Lifestyle

Fericirea stă în detalii iar picioarele relaxate în ciorapii de damă Ciserom

Viața este destul de simplă dar noi oamenii avem tendința de a complica foarte mult, aproape fără să ne dăm seama. Ne facem griji, ne facem gânduri și suferim cu toții de scenarită cronică temându-ne mereu de lucruri care nici nu s-au întamplat încă și care, poate, nici nu au de gând să se întâmple.

Fericirea stă în detalii

Deseori ne găsim prinși în ”vârtejul” lucrurilor „de făcut” înșirate frumos pe listele interminabile pe care, chiar la propriu, alergăm să le bifăm, și uităm să ne bucurăm de momentele simple în viață care ne aduc cea mai mare bucurie. Un apus de soare, o înghețată savurată în tihnă într-o zi de vară, o plimbare alături de prieteni cuvântători sau nu sau chiar senzația de relaxare pe care ți-o dă să fii încălțat cu perechea potrivită de ciorapi și încălțămintea favorită.

Mai în glumă, mai în serios, fericirea și starea de bine se ascund mereu în detalii iar picioarele tale vor sta mai relaxate în ciorapii Ciserom pentru ca tu să poți duce la bun sfârșit tot ceea ce ai de făcut într-o zi aglomerată (doar așa sunt toate, nu?) iar după asta să îți poți oferi mici momente de bucurie în care să savurezi tot ce are viața mai frumos de oferit.

Complicii perfecți

Ca mai toată lumea, și eu sunt pe fugă deseori și mă trezesc alegând pantofii comozi în detrimetrul tocurilor, pentru că e mai important pentru mine în acest moment să fiu mobilă și comodă. Pentru zilele în care pantofii sport sunt cei mai buni prieteni ai mei, șosetele tălpici sport din bumbac sunt complicii lor secreți – cum s-ar spune.

Sursă foto: Ciserom.ro și Canva.com, editat cu Canva

Îi numesc astfel pentru că ei nu se dezvăluie privirii niciodată și stau bine ascunși în interiorul pantofilor sport în așa fel încât să nu îi vadă nimeni dar eu mă simt cât se poate de confortabil datorită acestui mic secret – chiar și în sezonul cald. De altfel, acești mici prieteni sunt confecționați din bumbac și elastan, au vârful întărit, la fel și călcâiul, pentru a spopri confortul și a reduce presiunea și au o cusătură care nu deranjează și nici nu se simte în pantof – fiind astfel perfecți pentru primăvară-vară.

Fie că e vorba de o ținută cu pantaloni sau una cu fustă sau rochie (ador rochiile!), una sport sau una mai casual, aceste șosețele stau foare bine în teniși sau în adidași. Partea bună este că moda actuală ne permite să purtăm pantofi sport cam la orice ocazie din timpul zilei așa că avem astfel confortul asigurat. Sunt înnebunită după șosetele scurte și colorate și nu ezit niciodată să le asortez ținutelor mele. Șosetele sport din bumbac și elastan sunt perfecte pentru o plimbare în aer liber și sunt disponibilă într-o varietate mare de culori și modele, așa că există o pereche potrivită pentru orice ținută ai alege să porți vara asta.

Sursă foto: Ciserom.ro și Canva, editat cu Canva

Cum spuneam și la început, fericirea stă în detalii iar ele ne arată foarte des cât de importante sunt și ce diferență mare pot face. Mereu sunt atentă să respect instrucțiunile de spălare ale acestor șosețele pentru că vreau să mă pot bucura de ele cât mai mult timp și să mă însoțească în cât mai multe aventuri, vara asta și poate următoarea și următoarea și următoarea – ați prins voi ideea.

De 90 de ani, din Sebeș, Ciserom duce tradiția mai departe și ne tot atâția ani aduce șosete și ciorapi care îți colorează ziua, potriviți pentru întreaga familie. Tu ce șosete și ciorapi alegi pentru familia ta?

Sursă foto: Canva.com

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *