Filmele lui Ralu

Două seriale pe care să le vezi când ai chef să te joci de-a ”Ghicește criminalul!”

Dacă e weekend, parcă ar merge niște seriale, măcar seara când ne întoarcem de pe unde am avut treabă peste zi. Personal, ador când dau peste unele care să-mi stârnească interesul iar în ultima vreme am vizionat mai multe, atât pe Netflix cât și pe HBO GO.

Astăzi voiam să împărtășesc cu voi două dintre ele care s-ar putea să vă placă, mai ales dacă sunteți pasionați de producții care au o intrigă polițistă. Am ales să scriu azi despre două seriale, unul îl găsiți pe Netflix, celălalt pe HBO GO, ambele foarte drăguțe și relaxante, cred că vă veți simți bine urmărindu-le.

Marile minciuni nevinovate (Big little lies)

Un serial minunat, cu o distribuție de excepție. Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Meryl Streep sunt cele mai proemeninte nume din distribuție și vă asigur că interpretarea tuturor personajelor este de excepție. Peisajele sunt frumoase, muzica la fel, vă spun, e o plăcere să îl vizionați.

Ne aflăm într-o comunitate liniștită și înstărită în care toată lumea pare a duce existența perfectă. Madeline (Reese Witherspoon) și Celeste (Nicole Kidman) o iau sub aripa lor protectoare pe nou venita în oraș, mama singură Jane.

În primul sezon, acțiunea se derulează înainte și înapoi până când planurile se întrepătrund. În paralel ce îi urmărim pe Jane și pe băiețelul ei integrându-se în comunitate, asistăm la cercetări și interogatorii despre o crimă ce a avut loc în Monterrey și pentru care făptașul încă nu a fost găsit.

Este un serial foarte bun, despre solidaritate feminină, are două sezoane, distribuția este foarte bună și are ca idee centrală că, micile minciuni pe care ni le spunem toți pentru a putea supraviețui, pot avea consecințe dezastruoase.

Jurnalul unui gigolo (El diario de un gigolo)

Un serial original Netflix care îl are în centrul evenimentelor pe Manuel, o escortă masculină. El are un trecut tulbure, ca mai toți din această industrie, de care l-a ”salvat” de la o vârstă fragedă, protectoarea lui, Minu. Manuel își caută fratele care a rămas în orfelinat și căruia i-a pierdut de mult timp urma.

Însă situația se complică atunci când una dintre clientele lui fidele îi cere la un moment dat ceva cu totul ieșit din comun: să îi seducă fiica. Ce se întâmplă când amesteci afacerile cu plăcerea? N-are cum să iasă nimic bun.

La fel ca și în cazul celuilalt serial, acțiunea se desfășoară pe două planuri, în unul dintre ele investigându-se o crimă comisă în împrejurări ciudate. Cum găsești vinovatul când victima este o persoană pe care atât de mulți dușmani ar vrea să o scoată din scenă?

Un serial fierbinte, drăguț de urmărit, cu multe răsturnări de situație și o tentă polițistă foarte pronunțată. Finalul însă, m-a lăsat cu adevărat interzisă. Deși au fost câteva indicii, identitatea ciminalului tot a reușit să mă surprindă.

Voi ce seriale mai urmăriți în weekend?

Sursă foto: Canva.com

Author

admin@eunmicsecret.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Femei în toată firea

September 23, 2022