Advertoriale / Cartile lui Ralu / Lifestyle

Casa ta își dorește mobilier pentru terasă și grădină de pe Decorer.ro

Mai mult ca niciodată, vara ne dorim să stăm afară și să ne bucurăm de vremea minunată cât se poate de mult, înainte ca anotimpurile reci să revină la putere, parcă atât de repede în fiecare an. Fie că suntem suficient de norocoși încât să avem o curte încăpătoare, doar un mic colț de grădină sau fie și un balconaș, asta nu contează prea mult.

Relaxarea de vară e afară

Important este ca acel colțișor de relaxare să fie afară, la aer, să fie cochet, să aibă un pic de soare pentru flori și un pic de umbră pentru noi, în zilele toride. Să putem bea o băutură caldă sau rece la o măsuță, după cum ne poftă, să citim sau pur și simplu să ne relaxăm fără nicio grijă.

Una dintre cele mai mari bucurii ale mele pe timp de vară este să îmi beau cafeaua afară, când aerul este proaspăt, ușor rece iar căldura încă nu a început să-și facă de cap. Am doar un balcon micuț dar îl ador pentru că mă primește atât la ore matinale cât și la ore târzii, mult după ce au adormit copiii, când pot să beau în tihnă un pahar de ceva rece și să ascult doar foșnetul vântului printre ramurile copacilor și nimic altceva.

Sursă foto: Canva.com

Așa cum ziceam mai sus, nu contează dacă ai o grădină în toată regula sau doar o terasă (mai mare sau mai mică), important este să ai un colț de ”afară” unde să te poți relaxa și pe care să-l aranjezi după pofta inimii tale.

Totul de pe Decorer.ro

Decorer.ro are o selecție largă de mobilier pentru terasă și grădină unde sigur vei găsi tot ce îți trebuie pentru a-ți amenaja exact cum ți-ai imaginat micul tău colț de natură cu verdeață.

În magazinul lor online găsești tot ce-ți trebuie pentru a-ți amenaja grădina sau terasa și chiar mult mai mult. De la seturi de mobilier, la decorațiuni, la ghivece și tot ce-ți mai poți imagina, găsești totul acolo. Iar pentru inspirație, noutăți și oferte speciale, poți chiar arunca un ochi pe pagina de Facebook Decorer.

Vreau să vă spun că eu am ”poposit” un pic pe acest site și am rămas fascinată de multitudinea de obiecte practice și de decor. În căutarea mobilierului perfect pentru amenajarea grădinii sau terasei, vreau să vă împărtășesc care au fost alegerile mele.

Toată familia se strânge în jurul mesei

Nimic nu strange pe toată lumea laolaltă mai bine decât un set ”zdravăn” de grădină, cu masă și suficiente scaune. Fie că e vorba de o cafea, de un mic dejun în familie sau doar despre discuții relaxate, acest set va strânge pe toată lumea din familie împreună, pentru a crea împreună amintiri de neuitat și momente plăcute.

Sursă foto: Decorer.ro, editat cu Canva

Acest set este realizat din ratan sintetic, oțel inoxidabil și sticlă temperată, are 4 scaune și o masă, este maro și nu îți va crea probleme dacă nu ești prea îndemânatic sau priceput, pentru că se livrează gata montat. Garantat, toată familia îl va iubi și va deveni centrul de interes în oricare grădină.

Relaxare la soare

Personal, mereu mi-au plăcut hamacele și mereu am visat la unul. Mi se par extrem de relaxante, îmbie la somn, la visare și fac pereche bună cu o carte frumoasă. Dacă mai sunt amplasate și într-o grădină plină de flori și copaci umbroși, succesul este garantat și mai mult ca sigur hamacul va fi mai mereu…ocupat de ceilalți membri ai familiei.

Sursă foto: Decorer.ro, editat cu Canva

Eu l-am ales pe acesta, este realizat din bumbac și poliester, are traverse din lemn și suportă până la 100 de kilograme. Poate fi amplasat aproape oriunde, nu necesită mult spațiu de depozitare și este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți. Bonus, este atât de versatil încât îl poți lua cu tine în concediu, fie că te duci în excursie cu cortul, la țară sau la munte.

Bucuria copiilor

Nicio curte nu este completă dacă nu este în ea un leagăn, asta a fost mereu părerea mea și mi-o păstrez chiar și acum, ca adult. Copiii vor fi tare mulțumiți și s-ar putea chiar să aveți parte de vreo 10 minute de liniște (mi-e greu să promit mai mult). Acest leagăn SVING este realizat din frânghie, lemn și material textil, în culorile alb și gri și este potrivit atât pentru afară cât și pentru interior – ceea ce mi se pare o idee grozavă pentru sezonul rece.

În plus, suportă până la 60 de kilograme așa că s-ar putea să mă furișez în el când nu sunt copiii atenți sau sunt ocupați cu altceva.

Sursă foto: Decorer.ro, editat cu Canva

Ei bine, acestea au fost alegerile mele pentru amenajarea curții sau a terasei. Pentru tine cum arată grădina perfectă și ce ai pune în ea? Sunt tare curioasă, lasă-mi răspunsul tău în comentarii.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *