Filmele lui Ralu

5 filme cu Anne Hathaway pe care merită să le vezi (în caz că n-ai făcut-o deja) și un mic bonus

Sunt fană declarată a actriței Anne Hathway, de foarte mulți ani. Pur și simplu, îmi place totul la ea, modul în care arată, felul în care joacă, personalitatea ei plăcută, faptul că poate interpreta cu atâta naturalețe și autenticitate roluri de femei extrem de diferite, numeroasele ei filme și, desigur, cariera ei extraordinară pe care și-a început-o încă din adolescență când juca rolul prințesei îndărătnice în filmul de familie Princess Diaries.

Astăzi vreau să împărătășesc cu voi (doar) 5 dintre filmele mele favorite cu acestă mare actriță de la Hollywood, iar dacă încă nu le-ați văzut, vă recomand să o faceți pentru că merită văzute.

Dragoste și alte dependențe (Love and other drugs, 2010)

Maggie Murdock este tânără, frumoasă și artistă. Jamie Randall este și el un tânăr atrăgător care tocmai s-a angajat la o mare companie farmaceutică ca reprezentant medical. El trebuie să promoveze noul medicament produs de Pfizer, Zoloft, și să convingă medicii să-l prescrie în loc de Prozac. În încercarea de a-l convinge pe doctorul Knight, Jamie primește permisiunea de a-l asista în timp ce consultă o pacientă de-a sa, pe Maggie Murdock. Cei doi sunt atrași imediat unul de altul dar niciunul nu are chef să înceapă o relație serioasă.

Ce boală o împiedică pe Maggie să-și trăiască viața așa cum își dorește?
Își va atinge Jamie target-ul în ceea ce privește noul medicament?
Vor avea cei doi un viitor împreună sau totul se va termina înainte de a începe?

Un film drăguț, relaxant, pe alocuri trist, dar care mie mi-a plăcut mult. De fiecare dată când îl mai prind pe la TV, mă uit la el cu plăcere. Filmul ne oferă, printre altele, și o privire în culisele industriei farmaceutice, dezvăluind-ne puțin din secretele, rivalitățile și încurcăturile ei.

Supraviețuitorii (Passengers, 2008)

Dacă primul film pe care l-am prezentat era o comedie romantică/dramă, acesta însă este un thriller în toată regula, cu accente psihologice și o doză mare de mister.

Claire este o tânără psihoterapeută care este desemnată să îi consilieze pe cei cinci supraviețuitori ai unui accident aviatic teribil: Dean, Norman, Shannon, Eric și pe însoțitoarea de zbor, Janice.

Rolul ei nu este doar să îi ajute pe pasageri să își depășească trauma dar și să adune mărturiile lor pentru a ajuta autoritățile să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul zborului și care a fost cauza prăbușirii avionului. Unul dintre cei cinci susține că a avut loc o explozie, dar ceilalți îl contrazic vehement.

Comportamentul lui Eric o face pe Clarie să creadă că el știe mai multe decât ceilalți și în timp ce va încerca să afle ce ascunde acesta, nu se va putea abține să nu se îndrăgostească de el.

Deși Claire ajunge să creadă pe parcursul investigației că pasagerii ascund adevărul pentru că sunt mituiți de compania aeriană pentru a nu se afla că accidentul a fost victima neglijențelor acesteia, adevărul este, mult, mult mai cutremurător.

Divaolul se îmbracă de la Prada (The devil wears Prada, 2006)

Deja devenit un film clasic, Diavolul se îmbracă de la Prada este de departe favoritul meu din lista aceasta. Este unul dintre filmele mele ”de confort” ca să zic așa, pe care vreau să îl revăd de câte ori nu mă simt chiar așa de în formă. Mi-e greu să cred că nu l-ați văzut până acum măcar o dată dar poate o să vă fac ”poftă” să-l revedeți.

Andy, Andrea Sachs, este proaspăt absolventă și își caută de muncă. Nimerește cumva la un interviu pentru un post de asistentă, la faimoasa revistă de modă Runaway și, deși nu este nici pe departe o împătimită a modei, ea primește postul însă nu știe că această experiență o va transforma pentru totdeauna pe plan personal și profesional.

Războiul mireselor (Bride Wars 2009)

O comedie ușoară și relaxantă de văzut poate într-un weekend, unde Anne Hathway joacă alături de amuzanta Kate Hudson. Ele sunt cele mai bune prietene dar și extrem de competitive în toate domeniile vieții lor. Le întâlnim pregătindu-se pentru ziua la care au visat toată viața lor din copilărie și până în prezent: ziua nunții.

Prinse în pregătirile pentru marele evenimente cele două vor întâmpina obstacole care le va pune la încercare răbdarea și legătura lor.
Va rezista prietenia lor acestui test?
Vor face ele această alegere din motivele corecte sau doar pentru că ”este timpul”?
Toate fetițele visează la ziua nunții lor dar este aceasta mai importantă decât orice altceva?
Un film savuros, cu răsturnări de situație, care merită urmărit și care ne va lăsa la final cu o mică lecție la care să reflectăm.

Oceans eight, 2018

O continuare a celorlalte filme din serie, această producție o are în mijlocul acțiunii pe Sandra Bullock interpretând-o pe sora lui Danny Ocean (George Clooney). Deborah, Debbie Ocean, este o infractoare profesionistă care tocmai a ieșit din închisoare eliberată condiționat dar mintea nu-i stă decât la cum să dea următoarea mare lovitură.

Debbie a pus ochii pe un colier Cartier în valoare de 150 milioane de dolari. Ea știe când va da lovitura, știe unde va fi colierul și cine îl va purta dar are nevoie de ajutor sub forma a încă șapte doamne deosebite.

Debbie și gașca trebuie să fure colierul purtat de faimoasa actriță Daphne Kluger, interpretată de Anne Hathaway. Ador jocul actriței în acest rol, ea o interpretează grozav pe egocentrica și răsfățata Daphne. Dar să fie ea chiar atât de prostuță și naivă încât să nu sesizeze ce i se pregătește?

Un film amuzant, dinamic și foarte foarte simpatic cu actrițe grozave, printre care și Cate Blanchett.

Bonus: The Hustle

Am ajuns la finalul acestei liste și sper că v-am inspirat să vedeți măcar unul dintre aceste filme. Cum am spus, o ador pe Anne Hathaway și are o carieră atât de bogată încât sunt mult mai multe filme (toate foarte bune) în care a jucat, dintre care puteți să alegeți.

Și pentru că v-am promis un bonus, iată-l, un al șaselea film cu frumoasa actriță, The Hustle, o comedie pe care nu aveți cum să nu o iubiți și despre care am scris mai pe larg, aici.

Îți mulțumesc că m-ai urmărit până aici și acum aș vrea să te întreb: care este actrița ta preferată? Lasă-mi răspunsul tău în comentarii.

Author

admin@eunmicsecret.ro

Comments

September 1, 2022 at 5:25 am

Am mai multe actrițe preferate, îmi e greu să aleg. Anne Hathaway e una dintre ele. Îmi mai Emilia Clarke, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Katheryn Winnik și cred că mai sunt și altele.October 8, 2023 at 11:57 pm

How can I find out more about it?October 9, 2023 at 4:14 am

Your articles are very helpful to me. May I request more information?October 20, 2023 at 7:27 pm

You helped me a lot by posting this article and I love what I’m learning.October 28, 2023 at 9:19 pm

May I request more information on the subject? All of your articles are extremely useful to me. Thank you!October 30, 2023 at 10:25 am

You helped me a lot with this post. I love the subject and I hope you continue to write excellent articles like this.October 30, 2023 at 11:47 pm

Your articles are very helpful to me. May I request more information?October 31, 2023 at 4:33 am

May I have information on the topic of your article?October 31, 2023 at 9:40 pm

The articles you write help me a lot and I like the topicNovember 10, 2023 at 5:11 am

Superb content, as expected! Your knowledge is a gift. For conversion rate optimization strategies, I rely on James Jernigan’s YouTube channel for expert guidance.November 17, 2023 at 8:47 pm

Sustain the excellent work and producing in the group!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Oale ciobite

August 19, 2022