Advertoriale / Lifestyle / Moda

Cadoul perfect pentru cei dragi inimii tale: bijuteriile personalizate

Bijuteriile m-au atras de când mă știu și nu m-ar mira deloc să aflu că am fost într-o viață anterioară ceva negustor de bijuterii și pietre prețioase. Aurul, argintul, pietrele prețioase în atât de variatele lor forme și culori, mă atrag magnetic. Movul ametistului, verdele smaraldelor, roșul rubiniu – aceste culori mi se par de-a dreptul fascinante. La fel și aurul în numeroasele sale apariții, galben, alb, roz sau chiar negru.

O iubire mai veche decât timpul

Nu știu să existe alt cadou mai potrivit pentru persoanele dragi din viața noastră decât bijuteriile. Pur și simplu sunt cadoul care nu dă greș niciodată, nu am auzit pe nimeni să nu primească bijuterii sau să nu le prefere și cu siguranță că nu am auzit de nimeni care să fi fost supărat că a primit așa ceva în dar! În mod clar, nu te vei izbi de un refuz dacă oferi o brățară, un lănțișor, un inel sau orice altă bijuterie unei persoane dragi.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii le-au creat, le-au adorat și s-au lăsat pradă fascinației pentru ele. În ziua de azi, opțiunile pentru aceste obiecte valoaroase sunt nenumărate și se pliază pe toate gusturile și toate posbilitățile.

Sursă foto: Canva.com

Însă, în această mare de posbilități, există ceva care iese din cotidian și face cu siguranță diferența atunci când vine vorba despre cadourile pentru cei dragi inimii noastre: bijuteriile personalizate.

Bijuterii personalizate de la Alexia Bijou

Atent realizate și din materiale de înaltă calitate, bijuteriile personalizate de la Alexia Bijou pot fi acel cadou deosebit pe care să ți-l faci la o ocazie anume sau prin care să-ți arăți grija și considerația pentru persoanele speciale din viața ta. Din aur alb, aur galben sau argint, bijuteriile se potrivesc oricărui stil iar atunci când alegi să le personalizezi, obții un cadou unic.

Cu peste 20 de ani de experiență în realizarea bijuteriilor în propriile ateliere, Alexia Bijou, oferă o varietate mare de bijuterii minunate, de o calitate ireproșabilă. În plus, oferă transport gratuit la comenzile de peste 300 de lei, ambalare cadou inclusă în preț, expediere prin curier rapid, posibilitatea de plată ramburs sau prin card bancar și certificat de conformitate și calitate pentru fiecare obiect în parte. Poți explora frumoasele lor bijuterii în magazinul online și îi poți urmări pe pagina lor de Facebook sau de Instagram.

Lănțișorul cu nume

Personal, lănțișoarele cu gravură text cu nume mi se par extrem de chic (mai știți că și Carrie Bradshaw purta unul?) și întodeauna mi-am dorit un asemenea obiect. Din fericire, am fost foarte norocoasă și am primit unul de ziua mea, acum exact 4 ani.

Și în caz că vă întrebați, nu, colierul nu are numele meu gravat pe el, ci pe al fiicei mele, pentru că mi s-a părut mai drăguț așa și pentru că poate i-l voi da ei într-o zi să-l poarte când va fi mai mare dar fiecare poate alege ceea ce își dorește.

Sursă foto: Alexia Bijou, editat cu Canva

Mi-a plăcut foarte mult acest lănțișor din aur cu nume realizat în atelierele Alexia Bijou pentru că el poate fi nu doar personalizat cu numele dorit dar poate fi realizat din aur galben sau placat cu aur alb, în funcție de preferințe, iar detalii ca lungimea colierului sau reglajul pot fi, de asemenea, ajustate așa cum doriți.

Brățara best friends

Cu siguranță viața ar fi mult mai grea fără prieteni. Eu știu sigur că am nenumărate motive pentru care să le mulțumesc prietenelor mele și în special prietenei mele cele mai bune. De-a lungul anilor ne-am luat reciproc numeroase cadouri dar cu siguranță cele mai de suflet sunt cele care ne reamintesc de prietenia noastră – la fel ca și aceasă brățară „Best friends„ din aur de 14k cu bănuț gravat și șnur reglabil, cu sistem de prindere cu noduri.

Sursă foto: Alexia Bijou, editat cu Canva

Tu ce părere ai despre bijuteriile personalizate? Ai oferi un asemenea cadou? Sunt tare curioasă să aflu părerea ta, așa că spune-mi, te rog, în comentarii.

Sursă foto de copertă: Alexia Bijou, editat cu Canva

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este despre călătorie

August 5, 2022