Allurene
Frumusete / Super Blog

Allurene – cea mai bună prietenă a unei femei

Momentul în care mi-am cunoscut prima mea prietenă este unul care mi-a rămas foarte viu întipărit în memorie, cu foarte multe detalii, de parcă aș fi știut încă de atunci ce însemnătate are acest eveniment în viața mea de fetiță și viitoare femeie.

Au trecut mai bine de 25 de ani de atunci și n-o să uit niciodată ziua aceea de primăvară în care am văzut-o ca pentru prima oară, deși locuiam în același bloc dintotdeauna. Aveam vârsta de acum a fetiței mele, adică 4 ani, iar ea era creață, cu un an mai mică decât mine și desena liniștită pe asfalt cu o cretă albastră.

Prietenia care nu se uită niciodată

Am fost prietene din ziua aceea și până târziu, toată adolescența și până când am devenit tinere femei, moment în care drumurile ni s-au separat firesc. Am depănat împreună sute de povești, am fost de zeci de ori împreună la piață și la pâine sau unde am mai avut treabă fiecare dintre noi, ne-am petrecut sute, poate mii, de după-amiaze cu bicicletele sau rolele, jucând jocuri, creând familii de păpuși și decorând casele lor în maniera potrivită, punând în scenă spectacole sau concerte în care tot noi eram protagonistele dar și zile liniștite în care citeam, învățam sau ne plimbam împreună prin cartier.

Cuvintele nu ajung ca să descriu o prietenie care s-a întins pe mai mult de 15 ani și cred că, dacă vă mai amintiți de prima voastră prietenă adevărată, știți la ce mă refer și câte de multe momente se împărtășesc într-o astfel de relație.

Fiecare om care intră în viața noastră o face cu un motiv și pentru a ne învăța ceva, iar prietenele noastre sunt de departe cei mai valoroși astfel de oameni. Toate prieteniile sunt extraordinare și cred că dacă ai norocul să ai câteva prietene bune, ca femeie, este cel mai important lucru care ți se poate întâmpla și care nu își pierde semnificația, indiferent câți ani trec peste voi.

Sursă foto: Canva.com

Prietenele mele m-au învățat lecții prețioase, m-au ajutat să mă cizelez și să mă dezvolt făcându-mă o persoană mai bună. M-au însoțit în excursii, în oraș, la mare, la munte, la concerte – peste tot și au desăvârșit toate experiențele pe care le-am avut și care fără ele ar fi fost absolut…nesărate. Datorită lor am deprins și am cultivat obiceiuri bune cum ar fi să fac sport, să citesc, să mă informez, să mă îmbrac mai bine, să mă machiez mai atent și, una peste alta, să am mai multă grijă de corpul, mintea și sufletul meu.

Cea mai importantă relație

Chiar și acum, când scriu acest articol și mă pregătesc să intru în rândul femeilor de 32 de ani, pot spune că una dintre cele mai importante relații din viața mea este cea pe care o am cu cea mai bună prietenă.

Ne-am apropiat într-o perioadă în care amândouă treceam prin momente mai dificile și ne-am rămas alături indiferent ce s-a întâmplat. Am fost mereu disponibilă una pentru cealaltă cu un sfat, cu ajutor, cu o părere și am strâns deja de atâția ani, numeroase amintiri frumoase. Pozne, glume, fotografii, toate ne amintesc de clipele în care ne-am distrat împreună dar și de faptul că una pe alta ne-am ajutat să ne găsim și să ne urmăm traiectoria potrivită în viață.

Chiar dacă anii au mai trecut și nu mai suntem cele două fete care ieșeau în fiecare vineri seară în oraș, prietenia noastră nu a făcut decât să devină mai puternică. Multe lucruri s-au schimbat, inclusiv faptul că fiecare dintre noi are acum o familie dar și că locuim în țări diferite. Ce nu s-a schimbat este legătura noastră și faptul că încă vorbim despre orice iar clipele petrecute împreună au devenit încă și mai prețioase.

Fiecare femeie are nevoie de o BFF (Best friends forever)

Fiecare femeie are nevoie de cea mai bună prietenă în viața ei care să îi fie, cum zic americanii, best friend forever pentru sfaturi de viață, îngrijire sau pur și simplu pentru a o însoți în anumite momente sau la evenimente.

Sursă foto: Canva

Allurene Cosmetics dorește să devină noua ta prietenă cea mai bună, o prietenă adevărată, care te va ajuta întotdeauna cu cele mai bune sfaturi de skincare, dar și în ceea ce privește dezvoltarea ta profesională și umană. Ea este aici pentru a-ți oferi sfaturi de beauty dar și de nutriție, sport, lifestyle, health, își dorește să te susțină să te simți bine în pielea ta, indiferent de vârstă, functie, probleme cotidiene etc.

Allurene Cosmetics este un brand românesc, prietenos și atent la nevoile tale, care îți aduce produse cosmetice de cea mai bună calitate, testate dermatologic, din ingrediente naturale și fără parabeni.

Ca și cea mai bună prietenă, Allurne, îți va da încredere în puterea ta interioară, te va face să strălucești în exterior precum și la interior, și te va ajuta să devini cea mai bună versiune a ta.

Știm foarte bine că o femeie fericită din toate punctele de vedere va străluci în orice încăpere și cred că acesta este un deziderat la care toate dorim să ajungem. 

Frumoasă atât în interior cât și în exterior

Toate știm că adevărata frumusețe presupune ceva mai mult decât haine scumpe, tocuri înalte și un machiaj elaborat. Feminitatea, discreția, eleganța – sunt arme mortale pe care toate femeile ar trebui să știe să le folosească în favoarea lor. Desigur, toate astea trebuie să aibă la bază o îngrijire personală temeinică și o rutină adecvată.

Sursă foto: Allurene

Cea mai important dintre ele este cea a tenului, pentru că prima imagine pe care o proiectăm, este una de neuitat, pe baza căreia ceilalți ne recunosc și își fac prima impresie despre noi, este cea a chipului nostru.

Și pentru că toate ne dorim ten frumos, sănătos și îngrijit, Allurene ne oferă cele mai bune produse cosmetice, pregătite cu drag în România, special pentru noi. Produsele de îngrijire Allurene sunt destinate doamnelor și domnișoarelor, se potrivesc tuturor tipurilor de ten, sunt testate dermatologic și pot fi folosite de la 18+ ani. Următoarele produse sunt esențiale pentru fiecare femeie care își dorește să arate mereu frumoasă și tânără.

Lapte demachiant Allurene, este recomandat pentru toate tipurile de ten, curăță tenul și îndepărtează machiajul și impuritățile. Conține ulei de migdal, ce ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul pielii, precum și Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii. Este testat dermatologic și oftalmologic și îți recomand să-l folosesti atât seara, cât și dimineața, ca parte a unei rutine de curățare, indiferent dacă te-ai machiat sau nu în ziua respectivă, pentru a te asigura ca tenul rămâne curat. Pentru extra-siguranță, continuă ritualul tău cu apă micelară Allurene (double cleansing).

Apă micelară Allurene – pentru demachierea și tonifierea tenului și a pielii sensibile din jurul ochilor. Se utilizează dimineața și seara. Apă micelară Allurene conține:  Extract din lucuma, care oferă o curățare blândă, menajează bariera protectoare a pielii, curăță delicat, respectând echilibrul natural al pielii;  Cobiophytonic, ce ajută la reducerea cearcănelor, cu rol antiinflamator și efect calmant și decongestionant; Cobiobright, care sporește luminozitatea și strălucirea pielii, împiedică degradarea colagenului și uniformizează culoarea pielii.

Sursă foto: Canva

Crema contur ochi Allurene, pentru toate tipurile de ten, reduce ridurile și cearcănele. Este estat dermatologic și oftalmologic și îți recomand sa o aplici după demachierea tenului cu apa micelară sau laptele demachiant din aceeași gamă, pentru un ritual complet și corect de îngrijire a tenului.

Crema hidrantată Allurene, dedicată îngrijirii pielii feței și a gâtului, pentru toate tipurile de ten. Testată dermatologicAplic-o dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Îți recomand să o utilizezi ca parte a unei rutine de îngrijire împreună cu alte produse. Poți folosi acest produs și ca bază de machiaj. Crema hidratantă conține: acid hialuronic și Hydrotensil, ce hidratează pielea în profunzime și pe timp îndelungat, asigurând totodată respirația celulară optimă; Hydrargan, cu rol de hidratare, vitaminizare și antioxidant, ce combate uscarea și pierderea elasticității pielii; Phytosqualan ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare; Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii.

Cremă antirid Allurene – previne și reduce ridurile. Recomandată începând cu 30 de ani, pentru pentru toate tipurile de ten. Testată dermatologic. Aplic-o dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. O poți folosi și ca bază de machiaj. Beneficiile asupra texturii pielii se datorează efectului sinergic asigurat de următoarele ingrediente:  Lipoceravit-C, cu efect antirid garantat, ce ajută pielea să își păstreze tonusul și elasticitatea, stimulează producția de colagen din piele, reduce hiperpigmentarea și protejează și restaurează straturile lipidice ale pielii, Phytosqualan, ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare.

Sursă foto: Canva

Așadar, tu ce faci pentru a rămâne mereu în formă și îngrijită și, mai ales, ce părere ai despre noua ta prietenă cea mai bună, Allurene Cosmetics?

Sursă foto de copertă: Canva

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring Super-Blog 2022.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *