Hotel Opal
Super Blog

Evenimentele prețioase se celebrează cu Hotel Opal

Atmosfera este astăzi puțin tensionată, personalul aleargă de colo-colo cu entuziasm și grijă, tatăl măsoară podeaua cu pași mari și apăsați. Bunicii au fețe cumva îngrijorate, doar fetița cea mică nu își mai încape în piele de bucurie. Cântă, dansează și e fericită, se tot rotește bucuroasă pe coridor. A îmbrăcat o rochie nouă, roz, de prințesă, doar astăzi este o zi mare: cea în care își va cunoaște frățiorul despre care știe deja că stă de prea mult timp la mami în burtică. În sfârșit, a venit ziua în care îl va vedea!

Totul e bine când se termină cu bine

Din fericire, totul a decurs normal și acum nu mai suntem o mică familie de trei, ci o mică familie de patru persoane, cu o pereche de copii minunați: băiețel și fetiță. Este vremea să ne obișnuim cu noul membru al familiei (și el cu noi!), în timp ce încercăm să ne întoarcem la normal, depășind primele emoții și săptămâni de bebelușie. Norocul nostru că avem nu doar experiență ci și un super-ajutor: surioara mai mare care este dornică să se implice.

Cum vara este în toi, ne putem gândi deja la vacanța la mare dar, până atunci, mai avem de făcut ceva: să sărbătorim cum trebuie venirea pe lume a primului nostru băiat, organizându-i un botez așa cum merită. Și cum toată lumea este cu gândul la concediu sau deja acolo, ne-am găndit că este o idee bună să ne documentăm cu privire la organizarea unui botez pe litoral.

Sursă foto: Arhiva personală

Astfel, cât ai spune: evenimente la mare ne-am dat seama ce ne dorim.

Litoral 2022

De când a venit pe lume fetița noastră, am decis să ne petrecem vacanțele mai aproape de casă, pentru a evita și a gesiona mai bine momentele neprevăzute. Astfel, începând de acum 4 ani, am avut șansa să (re)descoperim litoralul românesc, de data aceasta în formula extinsă, ca mică familie.

Ceea ce inițial a fost o necesitate, a devenit de-a lungul anilor o opțiune tot mai firească pentru noi, mai ales că am avut ocazia de a descoperi locuri foarte frumoase, chiar la malul Mării Negre. De departe ne-a cucerit partea de sud a litoralului, mai puțin aglomerată, mult mai verde și cu mai multe opțiuni pentru familii cu copii mici, așa cum suntem noi.

Așa că, atunci când am căutat un restaurant pentru evenimente pentru a ne organiza botezul micului Alex, am știut exact unde să mergem să întrebăm dacă mai au locuri disponibile. Anul trecut am avut oportunitatea de a fi cazați la Hotel Opal în cadrul galei Spring Super-Blog 2021 și am fost foarte impresionați de acesta în toate privințele.

A fost pentru prima dată când i-am trecut pragul dar ne-a rămas la inimă. Ne-a plăcut foarte mult locația într-o zonă plină de verdeață, faptul că toate camerele au vedere la mare și am putut vedea răsăritul din cameră (!), curățenia impecabilă, dotările moderne, terasa superbă, piscina, faptul că putem coborî direct pe plajă, serviciile ireproșabile pe tot parcursul șederii. Toate acestea și mult mai multe, ne-au făcut să ne dorim să ne reîntoarcem aici cât mai curând.

Sursă foto: Hotel Opal

Hotel Opal este amplasat pe faleza din partea nordică a peninsulei Cap Aurora, la 50 de metri de plajă. Zona este pitorească, mai ales datorită reliefului spectaculos și a poziționării între pădurea Comorova şi Marea Neagră. Faleza înaltă, golfurile crenelate, protejate de diguri ce se avântă adânc în mare, dau un aer aparte acestei mici stațiuni, iar astfel camerele orientate spre țărm au o privelişte superbă. 

O locație pentru evenimente prețioase

Hotelul Opal a trecut recent printr-un amplu proces de modernizare iar anul acesta este pregătit să prezinte turiștilor noul restaurant, amenajat după un proiect inedit.

Pe lângă serviciile de cazare, facilitățile hotelului îi permit să ofere oaspeților toate condițiile pentru evenimente reușite, la cele mai înalte exigențe. Astfel, aici se pot organiza orice tip de evenimente private (nunți, botezuri, banchete, aniversări și onomastici, evenimente pentru copii) sau corporate: întâlniri de afaceri, până la workshop-uri, traininguri, conferințe, prezentări, simpozioane, lansări de produse, gale și premiere, team building-uri etc.

Ne dorim și noi să îmbinăm micul nostru eveniment de familie cu bucuria vacanței și atmosfera specială de vacanță de la malul mării. Restaurantul Opal, unde va avea loc petrecerea, are o capacitate de 360 de locuri în interior și 120 de locuri pe cele 2 terase la malul mării, și promite un ambient modern și relaxant. Amplasarea este excelentă, decorul elegant iar terasa cu priveliște către mare este excelentă pentru perioada de vară – noi ne dorim ca aici să se întâmple toată magia.

În plus, atmosfera rafinată va fi asigurată de preparatele atent pregătite de maeștrii bucătari iar serviciile ireproșabile vor face din evenimentul nostru o reușită. În plus, ne putem bucura de beneficiile pe care Hotel Opal le mai oferă: asistență specializată pe toată durata evenimentului, gratuit; meniuri personalizate; parcare gratuită, în limita locurilor disponibile. Iar tarifele speciale de cazare pentru invitați, le permit musafirilor care vor să-și continue vacanța și după eveniment – să mai rămână și să se bucure de concediu.

Sursă foto: Hotel Opal

Un eveniment special

Pentru botezul fiului nostru, ne-am dorit un eveniment intim și relaxat dar, în același timp, elegant și de bun-gust, la care toți oaspeții, indiferent de unde vin ei, să se simtă bine, confortabil și liniștiți. Tema evenimentului a fost desigur una marină și de vară iar asta s-a văzut în decoruri, felurile de mâncare specifice și ușoare pe care le-am ales ba chiar și în codul vestimentar care a fost unul relaxat. Creștinarea micuțului am ales să aibă loc în frumoasa Biserică din apropiere, ca apoi oaspeții să poată sosi ușor la petrecere.

Totul se va desfășura pe frumoasa terasă decorată simplu în stil marin, pentru că vremea nu doar că ne-o permite dar ne și încurajează să stăm cât mai mult afară, iar când ai marea și plaja în fața ochilor, unde altundeva ai putea să-ți dorești să fii?

Cine dorește va putea să rămână chiar și peste noapte, ca să se odihnească și să putem petrece timp mai pe îndelete a doua zi, când vom avea timp și de povești la o cafea sau chiar de…plajă.

Suntem fericiți că trăim aceste momente și sosirea unui membru în familie este un moment de bucurie pe care ne dorim să-l serbăm cum se cuvine, ca pe un eveniment prețios, la care să ne fie alături familia dar și cei mai dragi dintre prieteni și cunoscuți. Și desigur, contăm pe profesionalismul celor de la Hotel Opal care pot face nu doar ca vacanțele noastre să fie deosebite dar și momentele pe care le trăim o dată în viață.

Sursă foto de copertă: Arhiva personală, editat cu Canva

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring Super-Blog 2022.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *