Moda

Seturile pentru femei de la Ciserom te scapă de stresul șosetelor desperecheate

Știți și voi sentimentul acela de disperare care te cuprinde când trebuie să sortezi șosetele proaspăt ieșite din mașina de spălat și, inevitabil, descoperi că unele dintre ele și-au pierdut, la propriu, perechea în timpul călătoriei? Nu este nimic mai enervant decât să constați că ți-ai stricat perechea preferată de ciorapi și să tot cauți șoseta desperecheată, fără succes, pe care eventual să o găsești pitită pe cine știe unde, tocmai după ce te-ai decis să te desparți pe vecie de surata ei însingurată.

În căutarea ciorapului pierdut

Trebuie să recunosc, mie mi se întâmplă des și nu o singură dată mi s-a întâmplat să mă frustrez încercând să îmi definitivez outfitul și să dau numai peste șosete singurele prin sertar constatând iritată că nu am cu ce să mă încalț!

Gata, nebunia trebuie să înceteze! mi-am zis și am început să ”răscolesc” vitrinele virtuale după niște șosete vesele, frumoase, rezistente, mai greu de pierdut și…mai multe, să fie acolo pentru mine când am nevoie și să mă țină…cât mai mult!

Și, cum eram eu în plină explorare, tot căutând cele mai bune șosete, am dat peste niște seturi pentru femei absolut minunate de la Ciserom.ro. Cu peste 90 de ani de experiență în domeniu, acest producător îmi dă încredere că pot achiziționa șosete de calitate pentru toată familia la prețuri foarte avantajoase, pentru că au o varietate mare de opțiuni în magazinul lor online, potrivite pentru toate gusturile.

Culori și modele

Recunosc, eu nu prea sunt adepta șosetelor simple sau, mai rău, albe, pentru că, în copilăria mea se găsea preponderent doar așa ceva atât când venea vorba de lenjerie și îmi doream foarte mult să am astfel de articole colorate, vesele și cu diverse imprimeuri. Asta se întâmpla rar dar bucuria era cu atât mai mare iar acum, deși sunt adult, pot spune că mă atrag tot astfel de obiecte. Așa că șosetele mele trebuie să fie neapărat colorate, vesele iar dacă au pe ele și niște modele deosebite – sunt de-a dreptul cucerită.

De departe mi-au sărit în ochi aceste șosete cu motive tradiționale și pot să spun că sunt îndrăgostită de ele. Sunt atât de simple dar pe atât frumoase, unde mai pui că sunt 5 perechi într-un set. Iar pentru că sunt sport, le port purta o zi întreagă în pantofi comozi, în timp ce îmi fac treburile și rezolv tot ce am de rezolvat, pentru că, fiind cofecționate din bumbac și elastan, sunt ușoare și lăsă piciorul să respire în voie.

Sursă foto: Ciserom.ro, colaj editat cu Canva

Următorul set de zece perechi de șosete este perfect pentru a-ți ridica moralul în orice zi indiferent cât de mohorâtă. Aceste șosetuțe drăgălașe își împlinesc cu vârf și îndesat promisiunea de a-ți colora ziua. În nuanțe vii și cu imprimeuri vesele și vibrante, pur și simplu te fac să zâmbești doar când le vezi înșirate cuminți în sertare. Personal, le ador pe cele galbene și notele muzicale de pe ele mă fac să încep să fredonez fără să vreau.

Sursă foto: Ciserom.ro, colaj editat cu Canva

De departe cel mai avantajos mi s-a părut pachetul Smiley Face, cu 14 perechi de șosete zâmbitoare, atât pentru mine cât și pentru partnerul meu. Acum, știu sigur că o să se bucure pentru că, nu știu cum, cel mai des tocmai ale lui rămân fără pereche în mașina de spălat. Dar cred că așa o să pot considera că mi-am mai spălat din păcate și că voi mai crește un pic în ochii lui. Sunt simpatice, comode și pozitive, exact pe gustul meu, și vin în măsura potrivită atât pentru ”ea” cât și pentru ”el”.

Sursă foto: Ciserom.ro și Canva, colaj editat cu Canva

Mi-a fost greu să aleg din varietatea mare de produse de pe site dar acestea au fost seturile care mi-au plăcut cel mai mult și pe care le consider foarte potrivite ca utilitate dar și din punct de vedere estetic.

Acestea fiind spuse, știu exact acum unde și cum voi plasa următoarea mea comandă pentru șosete noi, calitative și colorate și intenționez să apelez la Ciserom.ro de acum înainte, de fiecare dată când eu sau cineva din familia mea ne vom confrunta cu vreo ”criză a șosetelor”.

Tu cum procedezi când te confrunți cu problema șosetelor desperecheate?
Ai încercat până acum produsele de la Ciserom pentru tine sau ai tăi?

Sursă foto: Ciserom.ro și Canva, colaj editat cu Canva

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

February 25, 2022 at 8:50 am

Ce faine sunt toate modelele!February 25, 2022 at 12:55 pm

Multumesc, Diana! Sunt tare vesele si ma binedispun!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *