Super Blog

Pe locuri fiți gata…restart! Super-Blog restartează creativitatea!

Nu știu despre voi dar eu ador începuturile. Toate noile începuturi vin cu speranță, cu entuziasm, cu suflu nou și proaspăt, trezind în mine emoții frumoase, multă energie, mult elan și…un fel de fluturi în stomac.

Ador în egală măsură începutul de an, începutul unei noi săptămâni, începutul fiecărei zile dar nimic nu se compară pentru mine cu începutul primăverii.

Pur și simplu, ador când lunile lungi de iarnă se termină în sfârșit și ziua începe iar să țină până mai târziu în seară, când vremea se încălzește și natura explodează în râuri-râuri de culoare și lumină. Da, ador primăvara și momentul ei de început, mă simt din nou plină de viață, mă simt gata de orice și, mai presus de toate, mult mai creativă decât de obicei.

Sursă foto: Canva.com

E mult mai ușor să ai chef de scris într-o zi frumoasă, când ai flori parfumate în vaze prin toată casa și de abia aștepți să termini un articol ca să poți ieși la o plimbare prin soare. Ideile vin mai repede și ai mult spor când te trezești devreme și e deja lumină, când noaptea nu mai vine când ți-e lumea mai dragă, trimițând la culcare și cheful tău de a mai face ceva.

Pe locuri fiți gata…restart!

Cu ocazia asta, Super-Blog, cea mai mare (și cea mai așteptată) competiție din lumea blogging-ului, invită toți blogger-ii mai mari sau mai mici, să dea restart creativității în această primăvară și se intre în joc pentru probe care le vor pune originalitatea la încercare dar și pentru premii și surprize pe măsură.

Pentru mine, aceasta va fi a patra participare din ultimii doi ani la acest concurs și o așteptam cu bucurie pentru că Super-Blog a fost o adevărată școală fără de care nu aș fi învățat și nu aș fi crescut ca blogger. Unde mai pui că, datorită acestui concurs, am cunoscut oameni extraordinari și mi-am făcut prieteni care împărtășesc aceeași pasiune pentru scris ca și mine.

Sursă foto: Canva.com

Recunosc, ceea ce mă entuziasmează foarte tare este ideea unei gale off-line pentru că încă am vie în suflet amintirea celei de anul trecut, când am putut să cunosc în realitate ”vocile” din spatele unor bloguri pe care le citeam de foarte multă vreme și care mi-au fost sursă de inspirație de mai mult de trei ani de zile. Sper ca asta să mă motiveze suficient încât să scriu la toate probele dar încă nu pot face promisiuni pentru că nu știu exact cum o să evolueze starea mea generală.

Cu toate astea, sunt fericită și entuziasmată să mă alătur iarăși acestei competiții minunate și de abia aștept să descopăr probele, provocările și surprizele. Tu te-ai înscris la Spring Super-Blog 2022? Nu e încă târziu, te poți înscrie aici.

Sursă foto de copertă: super-blog.eu, creat cu Canva.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca de obicei

February 27, 2022