Lifestyle

Vrei să-l faci să te iubească și mai mult? Contează pe TIO!

Luna care tocmai s-a încheiat a fost una în care și noi, femeile, am avut o perioadă mai grea și a trebuit să ne dăm peste cap pentru a le face cadouri frumoase și semnificative bărbaților din viața noastră – că doar nu degeaba a fost luna iubirii.

Fie că am reușit să trecem peste această încercare cu brio, fie că ne-am descurcat doar decent, important este că, deocamdată, momentul de răscruce a trecut și ne putem relaxa puțin pentru că luna aceasta este vorba doar despre noi.

A venit primăvara și, odată cu ea, luna martie, perioada în care suntem cel mai răsfățate de bărbați, atât de Mărțișor cât și de Ziua femeii. De acum ne putem aștepta la flori, mărțișoare sau tot felul de alte cadouri și surprize plăcute doar pentru noi – cât este luna de lungă.

Sursă foto: Canva.com

Însă asta nu înseamnă că nu va mai veni și rândul nostru să le oferim daruri domnilor, căci anul este lung și prilejuri se vor găsi întotdeauna și pentru cei din sexul puternic. Când alegem un cadou pentru cineva drag, vrem ca acesta să fie de neuitat dar nu țipător, să fie frumos dar și practic, modern dar care să treacă și testul timpului. Care să fie deci răspunsul la această complicată dilemă?

Cadoul care îi va aminti mereu de tine

Vreau să vă împărtășesc astăzi un mic secret care o să vă ajute să treceți cu bine ”probele de foc” și să-i oferiți bărbatului special din viața voastră (sau bărbaților speciali, de ce nu, până la urmă?) un cadou care o să-l facă să vă iubească și mai mult. Sunteți gata?

Iată propunerea mea: un ceas bărbătesc este cadoul perfect care nu se demodează niciodată și pe care nu vei regreta nicicând pentru că l-ai ales. În plus, el îl va purta mult și bine și de fiecare dată când o va face – se va gândi la voi.

Tio.ro vine în ajutorul tuturor doamnelor și domnișoarelor cu o selecție rafinată de ceasuri de mână bărbătești, potrivită pentru toate stilurile dar și pentru toate…buzunarele. Cu siguranță doar aruncând o privire pe magazinul lor online vei găsi ceva care să îți capteze atenția, care să te facă să visezi cu ochii deschiși la momentul în care îl vei oferi și la surpriza și bucuria pe care le vei citi în ochii lui în momentul în care își va deschide darul frumos împachetat.

Clasic și elegant

Pe mine m-a cucerit definitiv ceasul barbatesc Tio Mecanic Automatic Elegant Luxury Piele pentur că este, așa cum îi spune și numele, o alegere elegantă dar și îndrăzneață. Este confecționat din aliaj, are o curea din piele și este mecanic, nu cu baterie, de aceea mi se pare un ceas foarte masculin, clasic și…sexy.

Sursă foto: Tio.ro, colaj editat cu Canva

În plus, este rezistent la apă așa că nu este niciun pericol dacă îl uită la mână când spală vasele (Doamne ajută! să se întâmple cât mai des!) sau, de ce nu, poate chiar când spală mașina sau când îl prinde ploaia. Ecranul său realizat din cristal mineral și este, deci, rezistent la zgârieturi, ceea ce este un mare plus dar și o grijă în minus.

Una peste alta, ceasul acesta mi-a furat inima din prima pentru că, doar când mă uit la el, gândul îmi zboară la geci de piele, sunet de motoare și ochelari de soare în stil aviator, toate acestea însoțite de un zâmbet cuceritor și o atitudine pe măsură.

Practic și sportiv

Și dacă prima mea alegere este una clasică, a doua este cu totul diferită, aparținând stilului sport. Am ales ceasul bărbătesc TIO Militar gândindu-mă la soțul meu, căruia un astfel de accesoriu i se potrivește foarte bine, mai ales datorită pasiunilor sale.

Un ceas rezistent la apă și șocuri, cu dublu afisaj, alarmă, calendar, cronometru și mecanism japonez – este alegerea care i se potrivește cel mai bine. Știu sigur că îi va fi util și nu va fi nevoit să-l dea jos de la mână nici măcar în timpul activităților sportive.

Sursă foto: Tio.ro, colaj editat cu Canva

Garanția Tio.ro

Tio.ro este partenerul meu de nădejde când vine vorba despre ceasuri bărbătești de calitate, pentru că un cadou trebuie să fie fără cusur și să constituie o surpriză plăcută, nu să vină la pachet cu surprize neplăcute.

Astfel, TIO ofertă transport gratuit pentru orice comandă, posibilitate de retur în 14 zile, 24 de luni garanție și asigură calitatea testând produsul înainte de livrare – pentru a se asigura că acesta funcționează perfect.

Eu acum știu de unde voi achiziționa următorul cadou pentru cel mai important bărbat din viața mea. Dar tu, ce părere ai despre un ceas de la Tio.ro? Abia aștept să-ți aflu opinia în comentarii.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Articol scris pentru blogawards.ro

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ca de obicei

February 27, 2022