Dezvoltare personala

4 canale feminine pe care le urmăresc pe Youtube

A fi femeie este un lucru foarte puternic și mi se pare că avem, pe lângă foarte multe responsabilități, cel puțin la fel de multe oportunități pentru a ne trăi viața cât se poate de frumos.


Personal, așa cum am mai zis de foarte multe ori, sunt foarte pasionată de dezvoltarea mea personală și, acum mulți ani, mi-am făcut un țel din a deveni cea mai bună versiune a mea. Între timp, lucrul acesta a și devenit ”la modă” – ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Nu cred că au mai existat niciodată la fel de multe resurse pe acest subiect până acum iar asta, din nou, mă încântă foarte tare. Cu unele rezonez, cu altele nu, dar sunt mereu în căutare de materiale noi de citit sau vizionat și de persoane specializate în acest domeniu care mă pot îndruma pe această cale a descoperirii de sine.

Sursă foto: Pinterest, editat cu Canva

Ca femei, nu doar că ne putem inspira și ajuta unele pe altele dar e și datoria noastră să facem asta una față de cealaltă. De aceea, astăzi vreau să vă povestesc despre cinci canale feminine de dezvoltare personală pe care eu le urmăresc pe Youtube.

Ele sunt destul de diverse, fie că este vorba despre feminitate, leveling-up, relații sau legea atracției, aceste femei vorbesc despre subiecte foarte interesante și importante și ne pot servi ca modele. Eu personal, le admir și consider că am de învățat de la fiecare dintre ele.

Andrada Dan – Find Love

Andrada Dan ne vorbește despre relații, dating, energie feminină și, până la urmă, despre dezvoltare personală, iubire, încredere și stimă de sine. Pentru că acesta este un subiect care mă interesează, de-a lungul timpului, am urmărit mai mulți experți în relații dar Andrada a rămas preferata mea și Find Love este, totodată, singurul canal românesc de Youtube pe care îl urmăresc.

I-am cumpărat și programele, am participat la webinariile ținute de ea și pot spune că m-a ajutat să înțeleg și să îmbunătățesc felul în care mă raportez la toate relațiile mele, nu doar la cea de cuplu. Una peste alta, acest canal dar și programele pe care le-am urmat, m-au ajutat să mă dezvolt, să mă accept și să conștientizez niște programe limitative pe care le aveam.

Fie că ești într-o relație sau nu, fie că îți dorești una sau ești interesată doar de îmbunătățirea propriei persoane, Andrada spune lucruri interesante, care sunt foarte ușor de aplicat și care au darul de a face să te iubești și să te prețuiești mai mult – pentru că asta este ideea principală, înainte de toate. Iar ca bonus, toate astea te ajută să devii o femeie mai puternică, mai soft și mai echilibrată emoțional – de care o să-ți placă și mai tare.

Anna Bey – School of affluence

Dacă te interesează eleganța și stilul, bunele maniere și orice are legătură cu înalta societate, canalul Annei este de urmărit și pentru tine. Deși este destul de controversată pentru că promovează un anume stil de viață și anumite valori, mie îmi place pentru că ea este determinată, este inteligentă, realistă și a reușit să se reinventeze și să aibă viața la care odată doar visa.

În plus, îmi plac sfaturile ei legate de vestimentație și look, la fel ca și cele legate de etichetă, eleganță, călătorii și chiar și cele legate de feminitate, dating și relații.

Nu este un canal pentru feministe înrăite și nici pentru persoanele care cred că doar o singură opinie este corectă (adică doar a lor) dar dacă ești deschisă, îi poți da o șansă. Pentru mine clar a fost o surpriză plăcută să o descopăr și urmăresc fiecare material nou care apare.

Lisa Hart – Lisa Glamour

Canalul Lisei este de departe cel mai drăgălaș și feminin din lista asta, să o urmăresc este ca o gură de aer proaspăt de fiecare dată. Lisa povestește în video-urile ei despre feminitate, stil, dating și te învață cum să ai încredere în tine, cum să faci față criticilor cu eleganță și multe altele care te pot ajuta să devii o variantă mai bună a ta – una care se îmbracă mai bine, este mai elegantă, mai înțeleaptă, vorbește mai frumos și se descurcă mai bine în tot felul de situații de viață.

În plus, Lisa este pasionată de strălucirea vechiului Hollywood și face o mulțime de referiri pe canalul său la filme vechi faimoase și la bombele sexy ale secolului trecut – ceea ce îi conferă puncte în plus din partea mea, pentru că și eu sunt foarte atrasă de acest subiect.

Consider că încă avem foarte multe de învățat de la actrițe celebre precum Marylin Monroe, Elizabeth Taylor, Jessica Rabbit sau Rita Hayworth atunci când vine vorba despre feminitate, stil, eleganță și frumusețe.

Jasmine – Manifest fast with Jasmine

Dacă și tu ești pasionată de Legea atracției, la fel ca mine, o să-ți placă acest canal. Dacă nu, ai putea să-i dai totuși o șansă, poate ai șansa să înveți ceva nou sau să descoperi ceva ce te atrage.

Jasmine studiază Legea atracției de foarte mulți ani și împărtășește cu noi tehnici foarte simple și utile. Mesajele ei sunt inteligibile și tehnicile foarte ușor de aplicat. Are extrem de multe materiale încărcate și mi se pare cel mai bun canal pe această temă pe care l-am găsit până acum, deși am încercat mai multe de-a lungul timpului.

În plus, este specific feminin și pune mare preț pe a manifesta ceea ce-ți dorești, acționând din energie feminină și renunțând la control, nevoie și disperare. Meditațiile ei au darul de a mă relaxa și de mă face mai încrezătoare, așa că nu am niciun dubiu în a vă recomanda să urmăriți și voi acest canal.

Acestea au fost recomandările mele de canale pe care să le urmăriți și voi pe Youtube, dacă vreți și v-au stârnit interesul, normal. Iar acum la final, aș vrea să te întreb tu ce canale favorite ai? Abia aștept să aflu preferințele tale în comentarii.

Sursă foto de copertă: Pinterest, editat cu Canva

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Năluci

July 22, 2022