Super Blog

Depozitul virtual – vecinul tău specializat în materiale de construcții

Stau pe terasa casei mele proaspăt construite și îmi beau cafeaua. Este o dimineață caldă, e încă devreme și aerul e răcoros. Florile plantate de soția mea, Marina, miros minunat iar vântul blând leagănă ușurel scrânciobul copiilor atârnat de creanga nucului bătrân.

Savurez momentul și încerc să nu mă gândesc la nimic și să mă concentrez doar pe sunetele pe care le scot păsărelele care cântă vesele prin copaci. Respir-inspir, cafeaua e fierbinte, aburindă și miroase frumos. E atât de liniște și toată lumea doarme, inclusiv copiii, iar eu stau cu ochii închiși și țin capul pe spate.

– Vecine, vecine! aud ca prin vis. Hm, ciudat, cine să fie. Nu dau totuși atenție, poate am ațipit și visez.
– Hei, vecine, aud din nou și de data asta pare mult mai real dar și mult mai aproape decât prima dată.

Deschid ochii și realizez că nu, de fapt nu visam. Totul se întâmplă aievea și este chiar Doru, noul meu vecin, cel de peste drum. Este și el proaspăt mutat în cartier, cam tot de atâta vreme cât sunt și eu cu familia mea, dar casa lui nu este gata încă.

Curtea îi este șantier, totul este claie peste grămadă acolo iar el se plânge mereu că pierde prea mult timp și bani pe la depozitele de materiale de construcții din zonă. A, și niciodată nu are ce-i trebuie. Oare azi ce mai vrea să împrumute? Deja am la el bormașina, scara și niște adeziv de la care oricum mi-am luat gândul că-l voi mai primi înapoi.

Prietenul la nevoie se cunoaște

– Neața vecine, ce mai faci? îl văd pe Doru cum vine tot mai aproape de mine, călcându-mi gazonul, având și el cana de cafea în mână. Deși e încă în pijamale și în papuci și arată ca și cum nu s-ar fi pieptănat sau spălat pe dinți azi, totuși în mână care cutia lui galbenă de unelte, despre care crede el că îl face să arate ca un meșter. E pus pe treabă deja cu noaptea în cap, se pare!

Sursă foto: Canva.com

– Bine, uite…încercam să-mi beau cafeau în liniște, îi spun cu un zâmbet strâmb, sperând să se prindă și să se întoarcă la el acasă.

– O dimineațăm perfectă pentru asta, nu-i așa? E atât de liniște! spune el mult prea tare.

Mda, mă gîndesc. A fost. Oftez și trec și eu la subiect.

– Cu ce te pot ajuta, Dorule?

Fața i s-a luminat deodată, îi ghicisem gândurile, iar voia ceva. Fie ce o fi și să vrea ce o mai vrea, dar eu nu aveam de gând să-i împrumut betoniera mică iar!

– Uite, am o problemă. Nu recunosc asta prea des dar nu prea mă descurc cu șantierul. Mă costă enorm, plătesc mult la depozitele locale, alerg toată ziua și nici nu găsesc mereu ce am nevoie. Sunt foarte stresat și voiam să-ți cer încă o dată ajutorul. Voiam să te întreb tu cum ai reușit să finalizezi casa atât de repede și să scapi de șantier.

– Uite, ne-am mutat în același timp și la tine este de mult totul gata iar eu încă mă chinui să rezolv cu instalațiile termice, instalațiile sanitare și tencuielile decorative. Ca să nu mai vorbesc despre amenajările exterioare! Am impresia că nu voi mai ajunge niciodată acolo!

Ah, doar atât voia? Deja răsuflam ușurat. De data asta, știam exact ce să-i recomand lui Doru. Era momentul să îi povestesc despre cum m-a ajutat pe mine consultanța și despre cei de la Vindem-Ieftin.ro

Vecinul de care ai nevoie

– Dorule, de data asta pot să te ajut mai mult decât cu unelte! Există o soluție foarte simplă la toate problemele tale! Știu cum poți să comanzi totul foarte ușor, dintr-un singur loc, scutind astfel mult timp pierdut și, foarte important, bani pe care i-ai da altfel în plus!

De data asta Doru se arată sceptic și mă privește cu o sprânceană ridicată.

– Cum adică ”să comand”? Doar nu vorbim de pizza! Andrei, eu te credeam om serios!

– Dar sunt cât se poate de serios. Am aplelat la Vindem-ieftim.ro atât pentru amenajări exterioare dar și pentru izolații, tâmplărie PVC, acoperiș și pentru orice am mai avut nevoie!

De data asta Doru pare că s-a mai înmuiat și că este dispus să asculte ce am de spus.

Sursă foto: Vindem-ieftin.ro, editat cu Canva

– Și cum aș putea ieși mai ieftin decât la depozitele din zonă? m-a întrebat el după ce s-a gândit puțin. Doar știi și tu că totul s-a scumpit foarte mult, peste tot, în lanț!

– Este adevărat. De asta prin Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro totul este diferit și în avantajul tău!

Vindem-Ieftin.ro vine pe piață cu un nou concept: Depozitul Virtual. Acesta aduce avantajele unui depozit de materiale de construcții de proximitate, dar elimină din preț costurile adunate de-a lungul lanțului de distribuție.

Mai mult, redă clienților săi cea mai importantă resursă: timpul. Astfel, clientul are prețuri mai mici și, în loc să alerge după materiale de construcții din depozit în depozit, investește timp în lucrurile care contează pentru el.

– Parcă am mai auzit de Vindem-Ieftin, mi-a zis Doru vizibil cântărind noua opțiune pe care i-o ofeream atât de devreme, chiar și pentru o zi lucrătoare.

– Sunt sigur că ai auzit, au sute de recenzii și feedback-uri de la clienți mai mult decât mulțumiți. Chiar și eu îi consider mai degrabă prieteni decât furnizori.

Doru nu prea mai este atent la mine, deja are telefonul în mână și caută online să vadă dacă ce i-am spus este întocmai. Nu mă pierd cu firea, știu doar cât de mult m-a ajutat colaborarea cu Vindem-Ieftin.ro și sunt fericit că acum ei oferă o soluție și mai practică: Depozitul virtual de materiale de construcții. Deodată se aude iarăși vecinul, vorbind de parcă mi-ar fi citit gândurile.

Depozitul virtual cu beneficii reale

– Dar ce este Depozitul ăsta virtual despre care se tot vorbește pe site?

Depozitul Virtual acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții, numai că relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Similar cumpărării dintr-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă, recepționând marfa doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

Plasarea comenzii și livrarea acesteia urmărește același flux operațional ca pe Vindem-Ieftin.ro: clientul lasă o cerere – este contactat de un francizat – negociază prețul – primește o ofertă – achită proforma – primește marfa la adresa indicată direct de la producător. 

Depozitul Virtual va avea 2 unități în fiecare județ, astfel francizatii vor fi mai aproape de clienții din toată țara. Dacă este necesar, francizatii se pot întâlni cu clienții, îi pot vizita pe șantier și au posibilitatea să pună la punct ultimele detalii chiar pe teren.

– Sună foarte bine tot ce spui, Andrei, mi-a spus Doru într-un final cu ochii încă în telefon dar știi, când merg la depozitul meu obișnuit de materiale de construcții, sunt mereu sfătuit ce este mai bine să cumpăr, cum cât și cu s-ar potrivi mai bine și îmi livrează așa cum vreau eu. Știi, eu am de fapt o cu totul altă formare, construcțiile sunt doar o pasiune, mi-a dezvăluit el timid.

Sursă foto: Vindem-ieftin.ro și Canva, colaj editat cu Canva

– De fapt și în cazul meu este cam la fel, am recunoscut. Partea bună la Vindem-Ieftin este că acolo există un consultant și el este cel care se ocupă de toate detaliile de negociere, detaliile de livrare, iar tu ești eliberat de acest stres! În plus, ei au negociat deja prețuri mai bune cu furnizorii, la cantități mari, ca tu să beneficiezi de acest avantaj al unui preț cu 10-15% mai mic decât în depozitele clasice. Și mai livrează și gratuit în toată țara!

Dacă prietenul la nevoie se cunoaște, vecinul tău specializat în construcții, Depozitul Virtual, îți este alături când ai nevoie să construiești sau să renovezi, cu tot ce-ți trebuie, de la consultanță, comanda întregului necesar de materiale, până la livrarea direct la „ușa” ta, ca să scutești timp și să beneficiezi de cele mai bune prețuri.

Doru s-a dus la el acasă fără să-mi mai ceară nimic atunci sau în zilele care au urmat. Câtva timp, la el în curte a fost suspect de liniște iar eu am putut să-mi beau cafeaua în tihnă, pe terasă în fiecare dimineață. Apoi, materialele potrivite au început să sosească în ordine încărcate în camioane iar Doru s-a pus iar serios pe treabă, de data asta, mult mai organizat.

De unde casa lui era un haos și curtea de asemenea, totul a început să prindă contur uimitor de repede. Iar când o fază a construcției a fost finalizată, tranșa următoare de materiale a sosit și Doru a continuat lin să își definitiveze casa visurilor sale, mai încet dar sigur.

Eram bucuros pentru el. Chiar îl ajutaseră sfaturile mele, la fel cum și pe mine m-a ajutat enorm colaborarea cu Vindem-Ieftin.ro atunci când am avut nevoie de materiale de construcții. Iar Depozitul virtual de materiale de construcții a schimbat cu totul datele problemei, făcând totul mult mai simplu.

Scopul lor este cât se poate de clar: să reducă la jumătate numărul camioanelor de pe șosele care transportă materiale de construcții și să scurteze lanțul clasic de la fabrică la client, scăzând astfel costurile și având un impact pozitiv pentru mediul înconjurător.

Viitorul din viitor. Vindem-ieftin.ro și-a propus ca în următorii 10 ani să deschidă 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa. În 20 de ani vor avea active 200 de Depozite Virtuale, 200 în Europa și încă 100 în alte regiuni de pe glob. 

Într-o dimineață de sâmbătă, am ieșit din nou la aer, pe terasă. Privind spre gazonul vecinilor am observat că era, într-adevăr, un pic mai verde decât la mine. Așa că m-am îndreptat spre Doru, care stătea pe o băncuță și bea un ceai, ascultând păsărelele.

Sursă foto: Canva.com

– Doru, felicitări ce ai făcut cu locul ăsta – și curtea și casa arată fantastic acum! i-am spus cu sinceritate și dacă n-am fi avut amândoi cănile cu băuturi fierbinți, chiar i-aș fi strâns mâna ca să-l felicit așa cum se cuvinte.
– Nu aș fi reușit niciodată fără ajutorul tău, a spus el, de când am început să beneficiez de avantajele Depozitului virtual, parcă am prins aripi!
– Mă bucur tare că ți-a fost de folos, poți să îmi spui dacă mai ai nevoie să te ajut cu ceva sau dacă vrei să facem un grătar zilele următoare.
– Mulțumesc mult, Andrei. Prietenul la nevoie se cunoaște! mi-a zis el zâmbind larg și apoi a adăugat șugubăț privindu-mă: la fel și vecinul!

Sursă foto de copertă: Canva.com, editat cu Canva

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring-Super Blog 2022.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *