Advertoriale / Lifestyle

Secretul unei petreceri reușite: tortul raw-vegan

Viața ar fi cu siguranță mult mai tristă fără prieteni, fără renuniuni de familie, fără petreceri acasă sau fără momente petrecute împreună cu oamenii dragi nouă. Deseori, ne adunăm la ocazii speciale, cum ar fi aniversări, onomastice sau evenimente speciale din viața noastră dar se mai întâmplă să ne găsim cu toții și fără vreun motiv anume, poate într-un weekend sau într-o după-amiază oarecare.

Deși astfel de lucruri fac viața mai frumoasă, din păcate, factorii externi pot încerca uneori să ne dezbine. Deși nu pare ceva serios, alergiile alimentare sau anumite intoleranțe, ne pot afecta viața socială.

Diferiți dar împreună la Bistro Raw-Vegan

Din fericire, totul a evoluat foarte mult și pentru (aproape) orice, există azi soluții. Astfel, am putut atât participa la petreceri la care sărbătoriții nu putea mânca preparate obișnuite pe bază de ouă și lapte, cât și organiza astfel de adunări, ca gazdă, cu invitați speciali care aveau nevoie de mâncare vegană.

Sursă foto: Canva.com

Din fercire, Bistro Raw-Vegan este locul în care magia intră în bucătărie și creează cele mai delicioase preparate. Și nu doar că le prepară cu multă atenție și din ingrediente calitative dar le mai și livrează acasă, oriunde în București, făcând astfel mâncarea sănătoasă mai accesibilă ca niciodată.

Tortul ideal este vegan

Deși pe site-ul lor există o varietate foarte mare de preparate vegetariene, eu personal, sunt absolut impresionată de torturile lor raw-vegane făcute la comandă. Mi se par soluția ideală pentru o petrecere reușită, la care nimeni nu trebuie să se scuze sau să se simtă exclus. Fetița mea are câțiva mici prieteni care nu se pot bucura de un tort convențional, așa că pentru noi un astfel de tort va fi o opțiune foarte bună atunci când vom organiza petrecerea ei de anul viitor, când va împlini 5 ani.

Au o multitudine de astfel de torturi pe site-ul lor, așa că mi-este foarte greu să vă spun pe care îl vom alege. Din fericire, mai este ceva timp până atunci iar ultimul cuvânt îl va avea oricum, desigur, sărbătorita.

Totuși, mie mi-au plăcut două variante de dulce, de fapt e puțin spus că mi-au plăcut, mi-a lăsat gura apă la propriu după ele și poate că voi avea noroc să îi placă și ei una dintre ele. O să le împărtășesc și cu voi aici și oricum, dacă micuța va avea altă preferință, o voi accepta. Nu aveam cum să dăm greș orice am alege – totul arată absolut spectaculos și delicios.

Sursă foto: bistrorawvegan.com, editat cu Canva

Prima variantă care mie mi-a luat ochii este acest delicios (și roz!) tort de fructe de pădure. Este realizat din migdale, unt de cacao, fructe de pădure, caju, curmale, cocos, lămâie și vanilie. Din fericire, totul este absolut personalizabil astfel încât să corespundă nevoilor și preferințelor tale.

Înainte de a comanda trebuie să alegeți gramajul, textul pentru ornarea tortului chiar și îndulcitorul. La alegere, torturile pot fi îndulcite cu miere nefiltrată, sirop de curmale făcut de ei sau inulină din cicoare, care are un indice glicemic foarte mic și este potrivită pentru diabetici.

A doua mea opțiune este clasicul tort de ciocolată în varianta re-interpretată și raw-vegană. Arată absolut delicios și este mult mai sigur și mai sănătos decât fratele lui mai mare realizat cu lapte, unt și ouă în cofetăriile convenționale.

Sursă foto: bistrorawvegan.com, editat cu Canva

Acesta este pregătit cu migdale, curmale, unt de cacao, cocos, cacao naturală, cacao alcalizată, caju și poate fi îndulcit la alegere cu miere nefiltrată, sirop de curmale sau stevie. Nu are gluten și, la fel ca tortul roz de mai devreme, este 100 % natural, neprocesat termic, fără lactate și fără zahăr.

Ce ar trebui să știi înainte de a comanda un tort raw-vegan

Un tort raw-vegan nu este ca un tort obișnuit, el este 100% natural și uneori cere condiții speciale. Pentru că se realizează doar la comandă, aceasta trebuie plasată cu cel puțin o zi înainte, până în ora 14:00.

De asemenea, pentru că nu conține zahăr, ingrediente de origine animală, făină, lactate, esențe artificiale, aditivi, potențiatori de aromă, E-uri sau conservanți, torturile trebuie păstrate la congelator. Rezistă astfel până la 30 de zile și poate fi păstrat pentru 3 zile la frigider după decongelare.

Te-am făcut curios și vrei să știi de und epoți comanda un astfel de tort și unde îi găsești? În București, pe strada Transilvaniei nr.11, în sectorul 1, sau la Info comenzi: 0726 605 501. Iar dacă nu vrei nici să îi vizitezi și nici să îi suni, poți să le dai un mail la comenzi@bistrorawvegan.com.

Sursă foto de copertă: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *