-a întâmplat cu Maurizio, Patrizia și familia Gucci? Asta este ușor de aflat la o simplă căutare pe Google sau poate că știți deja, căci nu este niciun secret. Eu vă invit oricum să-l vizionați pentru că s-ar putea să se dovedească o alegere inspirată, povestea este suculentă, distribuția excepțională și, una peste alta, mie mi se pare un film bun.

Aceasta a fost recomandarea mea de film pentru acest weekend, tu ai văzut până acum House of Gucci?

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

February 19, 2022 at 10:38 am

Îl am pe listă, mulțumesc, Ralu!February 19, 2022 at 3:27 pm

Cu drag❤cred ca iti va placea

February 19, 2022 at 4:03 pm

Ma bucur ca iti place, Oana 😍🙏 te imbratisezLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Colț de stradă

February 18, 2022